- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.377
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.401
Konuşsana kızım
Tiniminimavihanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rprnn kuzum 4 Yıl sonra oldu aşılamaya gidecekti bu ayKim gebe lan Tiniminimavihanim
Olay analizi yapıyordum yaww neden kimse yorum yapmıyor diye çözdüm olayıKonuşsana kızım Tiniminimavihanim
Alın sizeee hizmette sınır yoookkRprnn kııııııızzzzzzzzz
Yaaaaa canım benim yaaaaAlın sizeee hizmette sınır yoookk Eki Görüntüle 3108362
Kimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaaNeyse birazdan coşar inşAllah ortalık millet uyumadan önce bir giriş yapar topiğeAy nasıl kaçırdım bunu yaaa nasıl oldu anlat hemen Rprnn
Ay çok sevindim kuzum ya..Canim cok sukur İyiyim, arada lekelenme oluyor ama kanama yok. Evden hic cikmiyorum - igneye gitmenin disinda. Evde de genelde yatar durumdayim. Bu yuzden biraz canim sıkılıyor, arada bilgisayari alip calismama ragmen, ve bu sıkıntıdan mi bilmiyorum kafam surekli yemek yemeye gidiyor, canim herseyi cekiyor ama hic sikayetci degilim, tek derdim bunlar olsun
Kendisi bakmadığı için kimseden de tepki yok tinimmmKimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaaNeyse birazdan coşar inşAllah ortalık millet uyumadan önce bir giriş yapar topiğe
Aynennn çiçeğimm yaa dur gelirr bekliyorum böylesi haberlere ihtiyacımızz çookKendisi bakmadığı için kimseden de tepki yok tinimmm
Allah sayımızı arttırsınAynennn çiçeğimm yaa dur gelirr bekliyorum böylesi haberlere ihtiyacımızz çook
Amiiiinnnnnnnnnnn kuzummmAllah sayımızı arttırsın
Püfür püfür şimdi oh mis gibiÜfleyin bişi yapın
Kocaman aminnEh hadi tutsun inşallah
Kızım senin alışık olman lazım hiç şikayet etmePüfür püfür şimdi oh mis gibi
ben urfada nasıl kalmışım 4 yil giz=)
Bekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...MaviliGizem yine kayıplardasın
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımBekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Canım Gizemim, dört gözle bekliyorum güzel haberlerini. İnşallah bu aşılama tüm güzelliklerin kapısını açar, şuraya o müjdeli haberi vermek nasip olurBekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Herkesin inşallah canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım