• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rprnn Rprnn Hivdoş hamileeeee:KK73::KK73:
Aradığınız Hicda’ya şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz şuan uçuyorr o Allahım nasıl sevindimm Rabbim sende bizlere böylee hayırlı haberler verr aminnn:anneadayı::dua::anne::anne:
Ay nasıl kaçırdım bunu yaaa 😍 nasıl oldu anlat hemen Rprnn Rprnn

Rprnn Rprnn kııııııızzzzzzzzz 😍😍😍😍😍😍😍
Alın sizeee hizmette sınır yoookk :rolleyes: :halay:
7F6E854A-0857-423F-878D-44D544A9D4F0.jpeg

Ay nasıl kaçırdım bunu yaaa 😍 nasıl oldu anlat hemen Rprnn Rprnn
Kimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaa😂😂Neyse birazdan coşar inşAllah ortalık millet uyumadan önce bir giriş yapar topiğe😍😍😍

Canim cok sukur🙏🏻 İyiyim, arada lekelenme oluyor ama kanama yok. Evden hic cikmiyorum - igneye gitmenin disinda. Evde de genelde yatar durumdayim. Bu yuzden biraz canim sıkılıyor, arada bilgisayari alip calismama ragmen, ve bu sıkıntıdan mi bilmiyorum kafam surekli yemek yemeye gidiyor, canim herseyi cekiyor🙈 ama hic sikayetci degilim, tek derdim bunlar olsun🙏🏻
Ay çok sevindim kuzum ya..
Evet dimi ya tek derdin o olsun 🤲🌺
İnşallah , sağlıkla devam etsin hamileliğin, bebişin hayırlısı ile sağlıkla gelsin 😻💕

Kimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaa😂😂Neyse birazdan coşar inşAllah ortalık millet uyumadan önce bir giriş yapar topiğe😍😍😍
Kendisi bakmadığı için kimseden de tepki yok tinimmm 😁

Bekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım 🌸

Bekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Canım Gizemim, dört gözle bekliyorum güzel haberlerini. İnşallah bu aşılama tüm güzelliklerin kapısını açar, şuraya o müjdeli haberi vermek nasip olur ❤️❤️❤️❤️

Back