• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay Selizay koşşş gebee yakaladımmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK37::KK37::KK37::KK37:
excited-im-so.gif

Rprnn Rprnn Hivdoş hamileeeee:KK73::KK73:
Aradığınız Hicda’ya şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz şuan uçuyorr o Allahım nasıl sevindimm Rabbim sende bizlere böylee hayırlı haberler verr aminnn:anneadayı::dua::anne::anne:

Rprnn Rprnn Hivdoş hamileeeee:KK73::KK73:
Aradığınız Hicda’ya şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz şuan uçuyorr o Allahım nasıl sevindimm Rabbim sende bizlere böylee hayırlı haberler verr aminnn:anneadayı::dua::anne::anne:
Maşallah maşallah hayırlı olsun inşallah. Darısı bizim başımıza inşallah 💙

Yiyemediğim için çok ağlıyorum bebeğim beslenemezse diye🥺🥺 zorlasamda yiyemiyorum zaten ağzımda ekşimsi acımsı tat hiç bi şekilde geçmiyo, prilamı günde 4e çıkardık inşaAllah faydası olur🤲🏻
Tek yiyebildiğim şey meyve ondan da bıkarım diye çok korkuyorum.
Senin kaçıncı hafta da düzeldi canım?
Ağlama canım, benim 5 ay bulantı su içememe derecesinde oldu, sonra iştah açılıyor o açık kapanıyor, hatta vücut bebeğe organların geliştiği ilk ay zararlı bir madde gitmesin diye aldığı önlem, besinsiz kalmaz senin depoları kullanıyor, sen de sonraki aylar takviye edersin, şu an fındık tanesi, son haftalar 300-400 Gr alacak annesi sen üzülme hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
Back