- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.401
Kim gebe lanTiniminimavihanim
Olay analizi yapıyordum yawwKonuşsana kızımTiniminimavihanim
Yaaaaa canım benim yaaaa
Kimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaa
Ay çok sevindim kuzum ya..Canim cok sukurİyiyim, arada lekelenme oluyor ama kanama yok. Evden hic cikmiyorum - igneye gitmenin disinda. Evde de genelde yatar durumdayim. Bu yuzden biraz canim sıkılıyor, arada bilgisayari alip calismama ragmen, ve bu sıkıntıdan mi bilmiyorum kafam surekli yemek yemeye gidiyor, canim herseyi cekiyor ama hic sikayetci degilim, tek derdim bunlar olsun
Kendisi bakmadığı için kimseden de tepki yok tinimmmKimse coşkuyla kutlamadı kendi kendime eğlendim durdumm yaaNeyse birazdan coşar inşAllah ortalık millet uyumadan önce bir giriş yapar topiğe
Aynennn çiçeğimm yaaKendisi bakmadığı için kimseden de tepki yok tinimmm
Allah sayımızı arttırsınAynennn çiçeğimm yaadur gelirr bekliyorum böylesi haberlere ihtiyacımızz çook
Püfür püfür şimdi oh mis gibiÜfleyin bişi yapın
Kızım senin alışık olman lazım hiç şikayet etmePüfür püfür şimdi oh mis gibi
ben urfada nasıl kalmışım 4 yil giz=)
Bekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımBekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Canım Gizemim, dört gözle bekliyorum güzel haberlerini. İnşallah bu aşılama tüm güzelliklerin kapısını açar, şuraya o müjdeli haberi vermek nasip olurBekliyoruz kuzum bir gün bize de talih güler diye ama malesef gülmedi henüz. Ben de heves vr heyecanla girip şuraya kızlaaaar hamileyim diyemedim. 15inda aşılama için randevu aldım inşallah tutarsa...
Herkesin inşallah canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?