- 2 Aralık 2020
- 317
- 395
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.381
Evet doktorların bu farklı görüşleri bizleri yoruyor bu sürece giren hepimizin yaşadığı bir durum bu sanırım. Eşinizin morfoloji ve ileri hizi kaç acaba? Benim eşimde de varikosel kaynaklı morfoloji ve hız problemimiz var ameliyat oldu eşim bir gelişme var mı bir haftaya göreceğiz ilk test ile. Bize de her doktor başka birşey söylüyordu tüp bebek diyen oldu ameliyat diyen oldu.Morfoloji - ileri hız problemi var . Aşılama yaptırdığımız doktor biraz daha bekleseniz doğal yolla bile olur demişti. Bi başka doktor aşılamayla uğraşma tüp bebeğe geç dedi. 1.5 yıl oldu 4. Doktor herkes başka bişi diyo. Yarında başka hastanede görüşmem var bakalım onlar ne diyecek
Geçen ay kullanmıştım sabah akşam fitil şeklinde kabus gibi o yaDoktor büyük ihtimal progestan verebilir ama bana da vermişti 14 gün kullanmıştım sabah aksam
Öyle bi sıra yok cnm bazen aylarca aynı taraftan da yumurtlayablrz bazende iki taraftada yumurta oluşablr ben bunu çok araştrdm bnm de sol tüp kapalıydı çünkü bnce tüpünü açtırma şansın varsa dene derim aklında kalmaz bn açtırdım içim rahat şuanBu arada hanımlar bir sorum olacak sizlere biz kadınlar her ay sırayla mi yumurtlariz yani bir sağ bir sol sırayla mi yumurtlama oluyor? Benim sağ tüp kapalı ve sağ hafif polikistik, molikistik diyen doktorlar da oldu hep soldan mi yumurtlarim acaba onu çok merak ediyorum yoksa sağda da illa yumurta gelişip çatlar mi
Öyle mi buna sevindim her ay sirasiylaysa şans daha da azalıyor çünkü. Benim hsg çeken doktor hiç önemsemedi bir tüpün kapalı olmasını acaba orası polikistik diye mi diye düşündüm. Başka bir kadın doğumla da görüşeceğim bu ay. Bakalım önerirse actirabilirim ben de teşekkür ediyorum yorum içinÖyle bi sıra yok cnm bazen aylarca aynı taraftan da yumurtlayablrz bazende iki taraftada yumurta oluşablr ben bunu çok araştrdm bnm de sol tüp kapalıydı çünkü bnce tüpünü açtırma şansın varsa dene derim aklında kalmaz bn açtırdım içim rahat şuan
Rica ederim cnmÖyle mi buna sevindim her ay sirasiylaysa şans daha da azalıyor çünkü. Benim hsg çeken doktor hiç önemsemedi bir tüpün kapalı olmasını acaba orası polikistik diye mi diye düşündüm. Başka bir kadın doğumla da görüşeceğim bu ay. Bakalım önerirse actirabilirim ben de teşekkür ediyorum yorum için
Aynen çok zor hadi akşam olanı gece atıyorsun da sabah olanı bekliyorsun sonra kalkıyorsun geri geliyor falanGeçen ay kullanmıştım sabah akşam fitil şeklinde kabus gibi o ya
Aslında nedeni araştırılabilir ama yaşınız kaç bilmiyorum vakit kaybı olmaması adına tüp bebek en mantıklısı sanırım.Morfoloji - ileri hız problemi var . Aşılama yaptırdığımız doktor biraz daha bekleseniz doğal yolla bile olur demişti. Bi başka doktor aşılamayla uğraşma tüp bebeğe geç dedi. 1.5 yıl oldu 4. Doktor herkes başka bişi diyo. Yarında başka hastanede görüşmem var bakalım onlar ne diyecek
MerhabaBu arada hanımlar bir sorum olacak sizlere biz kadınlar her ay sırayla mi yumurtlariz yani bir sağ bir sol sırayla mi yumurtlama oluyor? Benim sağ tüp kapalı ve sağ hafif polikistik, molikistik diyen doktorlar da oldu hep soldan mi yumurtlarim acaba onu çok merak ediyorum yoksa sağda da illa yumurta gelişip çatlar mi
Gün boyunca da gelmeye devam ediyor ben çok zorlanıyorum inşallah bu sefer iğne şeklinde verirAynen çok zor hadi akşam olanı gece atıyorsun da sabah olanı bekliyorsun sonra kalkıyorsun geri geliyor falan
Yolunda kuzum.. yarın son muayne.. Herşey yolunda ise Cumartesi transfer olacak.. ama bu progestron iğnesi beni mahvetti.. çok ciddi ağrı yapıyor. Ne denediysem geçiremedimMaviSasa234 nerelerdesin canım? Her şey yolunda mı?
ah canım yaaa Rabbım bu cabalarını hayırlı saglıklı bır evlatla taçlandırsın dualarım senınleYolunda kuzum.. yarın son muayne.. Herşey yolunda ise Cumartesi transfer olacak.. ama bu progestron iğnesi beni mahvetti.. çok ciddi ağrı yapıyor. Ne denediysem geçiremedim
İpne olan çok fena.. Kuzum bence istemeGün boyunca da gelmeye devam ediyor ben çok zorlanıyorum inşallah bu sefer iğne şeklinde verir
Beni de ekle canımMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
İgnesini bilmiyorum canim sana hangisi iyi gelecekse o olsun insallahGün boyunca da gelmeye devam ediyor ben çok zorlanıyorum inşallah bu sefer iğne şeklinde verir
Kuzum evet ağrır ama bütün gün şantiye de oluyorum doğru düzgün lavabo da yok sürekli lavaboya gitmek zorunda kalıyorum akıntı oluyo çünkü tiksiniyorum açıkçası o yüzden ağrıya dayanmak daha iyidir bnce yaİpne olan çok fena.. Kuzum bence isteme
Ben göbekten yapıyorum.. Ne yaptı isem ağrısı geçmiyor. Tam bi yerdeki geçiyor öbürü ağrıyor..
Kalçadan olan daha da zormuş.. Bakalım onu da haftada bir vurucam.. Vuranlar ağrısından uyuyamıyoruz diyorlar..
Ben de kullanıyorum iyice yukarı ittigimden mıdır hiç geri gelmiyorAynen çok zor hadi akşam olanı gece atıyorsun da sabah olanı bekliyorsun sonra kalkıyorsun geri geliyor falan
Kalçadan mı vurdular:)) benım kanamam olunca vurmustu kalcadan 4 gün abartmıyorum popom ağrıdıYolunda kuzum.. yarın son muayne.. Herşey yolunda ise Cumartesi transfer olacak.. ama bu progestron iğnesi beni mahvetti.. çok ciddi ağrı yapıyor. Ne denediysem geçiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?