- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.361
Benim cikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var. Benimde aslında sadece femarayla değil dediğim gibi 2. Kez hsg cektirmistim bu ay onunda faydası olmuştur. Birde catlatma ignesinden sonra her gün 1 avokado yemiştimBen iki ay femara kullanmıştım ama kısmet olmadı zaten yumurtlama sorunu yoktu..
İşte o arkadaşa ilişkide yasak dördüz falan tutar demişti o da denemişti tutmamisti.Protokoller devlete ya da özele göre değişiyor bence.
Örneğin ben femara kullandığım ay 5 yumurta için çatlatma oldum ve doktorum iptal etmedi. Sonuç hüsran iyi ki de etmedi
Mersin'e taşındım ben, doktorum değişince o klomen dedi. Ben femaradan memnun olduğumu klomen istemediğimi söyledim ama diretti. Bu sefer gittiğimde ısrar ettim. Hatta o da letu dedi bana, femarayla aynı dedi ama 2 kez gebelik elde ettim ben femarayla dedim onunla devam etmek istiyorum dedim. Bu ay çok umutluyum yaniBende 3 kere klomen kullandım doktor sonra letu daha iyi kaliteli yumurta geliştiriyor dedi 2 kere de letu kullandım son ayımda tek yumurta gelişmedi bile. Hafif yumurta tembelliğimde var.
En son doktordan femara istedim letuyla aynı grupta aynı ilaçlar dedi olsun dedim onu kullanicam ve 18 ay sonra ilk femara kullanışımda tuttu benimde. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız❤❤
Vallahi ne diyeyim olabilir..İşte o arkadaşa ilişkide yasak dördüz falan tutar demişti o da denemişti tutmamisti.
Tutacak oldu mu tek yumurta yetiyor benim 18 mm tek yumurtam vardı
Aşılamada geçen ay tutmayınca 2 yumurtayla bu ay hiç tutmaz diyordum çok emindim negatif cikacagindan. Artık tüp bebeğe giderim diyordum ama nasip oldu
Herseyden önce stres geliyor gerçekten
Ben 3 cm kistle bir buçuk yıl uğraştım olmuyordu, doktorum söyledi kendi hastası 10 cm çikolata kistiyle ameliyat olmak için geleceği ay hamile kalmış
Kafa rahatlığı herşeyden önce geliyor sanirim
İnşallah teşekkür ederimBende 3 kere klomen kullandım doktor sonra letu daha iyi kaliteli yumurta geliştiriyor dedi 2 kere de letu kullandım son ayımda tek yumurta gelişmedi bile. Hafif yumurta tembelliğimde var.
En son doktordan femara istedim letuyla aynı grupta aynı ilaçlar dedi olsun dedim onu kullanicam ve 18 ay sonra ilk femara kullanışımda tuttu benimde. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız❤❤
Öncelikle kayıpların için çok çok üzgünüm, insanın basina gelmeden böyle bi sorun olduğunu bilemiyor sanırım. Çözümünü bulmuşsun femarayla da iki kez gebelik elde etmissin tekrar istemekte çok haklısın. Ben daha yeni öğrendim ne yaşayacağım belli değil ama inşallah sağlıklıdır. İnşallah isteyen herkeste en kısa zamanda hayırlısıyla gebelik haberini alırMersin'e taşındım ben, doktorum değişince o klomen dedi. Ben femaradan memnun olduğumu klomen istemediğimi söyledim ama diretti. Bu sefer gittiğimde ısrar ettim. Hatta o da letu dedi bana, femarayla aynı dedi ama 2 kez gebelik elde ettim ben femarayla dedim onunla devam etmek istiyorum dedim. Bu ay çok umutluyum yaniÖnceden pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum belki o yüzden sağlıksız oldu gebelikler. Şimdi coraspin kullanıyorum. Hadi inşallah yolundan gelelim biz de sağlıkla ilerlesin gebeliğin, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet erkek faktörü . Çok beklemeyelim artık ,yorulduk yeterinceAnladım hayırlısı olsun hakkında umarım çok bekletmez ama sanırım siz de erkek faktörü vardı değil mi?
Vallahi ne diyeyim olabilir..
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gitsin inşallah
Allah razı olsunİnşallah teşekkür ederim
Femara etkili bir ilaç ben de güzel yumurta geliştirdi güzelden kastım eşit oranlıydı yumurtalar
Erkek faktöründe aşılama sayıda problem yoksa zayıf ihtimal sizin morfoloji mi problem acaba?Evet erkek faktörü . Çok beklemeyelim artık ,yorulduk yeterince
Insallah ya=)Canımsın ya insan birbirlerini gormeden böyle sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyor iyiki sizleri tanıdım güzel günleri umarım hepimiz görürüz
Geçen ay nar suları avakadolar daha neler neler yaptım olmadı ya valla olacağı varsa oluyor bnce şans lazımMerhaba canım iç bence bişey olmaz ama bol bol avokado stokla benceasilamadan sonra her gün en azından yarım ye ❤
Doktor büyük ihtimal progestan verebilir ama bana da vermişti 14 gün kullanmıştım sabah aksamGeçen ay nar suları avakadolar daha neler neler yaptım olmadı ya valla olacağı varsa oluyor bnce şans lazım
Ben de kimyasal yaşadım doktor aspirin kullanmamı önerdi kanıtlanmış bir pıhtılasma sorunum yok ama her ihtimale karşı kullanıyorumKızlar iyi aksamlar bir şey soracağım benim de iki şanssız gebeliğim var pıhtılaşma sorunu var mi bilmiyorum bulunduğum ilçede bu testi yaptırma imkanı yoktu covid vs derken araştırma hast gidemedim geçen ay kimyasal olunca bu ay her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum bi sakıncası var midir bileniniz var mi bazen her gün bazen gün aşırı alıyorum aklıma geldikçe
İnşallah canım ptesi erkenden gidip sıra almayi deneyim verirlerse randevu yokCanım senin niyetin varsa başla devlet için sürece, bir şekilde yol alırsın
aynı hastanede 2 doktor bile farklı işlem yapıyor . Bazen kendimi kobay gibi hissediyorumAllah Allah her hastane de farklı işlem mi uygulanıyor acababurdan bi arkadasin 4 ya da 5 yumurtası vardı onunda aşılamasi iptal olmuştu
Dogru aslında her doktorun kendine göre düşüncesi varsa işlemde farklı oluyordur.aynı hastanede 2 doktor bile farklı işlem yapıyor . Bazen kendimi kobay gibi hissediyorum
Morfoloji - ileri hız problemi var . Aşılama yaptırdığımız doktor biraz daha bekleseniz doğal yolla bile olur demişti. Bi başka doktor aşılamayla uğraşma tüp bebeğe geç dedi. 1.5 yıl oldu 4. Doktor herkes başka bişi diyo. Yarında başka hastanede görüşmem var bakalım onlar ne diyecekErkek faktöründe aşılama sayıda problem yoksa zayıf ihtimal sizin morfoloji mi problem acaba?
Evet ama hangisine güveneceğini şaşırıyosun sonuçta doğru 1 tanedir ama her doktordan başka bişey duyuyoruzDogru aslında her doktorun kendine göre düşüncesi varsa işlemde farklı oluyordur.
Bu yol gerçekten çok zor, Allah sabırlar versin
Aynen orası öyle her doktor farklı bisey söylüyor, bazen bisey soruyorsun doğru düzgün cevap vermeyip ben bilirim doğrusunu şeklinde cevap veren de cokEvet ama hangisine güveneceğini şaşırıyosun sonuçta doğru 1 tanedir ama her doktordan başka bişey duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?