• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iki ay femara kullanmıştım ama kısmet olmadı zaten yumurtlama sorunu yoktu..🙁
Benim cikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var. Benimde aslında sadece femarayla değil dediğim gibi 2. Kez hsg cektirmistim bu ay onunda faydası olmuştur. Birde catlatma ignesinden sonra her gün 1 avokado yemiştim
Nasip kısmet işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor ama doktorlarında dediğine göre femara klomene göre daha başarılı

Protokoller devlete ya da özele göre değişiyor bence.
Örneğin ben femara kullandığım ay 5 yumurta için çatlatma oldum ve doktorum iptal etmedi. Sonuç hüsran iyi ki de etmedi
İşte o arkadaşa ilişkide yasak dördüz falan tutar demişti o da denemişti tutmamisti.
Tutacak oldu mu tek yumurta yetiyor benim 18 mm tek yumurtam vardı
Aşılamada geçen ay tutmayınca 2 yumurtayla bu ay hiç tutmaz diyordum çok emindim negatif cikacagindan. Artık tüp bebeğe giderim diyordum ama nasip oldu
Herseyden önce stres geliyor gerçekten
Ben 3 cm kistle bir buçuk yıl uğraştım olmuyordu, doktorum söyledi kendi hastası 10 cm çikolata kistiyle ameliyat olmak için geleceği ay hamile kalmış
Kafa rahatlığı herşeyden önce geliyor sanirim

Bende 3 kere klomen kullandım doktor sonra letu daha iyi kaliteli yumurta geliştiriyor dedi 2 kere de letu kullandım son ayımda tek yumurta gelişmedi bile. Hafif yumurta tembelliğimde var.
En son doktordan femara istedim letuyla aynı grupta aynı ilaçlar dedi olsun dedim onu kullanicam ve 18 ay sonra ilk femara kullanışımda tuttu benimde. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız❤❤
Mersin'e taşındım ben, doktorum değişince o klomen dedi. Ben femaradan memnun olduğumu klomen istemediğimi söyledim ama diretti. Bu sefer gittiğimde ısrar ettim. Hatta o da letu dedi bana, femarayla aynı dedi ama 2 kez gebelik elde ettim ben femarayla dedim onunla devam etmek istiyorum dedim. Bu ay çok umutluyum yani 🙏 Önceden pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum belki o yüzden sağlıksız oldu gebelikler. Şimdi coraspin kullanıyorum. Hadi inşallah yolundan gelelim biz de ☺️ sağlıkla ilerlesin gebeliğin, sağlıkla kucağına al inşallah

İşte o arkadaşa ilişkide yasak dördüz falan tutar demişti o da denemişti tutmamisti.
Tutacak oldu mu tek yumurta yetiyor benim 18 mm tek yumurtam vardı
Aşılamada geçen ay tutmayınca 2 yumurtayla bu ay hiç tutmaz diyordum çok emindim negatif cikacagindan. Artık tüp bebeğe giderim diyordum ama nasip oldu
Herseyden önce stres geliyor gerçekten
Ben 3 cm kistle bir buçuk yıl uğraştım olmuyordu, doktorum söyledi kendi hastası 10 cm çikolata kistiyle ameliyat olmak için geleceği ay hamile kalmış
Kafa rahatlığı herşeyden önce geliyor sanirim
Vallahi ne diyeyim olabilir..
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gitsin inşallah 🥰

Bende 3 kere klomen kullandım doktor sonra letu daha iyi kaliteli yumurta geliştiriyor dedi 2 kere de letu kullandım son ayımda tek yumurta gelişmedi bile. Hafif yumurta tembelliğimde var.
En son doktordan femara istedim letuyla aynı grupta aynı ilaçlar dedi olsun dedim onu kullanicam ve 18 ay sonra ilk femara kullanışımda tuttu benimde. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız❤❤
İnşallah teşekkür ederim 🥰
Femara etkili bir ilaç ben de güzel yumurta geliştirdi güzelden kastım eşit oranlıydı yumurtalar

Mersin'e taşındım ben, doktorum değişince o klomen dedi. Ben femaradan memnun olduğumu klomen istemediğimi söyledim ama diretti. Bu sefer gittiğimde ısrar ettim. Hatta o da letu dedi bana, femarayla aynı dedi ama 2 kez gebelik elde ettim ben femarayla dedim onunla devam etmek istiyorum dedim. Bu ay çok umutluyum yani 🙏 Önceden pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum belki o yüzden sağlıksız oldu gebelikler. Şimdi coraspin kullanıyorum. Hadi inşallah yolundan gelelim biz de ☺️ sağlıkla ilerlesin gebeliğin, sağlıkla kucağına al inşallah
Öncelikle kayıpların için çok çok üzgünüm, insanın basina gelmeden böyle bi sorun olduğunu bilemiyor sanırım. Çözümünü bulmuşsun femarayla da iki kez gebelik elde etmissin tekrar istemekte çok haklısın. Ben daha yeni öğrendim ne yaşayacağım belli değil ama inşallah sağlıklıdır. İnşallah isteyen herkeste en kısa zamanda hayırlısıyla gebelik haberini alır 🥰🥰🤲

Vallahi ne diyeyim olabilir..
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gitsin inşallah 🥰

İnşallah teşekkür ederim 🥰
Femara etkili bir ilaç ben de güzel yumurta geliştirdi güzelden kastım eşit oranlıydı yumurtalar
Allah razı olsun 🙏 ben direk aslında doktorumun dedigini söyledim size. Klomene göre mesela tek yumurta gelistirse de daha kaliteli oluyormuş. İnşallah siz ve bekleyen herkeste kısa sürede bebiş haberlerini alır insallahh🤲

Kızlar iyi aksamlar bir şey soracağım benim de iki şanssız gebeliğim var pıhtılaşma sorunu var mi bilmiyorum bulunduğum ilçede bu testi yaptırma imkanı yoktu covid vs derken araştırma hast gidemedim geçen ay kimyasal olunca bu ay her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum bi sakıncası var midir bileniniz var mi bazen her gün bazen gün aşırı alıyorum aklıma geldikçe

Kızlar iyi aksamlar bir şey soracağım benim de iki şanssız gebeliğim var pıhtılaşma sorunu var mi bilmiyorum bulunduğum ilçede bu testi yaptırma imkanı yoktu covid vs derken araştırma hast gidemedim geçen ay kimyasal olunca bu ay her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum bi sakıncası var midir bileniniz var mi bazen her gün bazen gün aşırı alıyorum aklıma geldikçe
Ben de kimyasal yaşadım doktor aspirin kullanmamı önerdi kanıtlanmış bir pıhtılasma sorunum yok ama her ihtimale karşı kullanıyorum

Erkek faktöründe aşılama sayıda problem yoksa zayıf ihtimal sizin morfoloji mi problem acaba?
Morfoloji - ileri hız problemi var . Aşılama yaptırdığımız doktor biraz daha bekleseniz doğal yolla bile olur demişti. Bi başka doktor aşılamayla uğraşma tüp bebeğe geç dedi. 1.5 yıl oldu 4. Doktor herkes başka bişi diyo. Yarında başka hastanede görüşmem var bakalım onlar ne diyecek

Back