- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.401
Senden bekliyoruz gariiiiiiYOK MU GEBELİK HABERİ YAAAAA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden bekliyoruz gariiiiiiYOK MU GEBELİK HABERİ YAAAAA
Ben benden umudumu kestim, İstanbula geliyorum cumartesi tam yumurtlama günümden bir gün önceSenden bekliyoruz gariiiiii
Mayısın lanetini taşımadık inşallah burayadaYOK MU GEBELİK HABERİ YAAAAA
Şırıngaya depola hergun 1 şırınga hahahahahaaBen benden umudumu kestim, İstanbula geliyorum cumartesi tam yumurtlama günümden bir gün önce
Ahahahha esra yaaa aklıma gelmedi desem yalan olur ahhahaŞırıngaya depola hergun 1 şırınga hahahahahaa
Forumda birisi baslık acmıstı sırıngayla hamile kaldım diye cok kisi dalga gecmisti ahdjsjsjsjajAhahahha esra yaaa aklıma gelmedi desem yalan olur ahhaha
Amin inş darısı hepimizin bekleyenlerin başınaah canım yaaa Rabbım bu cabalarını hayırlı saglıklı bır evlatla taçlandırsın dualarım senınle
Ben günlük ped kullanıyorum. Benimki günde 3 defa..Kuzum evet ağrır ama bütün gün şantiye de oluyorum doğru düzgün lavabo da yok sürekli lavaboya gitmek zorunda kalıyorum akıntı oluyo çünkü tiksiniyorum açıkçası o yüzden ağrıya dayanmak daha iyidir bnce ya
Ya ciddimisinnnnnForumda birisi baslık acmıstı sırıngayla hamile kaldım diye cok kisi dalga gecmisti ahdjsjsjsjaj
Günlük pedi yasakladı doktor bana sürekli enjeksiyon oluyodu çok sağlıksız dedi kuzum. Yarın gidince sorcam mutlakaBen günlük ped kullanıyorum. Benimki günde 3 defa..
Sabah bir tane koyuyorum 15-20 dk yatakta bekliyorum.
Diğerlerini doktor çalıştığım için gece 2 tane koy dedi… Bi sorsan belki kolay yolu vardır..
Böylede sürekli göbeğini ovalıyorsun belki geçer diye.. İkisini de dene.. Hangisi kolayına gelecekse..
Oh çok sevindim geldi zaman demek ki..Yolunda kuzum.. yarın son muayne.. Herşey yolunda ise Cumartesi transfer olacak.. ama bu progestron iğnesi beni mahvetti.. çok ciddi ağrı yapıyor. Ne denediysem geçiremedim
Aa bunuda ben bilmiyordum Pamuklu kullanıyordum. Bende bırakayım..Günlük pedi yasakladı doktor bana sürekli enjeksiyon oluyodu çok sağlıksız dedi kuzum. Yarın gidince sorcam mutlaka
İnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyorOh çok sevindim geldi zaman demek ki..
Kişiden kişiye değişiyodur belki istersen bi danış doktorunaAa bunuda ben bilmiyordum Pamuklu kullanıyordum. Bende bırakayım..
AMINNN TATLIMMM INSALLAAHHAmin inş darısı hepimizin bekleyenlerin başına
Evet ciddiyim gerçekten öyle bi baslık vardı cok kişi dalga geçmişti konu sahibiyleYa ciddimisinnnnn
Benımde doktorum günlük pedi yasaklamıstı. Enfeksiyon olusturuyormus. Külot kirlensin daha iyi demişti.Kişiden kişiye değişiyodur belki istersen bi danış doktoruna
Bu nasıl bir ruh hali kuzu anlamadım İnan ki..İnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyor
Nasıl gidiyor hamişlikEvet ciddiyim gerçekten öyle bi baslık vardı cok kişi dalga geçmişti konu sahibiyle