• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buğday çimen tozu veya suyu duyan oldumu yumurta rezervine iyi gelir diyolar birde maca tozu hem erkek hem kadin kullansin diye bise gördüm 🤗

Kuzum evet ağrır ama bütün gün şantiye de oluyorum doğru düzgün lavabo da yok sürekli lavaboya gitmek zorunda kalıyorum akıntı oluyo çünkü tiksiniyorum açıkçası o yüzden ağrıya dayanmak daha iyidir bnce ya
Ben günlük ped kullanıyorum. Benimki günde 3 defa..
Sabah bir tane koyuyorum 15-20 dk yatakta bekliyorum.
Diğerlerini doktor çalıştığım için gece 2 tane koy dedi… Bi sorsan belki kolay yolu vardır..
Böylede sürekli göbeğini ovalıyorsun belki geçer diye.. İkisini de dene.. Hangisi kolayına gelecekse..

Ben günlük ped kullanıyorum. Benimki günde 3 defa..
Sabah bir tane koyuyorum 15-20 dk yatakta bekliyorum.
Diğerlerini doktor çalıştığım için gece 2 tane koy dedi… Bi sorsan belki kolay yolu vardır..
Böylede sürekli göbeğini ovalıyorsun belki geçer diye.. İkisini de dene.. Hangisi kolayına gelecekse..
Günlük pedi yasakladı doktor bana sürekli enjeksiyon oluyodu çok sağlıksız dedi kuzum. Yarın gidince sorcam mutlaka

Oh çok sevindim geldi zaman demek ki..🎈
İnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyor😄

İnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyor😄
Bu nasıl bir ruh hali kuzu anlamadım İnan ki..
Lütfen güzel düşün zaten sen son basamağa geldin bir sürü de embriyo var..🌿
Zaten pozitif olsa da çalışmaya devam etmeyecek misin sen?

Back