• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş yarın aksilik olmazsa.. Sanki negatif olacak işlere bakacam gibi hazırlık yapıyorum.. Sanki pozitif ama sağlıklı ilerleyecek gibi de devam ediyorum.. Bilmiyorum farklı bir ruh haliymiş.. Eşimle de konusunu açmıyoruz.. Galiba kimse kötüyü anmak istemiyor😄
Canım inşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip eder🤲🏻☘️ Gerçekten olay gebe kalmak değilmiş ben anneler başlığına geçince bunu anladım. O kadar çok kayıp verdik ki … asıl olan sağlıklı gebelikmiş umarım cok saglıklı bir gebelik elde edersin bütün bu bekleyişine değer🤲🏻🧿

Nasıl gidiyor hamişlik 🥰
Nasıl gitsin canım ya ara ara pembe lekelenmelerim oluyor yüreğim ağzımda doktora gidiyoruz Allaha bin şükür sağlıklı🤲🏻🧿🥰 bugün tam 10 haftalık olduk.🧿☘️ Yarın kontrolüm var.
En son salı günü kanamam gelince gittim gece vakti. Ayakları ellerini oynatıyordu🧿🙈☺️

Nasıl gitsin canım ya ara ara pembe lekelenmelerim oluyor yüreğim ağzımda doktora gidiyoruz Allaha bin şükür sağlıklı🤲🏻🧿🥰 bugün tam 10 haftalık olduk.🧿☘️ Yarın kontrolüm var.
En son salı günü kanamam gelince gittim gece vakti. Ayakları ellerini oynatıyordu🧿🙈☺️
Maşallah 🙏🏻🙏🏻
Belki kese genişliyor diye kanama oluyordur her birimizin kılcal damar yapısı farklı

Bu nasıl bir ruh hali kuzu anlamadım İnan ki..
Lütfen güzel düşün zaten sen son basamağa geldin bir sürü de embriyo var..🌿
Zaten pozitif olsa da çalışmaya devam etmeyecek misin sen?
Nur topu gibi taze raporum var😄
Bilen yorumlasın Selizay Selizay karaca3443 karaca3443
Maviesra Maviesra kuzu madem beklemedesin sende yaptır

Eklentiler

• F5BFB140-C994-41D5-8B63-79A236BB9ADB.jpeg
    F5BFB140-C994-41D5-8B63-79A236BB9ADB.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 57
Canım inşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip eder🤲🏻☘️ Gerçekten olay gebe kalmak değilmiş ben anneler başlığına geçince bunu anladım. O kadar çok kayıp verdik ki … asıl olan sağlıklı gebelikmiş umarım cok saglıklı bir gebelik elde edersin bütün bu bekleyişine değer🤲🏻🧿
Umarım kuzum.. Ama gebe kalmakta o kadar kolay değilmiş.. Doktorlar o kadar bilgisizler ki.. Bugun gene bi anormallik olunca anladım..
Hazır gebeler ile o kadar rahat doktor oluyorlar ki bakmıyorlar sorgulamıyorlar..

aşılama yaapan doktorumun dedıgı sey buydu olay saglıkla dogum yapabılmek dıye, ınsallaaahh saglıkl kavusacagımız hamılelıklerımız olur, sende yavruna saga salım kavursun ınsallah kuzum

Maşallah 🙏🏻🙏🏻
Belki kese genişliyor diye kanama oluyordur her birimizin kılcal damar yapısı farklı
Evet doktorumda öyle dedi. Gebelerin %50 sinde böyle kanamalar olur diye.zaten bu ara gene hafif hafif karnım ağrımaya basladı bi ara durmustu. Hızlıca büyüdügü haftalarmıs sanırım

aşılama yaapan doktorumun dedıgı sey buydu olay saglıkla dogum yapabılmek dıye, ınsallaaahh saglıkl kavusacagımız hamılelıklerımız olur, sende yavruna saga salım kavursun ınsallah kuzum
İnsallah kuzum hepiniz icin duam budur🤲🏻🧿 Allah saglıksız gebelik ile hiç imtihan etmesin. Agustos anneler baslıgında öyle cok panik gecirdik ki belki baslıgın yarısının kalbi durmustur ve bunu cogu normal bi kontrolde öğrendi cok yıkıcı. Allahım sağlıkla kavuştursun🤲🏻

İnsallah kuzum hepiniz icin duam budur🤲🏻🧿 Allah saglıksız gebelik ile hiç imtihan etmesin. Agustos anneler baslıgında öyle cok panik gecirdik ki belki baslıgın yarısının kalbi durmustur ve bunu cogu normal bi kontrolde öğrendi cok yıkıcı. Allahım sağlıkla kavuştursun🤲🏻
ahh yaaa, Rabbım kımseye yaşatmasın, pskolojısıde ne zordur.
amınnnn amınnn ınsallaahh canım, saglıkla kavustursun Allahım

Çok fena bir tablo değil bu, pai riskine önlem alınması gerek diye biliyorum onu mutlaka konuş doktorunla.
Diğeri folik asit takviyesi ile ilgili sen zaten kaç aydır alıyorsun di mi?
Pai pıhtılaşma imiş.. 9 ay iğne kullanımı gerekiyormuş..
Diğeri için folidoce kullanıyordum yeterli gelir mi yarın doktora sorucam..
Çok şükür ki transferden önce öğrendim..

Back