• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallaahh canımmm, ne guzell en ıyısını yapmıssın valla .
bende dondurulmus daha ıyı dıye okudum hep, ınsallahh tek seferde hamıle kalırsın.. Rabbım yardımcın olsun :KK200:
ınsan bıseylere baslayınca bır rahatlama gelıyor kesınlıkle,
saglıklı beslenmeye calıs bu donemlerde, dolu , saglıklı yumoşlar olsun ınsallah , guzel haberlerını sabırsızlıkla bekleyecegım :KK37:
heyet raporunu bir günde halledince baya rahatlama geldi . tüp bebeğe hiç hazır değildim bi yerden başlayınca arkası geliyor. inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
transfer ekim sonu kasım başını bulur her halde
opu da eylül başı olur
doktor çay kahve nescafe sigara alkol asitli içecek kola vs hatta tedaviye başladıktan sonra cinsel ilşki kesinlikle yasak dedi.
herşey okey de çaysız nasıl olacak bilmiyorum 🤣

heyet raporunu bir günde halledince baya rahatlama geldi . tüp bebeğe hiç hazır değildim bi yerden başlayınca arkası geliyor. inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
transfer ekim sonu kasım başını bulur her halde
opu da eylül başı olur
doktor çay kahve nescafe sigara alkol asitli içecek kola vs hatta tedaviye başladıktan sonra cinsel ilşki kesinlikle yasak dedi.
herşey okey de çaysız nasıl olacak bilmiyorum 🤣
evet ama ınsan kendını beklerken hıc hazır hıssetmıyor yaa, ıyı yapmıssın...
kuzu ben 2 ayı gectı cay ıcmıyorum, kahve cok nadir, çayda cok severım ama cok acık bazen mısafırlıkte ıcıyorum hafta bır ıkıdır oda...
dıkkat etmeye calısıyorum , sende başarırsın korkma . çay olsun dert :)
kola, paketli gıdalar almıyorum uzun zamandır.

biraz yoğundum canım şu tüp bebek işlerine başladım. burda yaşadığım yerde başlayacağım gelen ilk adette bu ay.
heyet raporu dosyamı açtırdım yetişirse bu hafta yetişmezse hafya hazır olur muş. dün amh testi ve smear testi yaptırdım. bakalım amh nasıl çıkacak ilk defa yaptırdım heyet için şartmış. tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim rapor çıkıncada muayeneye gidicem nasipse ilk adetle başlıyoruz. taze transfer yanlısı değil 1 2 adet rahi dinlendirme yapacak. hastadan hastaya değişir ama özellikle pco hastalarda dondurulmuş embriyo uygun dedi . biraz araştırdım dondurulmuş embriyo daha avantajlı ve şansı yüksekmiş.
anlayacağın çok yol katettim
Hadi hayirli olsun canim insallah su gibi akar surecin 🙏🏻🌸

Burda Bi sürü kişi hele tüp bebekte kanama yaşadı canım ama saglıkla aldılar bebeklerini kucaklarına içini ferah tut lütfen
Sagol kuzum insallah🙏🏻🌸
Kuzu iğne toparlıyor bizim grupta baya kanaması olanlar vardı iğne serum dinlenme bolca su bunları uygula Rabbime emanetler 🤲
Aynen oyle yapiyorum simdilik canim hastaneye gitmedim henuz belki serumu da yaptiririm🙏🏻

evet ama ınsan kendını beklerken hıc hazır hıssetmıyor yaa, ıyı yapmıssın...
kuzu ben 2 ayı gectı cay ıcmıyorum, kahve cok nadir, çayda cok severım ama cok acık bazen mısafırlıkte ıcıyorum hafta bır ıkıdır oda...
dıkkat etmeye calısıyorum , sende başarırsın korkma . çay olsun dert :)
kola, paketli gıdalar almıyorum uzun zamandır.
paketli gıdalar kola vs zaten pek tüketen biri değilim. kahve de içmesem dururum çayı bilmiyorum. birde cinsellik transfer sonras sonuç belli olana kadar yasaksa ortalama 3 ay yasak yani 🤣 ben yasak diyen duymamıştım daha önce

Kuzu kendi doktorum 3 saat mesafede
O gelme dinlen sunu sunu yap, kanama artarsa gidip orda bi baktir dedi. Esimi bekliyorum muhtemelen 1-2 saat sonra bi ultrasonda gormeye gidebiliriz…
daha yakın başka bir doktora gidin bence riske atmayın. eşin gelince gidersiniz . güzel haberlerle dön inşallah

Ay valla zorla o ismi cagiriyor evet 🙈

Son 2 gundur zaten kahve kahve lekelenmeler oluyordu, ben umursamamistim normaldir olur diyerek. Ama yogun miktar kirmizi kan gorunce korktum. Simdi gobekten de progestan ekledik. Gobek, kalca, vajinal, progesteronun her versiyonunu deniyoruz 🤷‍♀️
Amin kuzum insallah dedigin gibi zararsiz boyle kalir 🙏🏻
Oksapar devam ediyor musun?
Onu kesmesi gerekmez miydi?
3 aya kadar ona da mı devam edeceksin?

paketli gıdalar kola vs zaten pek tüketen biri değilim. kahve de içmesem dururum çayı bilmiyorum. birde cinsellik transfer sonras sonuç belli olana kadar yasaksa ortalama 3 ay yasak yani 🤣 ben yasak diyen duymamıştım daha önce
ben severım cıps vs ama yemıyorum,
ona bende sasırdım hatta transfer beklerken hamıle kalanlar bıle oldu kk da ..

Merhaba hanımlar amh düşüklüğümu öğreneli 1 ay oluyor . 0.40 yaşım 29 . Mersin'de doktorum özel bı karisim + proxyfemin + hayıt suyu + soğan suyu + incir suyu gibi şeyler verip 1-2 ay sonra gelmemi söyledi. Adetlerim çok düzenli ama hamilelik olusmuyordu. Şimdi ben bunları 25 gündür felan yapiyorum . 8inde adet olmam gerekiyor ama bugün pecetede kahverengi gibi pembe gibi bir kan gördüm sonrasında kesildi . Bu yerleşme kanaması midir yoksa ictiklerimden dolayı hayıt felan bu ay erken adet.mi olmusumdur ???🤔🤔🤔🤔

Oksapar devam ediyor musun?
Onu kesmesi gerekmez miydi?
3 aya kadar ona da mı devam edeceksin?
Kuzu hem Enox hem corasprin devam ediyordum, corasprini kes dedi. Ama ben bu sabah almistim corasprini, o yuzden bu aksam enoxu yapma, bundan sonra da corasprini kes dedi. Yine de nasil devam edecek bi bakayim da ona gore soracagim tekrar… kahvelesmedi de yani kirmizi devam, ama yattigim icin miktari daha azar azar gibi devam ediyor…

Bana da hep yasakti kuzu iliski…

Back