- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.101
Canim catlamadan 9 gun sonra yerlesme kanamasi gorebilirsin bence, insallah oyledirAh kızlar iyiki varsınız..valla bunaldım artık sürekli bi yetimden bişi çıkıyor
Ovu yaptım piklik bir durum yok.kaset test vardı onu yaptım bişi göremedimbir kaç gün bekleyeyim bakayım ne olacak? Belki hormonal bişiler oluyor ara kanama filan..peeeh yerleşmedir diye gaza gelmeme ne demeli
Tamam kuzumhiççç üzme kendini kuzum, amh sayıdan ibaret..
3 yıldır evliyim tas patlasın 1.5 sene diyebilirim kuzumCanım ne kadardır deniyorsunuz? İnan ben de yaptırsam sana yakın bir değer çıkar, sırf moralimi bozmamak adına tek yaptırmadığım test diyebilirim, önemli olan kaliteli yumurta, o da beslenmeyle çözülür, bir olsun bizim olsun değere çok takılma derim
Ben 30 um da bakalım bana ne diyecek doktorBu değer ile direk tüp bebek raporu veriyor devlet… 39 yaş altı olmanı istiyor
O ne dmeek kuzumDışarıya verdikleri içinde olabilir bu arada..
kan bekledi ise fark olabilir Sizin ultrasonda görünen folikül durumunuz nedir?
Yani sağ da ve solda doktor kaç yumurta hücresi sayıyor ? Ortalama sağ ve solda Sekizer ya fa onar sayması idealdir toplam 16-20 gibi düşünO ne dmeek kuzum
Valla sana söyle soyliyim öyle bişi demedi ama adetken ve değilken baktı sağ ve sol yumurtalara baktı baya da ayrıntılı sağ sol çapraz yukarı baktı ultrasonla vajınal dem beğendi yumurtan da çatlamış dediYani sağ da ve solda doktor kaç yumurta hücresi sayıyor ? Ortalama sağ ve solda Sekizer ya fa onar sayması idealdir toplam 16-20 gibi düşün
Muayeneye gittiğinde sormanı tavsiye ederimValla sana söyle soyliyim öyle bişi demedi ama adetken ve değilken baktı sağ ve sol yumurtalara baktı baya da ayrıntılı sağ sol çapraz yukarı baktı ultrasonla vajınal dem beğendi yumurtan da çatlamış dedi
Sımdı sorsam söyler mi be diypsun ya da bekliyim
Evet çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere inşallahejce canım hamileymişsin hayırlı olsun tebrik ederim. çok sevindim. birimiz daha güzel haber almış çok şükür
Tamam cnaım sorcam sımır alcak simir alırken zaten muayen de edıyor dimim cuamrtesi rahim filmi varMuayeneye gittiğinde sormanı tavsiye ederim
Ay kuzum hayırlı olsun vok sevindim yAEvet çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere inşallah
Vall ayni dedigin durumdayim, az once baya ishal seklinde tuvalete ciktim…Benim ilk kaybimda durduk yere aniden tuvalete çıkma isteğim gelmişti o yüzden sordum . Vücut anlık cok fazla östrojen üretiyordu bu da bir nevi müsil etkisi yaratıyordu , regllerimde de öyledir.
Ama senin gaz durumun varmış bu normal , hatta 12. Haftamda cok güçlü gaz mı regl sancısı mı olduğunu anlayamadığım ve Hafif kanamamın geldiği bir agrı yaşamıştım , dinlendim ve atlattık cok şükür .
Sen de güzelce dinlen kuzum , atlatacaksınız Allah’ın izniyle
Canım benım yedigın dokunmuştur gaz da var diyorsun bak benle senin durumun aynı değil, benim aşırı agrım vardı hem deVall ayni dedigin durumdayim, az once baya ishal seklinde tuvalete ciktim…
Bilmiyorum ki canım,doktor polip göremedim demişti ama geçen sene ara kanamam olmuştu ve polip olduğu ortaya çıkmıştıCanim catlamadan 9 gun sonra yerlesme kanamasi gorebilirsin bence, insallah oyledir
iyiyiz canımmm sukurrr,günaydın kızlar nasılsınız
Valla kanama da lekelenmeye dondu sanmistim ama yok, aktif devam ediyor…Canım benım yedigın dokunmuştur gaz da var diyorsun bak benle senin durumun aynı değil, benim aşırı agrım vardı hem de
biraz yoğundum canım şu tüp bebek işlerine başladım. burda yaşadığım yerde başlayacağım gelen ilk adette bu ay.iyiyiz canımmm sukurrr,
sen nasılsın nerelerdesınnn
canım sen bence doktora git bekleme .riske atma kendiniValla kanama da lekelenmeye dondu sanmistim ama yok, aktif devam ediyor…
maşallaahh canımmm, ne guzell en ıyısını yapmıssın valla .biraz yoğundum canım şu tüp bebek işlerine başladım. burda yaşadığım yerde başlayacağım gelen ilk adette bu ay.
heyet raporu dosyamı açtırdım yetişirse bu hafta yetişmezse hafya hazır olur muş. dün amh testi ve smear testi yaptırdım. bakalım amh nasıl çıkacak ilk defa yaptırdım heyet için şartmış. tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim rapor çıkıncada muayeneye gidicem nasipse ilk adetle başlıyoruz. taze transfer yanlısı değil 1 2 adet rahi dinlendirme yapacak. hastadan hastaya değişir ama özellikle pco hastalarda dondurulmuş embriyo uygun dedi . biraz araştırdım dondurulmuş embriyo daha avantajlı ve şansı yüksekmiş.
anlayacağın çok yol katettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?