Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim catlamadan 9 gun sonra yerlesme kanamasi gorebilirsin bence, insallah oyledir

3 yıldır evliyim tas patlasın 1.5 sene diyebilirim kuzum

Yani sağ da ve solda doktor kaç yumurta hücresi sayıyor ? Ortalama sağ ve solda Sekizer ya fa onar sayması idealdir toplam 16-20 gibi düşün
Valla sana söyle soyliyim öyle bişi demedi ama adetken ve değilken baktı sağ ve sol yumurtalara baktı baya da ayrıntılı sağ sol çapraz yukarı baktı ultrasonla vajınal dem beğendi yumurtan da çatlamış dedi
Sımdı sorsam söyler mi be diypsun ya da bekliyim

Muayeneye gittiğinde sormanı tavsiye ederim

Vall ayni dedigin durumdayim, az once baya ishal seklinde tuvalete ciktim…

iyiyiz canımmm sukurrr,
sen nasılsın nerelerdesınnn
biraz yoğundum canım şu tüp bebek işlerine başladım. burda yaşadığım yerde başlayacağım gelen ilk adette bu ay.
heyet raporu dosyamı açtırdım yetişirse bu hafta yetişmezse hafya hazır olur muş. dün amh testi ve smear testi yaptırdım. bakalım amh nasıl çıkacak ilk defa yaptırdım heyet için şartmış. tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim rapor çıkıncada muayeneye gidicem nasipse ilk adetle başlıyoruz. taze transfer yanlısı değil 1 2 adet rahi dinlendirme yapacak. hastadan hastaya değişir ama özellikle pco hastalarda dondurulmuş embriyo uygun dedi . biraz araştırdım dondurulmuş embriyo daha avantajlı ve şansı yüksekmiş.
anlayacağın çok yol katettim

maşallaahh canımmm, ne guzell en ıyısını yapmıssın valla .
bende dondurulmus daha ıyı dıye okudum hep, ınsallahh tek seferde hamıle kalırsın.. Rabbım yardımcın olsun
ınsan bıseylere baslayınca bır rahatlama gelıyor kesınlıkle,
saglıklı beslenmeye calıs bu donemlerde, dolu , saglıklı yumoşlar olsun ınsallah , guzel haberlerını sabırsızlıkla bekleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…