- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.081
Kuzu yoğun kırmızı kanama mı var?Simdilik gitmedim. Yat takip et, duruma gore gidip baktir dediler. Bir de gobekten progesteron vur dediler simdi onu bulmaya calisiyoruz. Ama karnimda baya regl agrilari da var
Allahim sen koru
Geçmiş olsun kuzum Rabbim bebişini sana bağışlasın. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış , büyük tuvaletinde de ıkınma mümkün olduğuncaSimdilik gitmedim. Yat takip et, duruma gore gidip baktir dediler. Bir de gobekten progesteron vur dediler simdi onu bulmaya calisiyoruz. Ama karnimda baya regl agrilari da var
Allahim sen koru
Evet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdumKuzu yoğun kırmızı kanama mı var?
Çok güzel canım dinlen. Tüp bebekte böyle şeyler olabiliyor, stres yapmaEvet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdum
Yerleşme olabilir, ama bazen düzensiz lekelenmeler de olabiliyor hormonal. İnşallah güzel şeylerin habercisidirKızlar bir soru,bu ay sat 19 temmuzdu .27 temmuzda doktor kontrolüm vardır,Dr yumurtan öok erken çatlamış dedi. Zaten döngümde kısa . biz çatlama öncesini değerlendirmiştik.neyse,bugün ortalama 9gün geçti çatlama üzerinden.tatildeyim.bi baktım bi anda pembemsi kırmızımsı lekelenme oldu.şimdi uzandım alt karın ağrım var hafif.takvime göre 13ü idi bat.ama erken yumurtladığım için regl öne gelecek ,8 i gibi olacak. Yani ona bile daha 5 gün varken bu neyin nesi sizce?ya da benim döngüm herşeyim iyice altüst oldu
Kizlar aktif kanamam var hastaneye gidiyorum. Benim icin dua edin
Dinlen bol bol zaten iğne olmuşsun güzel düşünmek en büyük kısmı işinEvet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdum
Ya valla moral oluyorsunuz sagolun. İnsallah bizimkinin nazinin bir parcasidir bu daDinlen bol bol zaten iğne olmuşsun güzel düşünmek en büyük kısmı işin
Aklıma kötü bir şey gelmiyor
Kızsa artık adını Nazlı koymak lazımYa valla moral oluyorsunuz sagolun. İnsallah bizimkinin nazinin bir parcasidir bu da
Aa çok geçmiş olsun…Kuzu aktif kanamam oldu, bir gunluk pedi kapladi. Simdi yatiyorum, lekelenme seklinde devam ediyor gibi
İkinci yumurtlama olmuş olabilir, yerleşme kanaması olabilirKızlar bir soru,bu ay sat 19 temmuzdu .27 temmuzda doktor kontrolüm vardır,Dr yumurtan öok erken çatlamış dedi. Zaten döngümde kısa . biz çatlama öncesini değerlendirmiştik.neyse,bugün ortalama 9gün geçti çatlama üzerinden.tatildeyim.bi baktım bi anda pembemsi kırmızımsı lekelenme oldu.şimdi uzandım alt karın ağrım var hafif.takvime göre 13ü idi bat.ama erken yumurtladığım için regl öne gelecek ,8 i gibi olacak. Yani ona bile daha 5 gün varken bu neyin nesi sizce?ya da benim döngüm herşeyim iyice altüst oldu
Yerleşme olabilir, ama bazen düzensiz lekelenmeler de olabiliyor hormonal. İnşallah güzel şeylerin habercisidir
Ah kızlar iyiki varsınız..valla bunaldım artık sürekli bi yetimden bişi çıkıyorİkinci yumurtlama olmuş olabilir, yerleşme kanaması olabilir
Güzel düşünelim.
Ay valla zorla o ismi cagiriyor evetKızsa artık adını Nazlı koymak lazım
Son 2 gundur zaten kahve kahve lekelenmeler oluyordu, ben umursamamistim normaldir olur diyerek. Ama yogun miktar kirmizi kan gorunce korktum. Simdi gobekten de progestan ekledik. Gobek, kalca, vajinal, progesteronun her versiyonunu deniyoruzAa çok geçmiş olsun…
Hiç korkma, tüp bebekte çok yaygın.. Rahim genişledikçe öyle kanamalar oluyor…
Sen bolca evde dinlen, ani hareketlerden kaçın.. Emin ol sorun olmayacaktır…
Beben senle hiç korkma…
Kuzucum senin bir yavrun vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam değil miAh kızlar iyiki varsınız..valla bunaldım artık sürekli bi yetimden bişi çıkıyor
Ovu yaptım piklik bir durum yok.kaset test vardı onu yaptım bişi göremedimbir kaç gün bekleyeyim bakayım ne olacak? Belki hormonal bişiler oluyor ara kanama filan..peeeh yerleşmedir diye gaza gelmeme ne demeli
Var canım 9 yaşında bir kızım var.ikinciyi istiyoruz işte ama ahhh nasip olmuyorKuzucum senin bir yavrun vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam değil mi
İlki hemen olmuş muydu? Bir de özel çocuktu seninki değil mi.? Genetik bir şey olabilir mi? Sen genetiğe test yolladın mı hiç?Var canım 9 yaşında bir kızım var.ikinciyi istiyoruz işte ama ahhh nasip olmuyor
ay hadı ınsallah bu sefer olmustur yaaa,Hanımlar cumartesi günü bunu yazmışımbugün predictor express test yaptım. Adet gününde yapılan testmiş. Ama benim henüz 2 gün var ve böyle çıktı. İnşallah yanılmaz
İnşallah canımay hadı ınsallah bu sefer olmustur yaaa,
insallah saglıkla devam eder kuzum, dınlen ..Evet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?