• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdilik gitmedim. Yat takip et, duruma gore gidip baktir dediler. Bir de gobekten progesteron vur dediler simdi onu bulmaya calisiyoruz. Ama karnimda baya regl agrilari da var 🙁
Allahim sen koru 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun kuzum Rabbim bebişini sana bağışlasın. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış , büyük tuvaletinde de ıkınma mümkün olduğunca 👍Allahım yardımcın olsun 🤲🌸

Kızlar bir soru,bu ay sat 19 temmuzdu .27 temmuzda doktor kontrolüm vardır,Dr yumurtan öok erken çatlamış dedi. Zaten döngümde kısa . biz çatlama öncesini değerlendirmiştik.neyse,bugün ortalama 9gün geçti çatlama üzerinden.tatildeyim.bi baktım bi anda pembemsi kırmızımsı lekelenme oldu.şimdi uzandım alt karın ağrım var hafif.takvime göre 13ü idi bat.ama erken yumurtladığım için regl öne gelecek ,8 i gibi olacak. Yani ona bile daha 5 gün varken bu neyin nesi sizce?ya da benim döngüm herşeyim iyice altüst oldu😮‍💨😮‍💨

Kuzu yoğun kırmızı kanama mı var?
Evet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdum

Kızlar bir soru,bu ay sat 19 temmuzdu .27 temmuzda doktor kontrolüm vardır,Dr yumurtan öok erken çatlamış dedi. Zaten döngümde kısa . biz çatlama öncesini değerlendirmiştik.neyse,bugün ortalama 9gün geçti çatlama üzerinden.tatildeyim.bi baktım bi anda pembemsi kırmızımsı lekelenme oldu.şimdi uzandım alt karın ağrım var hafif.takvime göre 13ü idi bat.ama erken yumurtladığım için regl öne gelecek ,8 i gibi olacak. Yani ona bile daha 5 gün varken bu neyin nesi sizce?ya da benim döngüm herşeyim iyice altüst oldu😮‍💨😮‍💨
Yerleşme olabilir, ama bazen düzensiz lekelenmeler de olabiliyor hormonal. İnşallah güzel şeylerin habercisidir

Kizlar aktif kanamam var hastaneye gidiyorum. Benim icin dua edin 🙏🏻
Evet kuzu kirmizi kanama bir gunluk pedin 4’te 3’unu doldurmus. Simdi yatiyorum son 1 saattir, lekelenme seklinde. Yani oyle sakir sakir kanamiyor… simdi gobekten de progestan vurdum
Dinlen bol bol zaten iğne olmuşsun güzel düşünmek en büyük kısmı işin 🌈🌈🌈
Aklıma kötü bir şey gelmiyor 🥰

Kuzu aktif kanamam oldu, bir gunluk pedi kapladi. Simdi yatiyorum, lekelenme seklinde devam ediyor gibi
Aa çok geçmiş olsun…
Hiç korkma, tüp bebekte çok yaygın.. Rahim genişledikçe öyle kanamalar oluyor…
Sen bolca evde dinlen, ani hareketlerden kaçın.. Emin ol sorun olmayacaktır…
Beben senle hiç korkma…

İkinci yumurtlama olmuş olabilir, yerleşme kanaması olabilir ☺️
Güzel düşünelim.

Yerleşme olabilir, ama bazen düzensiz lekelenmeler de olabiliyor hormonal. İnşallah güzel şeylerin habercisidir

İkinci yumurtlama olmuş olabilir, yerleşme kanaması olabilir ☺️
Güzel düşünelim.
Ah kızlar iyiki varsınız..valla bunaldım artık sürekli bi yetimden bişi çıkıyor 🙄
Ovu yaptım piklik bir durum yok.kaset test vardı onu yaptım bişi göremedim😮‍💨 bir kaç gün bekleyeyim bakayım ne olacak? Belki hormonal bişiler oluyor ara kanama filan..peeeh yerleşmedir diye gaza gelmeme ne demeli😮‍💨😬

Kızsa artık adını Nazlı koymak lazım 😊
Ay valla zorla o ismi cagiriyor evet 🙈
Aa çok geçmiş olsun…
Hiç korkma, tüp bebekte çok yaygın.. Rahim genişledikçe öyle kanamalar oluyor…
Sen bolca evde dinlen, ani hareketlerden kaçın.. Emin ol sorun olmayacaktır…
Beben senle hiç korkma…
Son 2 gundur zaten kahve kahve lekelenmeler oluyordu, ben umursamamistim normaldir olur diyerek. Ama yogun miktar kirmizi kan gorunce korktum. Simdi gobekten de progestan ekledik. Gobek, kalca, vajinal, progesteronun her versiyonunu deniyoruz 🤷‍♀️
Amin kuzum insallah dedigin gibi zararsiz boyle kalir 🙏🏻

Ah kızlar iyiki varsınız..valla bunaldım artık sürekli bi yetimden bişi çıkıyor 🙄
Ovu yaptım piklik bir durum yok.kaset test vardı onu yaptım bişi göremedim😮‍💨 bir kaç gün bekleyeyim bakayım ne olacak? Belki hormonal bişiler oluyor ara kanama filan..peeeh yerleşmedir diye gaza gelmeme ne demeli😮‍💨😬
Kuzucum senin bir yavrun vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam değil mi

insallah saglıkla devam eder kuzum, dınlen ..
Allahım yavrunu sana bagıslasınn

Back