• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aynı yer yaptı dışarıya veriyorlarmış hayurlsı olsunn
Canım ne kadardır deniyorsunuz? İnan ben de yaptırsam sana yakın bir değer çıkar, sırf moralimi bozmamak adına tek yaptırmadığım test diyebilirim, önemli olan kaliteli yumurta, o da beslenmeyle çözülür, bir olsun bizim olsun değere çok takılma derim

Merhaba herkese 🥰🥰

Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı 🙈
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı 🥳regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü🙏🏻

10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz🙏🏻
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir 🤭

@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 MaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123 @Papatyamveben-Mavi Selizay Selizay @Maviesra maviespumante maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız 😍
Sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al kuzumm 💙🌸 umut oldun bizlere.. En yakın zamanda hepimiz tek tek müjdelenelim inşallah. Umut hep var 💕

Hanımlar 22 Temmuz yumurtlama günümdü. Ovulasyonla takip ettim bu ay. 23 Temmuz biraz daha silik çıktı çatladı diye düşündüm, 24 Temmuz yine pik oldu 25 Temmuz tamamen silindi. Hepsini değerlendirdim. Dün yani adete 1 hafta kala sabahtan akşama kadar hafif hafif adet sancısı gibi sancım oldu alt karnımda. Kramp gibi değişik. Akıntı da oldu ve pembe-kahve karışık katı bi akıntı geldi afedersiniz. Sonra akşam da şeffaf akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi seyler vardı pembe kırmızı karışık bişey detay verdim kusura bakmayın hanımlar. Akıntıyla beraber geldi lekelenme şeklinde değildi. Daha da hiç birşey gelmedi ne ağrı var ne baska birşey. Bu arada myom polip enfeksiyon vs yok. Ne olabilir bu sizce hanımlar 😕 dünden beri araştırıyorum birşey bulamadım ☹️ yerleşme olabilir mi bu kadar erken ?
Hanımlar cumartesi günü bunu yazmışım 🙈 bugün predictor express test yaptım. Adet gününde yapılan testmiş. Ama benim henüz 2 gün var ve böyle çıktı. İnşallah yanılmaz ☺️

Eklentiler

• IMG_20220803_103309.jpg
    IMG_20220803_103309.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 48
Simdilik gitmedim. Yat takip et, duruma gore gidip baktir dediler. Bir de gobekten progesteron vur dediler simdi onu bulmaya calisiyoruz. Ama karnimda baya regl agrilari da var 🙁
Allahim sen koru 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun kuzum , Allahım bebeğini sana bağışlasın , regl agrısı benım hala var hiç geçmedi , büyük tuvalete çıkma ıstegın var mı ?

Geçmiş olsun kuzum , Allahım bebeğini sana bağışlasın , regl agrısı benım hala var hiç geçmedi , büyük tuvalete çıkma ıstegın var mı ?
Sabah ciktim buyuk tuvalete, simdi oyle bir istek degil de boyle hafif gaz gibi bi guruldamam oluyor arada. o istek olursa ya da olmazsa ne oluyormus?

Sabah ciktim buyuk tuvalete, simdi oyle bir istek degil de boyle hafif gaz gibi bi guruldamam oluyor arada. o istek olursa ya da olmazsa ne oluyormus?
Benim ilk kaybimda durduk yere aniden tuvalete çıkma isteğim gelmişti o yüzden sordum . Vücut anlık cok fazla östrojen üretiyordu bu da bir nevi müsil etkisi yaratıyordu , regllerimde de öyledir.

Ama senin gaz durumun varmış bu normal , hatta 12. Haftamda cok güçlü gaz mı regl sancısı mı olduğunu anlayamadığım ve Hafif kanamamın geldiği bir agrı yaşamıştım , dinlendim ve atlattık cok şükür .

Sen de güzelce dinlen kuzum , atlatacaksınız Allah’ın izniyle

Benim ilk kaybimda durduk yere aniden tuvalete çıkma isteğim gelmişti o yüzden sordum . Vücut anlık cok fazla östrojen üretiyordu bu da bir nevi müsil etkisi yaratıyordu , regllerimde de öyledir.

Ama senin gaz durumun varmış bu normal , hatta 12. Haftamda cok güçlü gaz mı regl sancısı mı olduğunu anlayamadığım ve Hafif kanamamın geldiği bir agrı yaşamıştım , dinlendim ve atlattık cok şükür .

Sen de güzelce dinlen kuzum , atlatacaksınız Allah’ın izniyle
Umarim oyle birsey degildir benimki 🙁

selam kizlar cok giremiyorum artik buralara, persembe miyomu aldirdim , bir de ymuurtalik ustu pahim arkasi lezyonlar gordum , sol tarafta nodul gordum onlari da aldim dedi doktor. Simdi boyle kus gibi yartiyorum dinlenmecelerdeyim bi kacgun. 3-4 ay cocuk mocuk denemek yok yasak. Bi tane de dondurucuda cocuk var iste artik onu da heralde aralik gibi koydururuz. 😂
Canımcım çok geçmiş olsun..kurtuldun en azından miyomdan filan.şimdi şifa için bir kaç ay bekle bakalım🥰 nasıl olsa dolapta var bi tane seni bekleyen😁
Merhaba herkese 🥰🥰

Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı 🙈
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı 🥳regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü🙏🏻

10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz🙏🏻
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir 🤭

@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 MaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123 @Papatyamveben-Mavi Selizay Selizay @Maviesra maviespumante maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız 😍
😍Ah canım yeni gördüm..tebrik ederim çok sevindim🥰 uzun bekleyenlerin mutlu sonla bitmesi bekleyişlerinin,harika bir duydu😍😍

Back