- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.041
İnşallah kuzuuu bekliyorumEcoşş senden sonra bizlerde peşinden gelelim inşAllah hayırlı uğurlu olsunn.Sağlıklı bir şekilde devam etsiin.Nasıl güzel moral umut oldun hepimize
Tamam canim yesekkur ederim=)Aynen kuzu yaygın yan etkilerinden biri... Ya da 2 günde 1 tüketebilirsin. Dozunu azaltamıyoruz..
Aç karna içiyorsan tok karna, tok karna içiyorsan içmeyi deneyebilirsin.
Amh sonucumu aldımacı eşiğini bilemiyorum kuzu ama ben dayandım :)
cok da agrı ollmuyor zaten hafif bir sancı..
hadı bakalım yolun acık olsun ..
Kaç çıkmış kuzumAmh sonucumu aldım
0.92 kuuzm 1.24 dü 6 cı ayda doktoru aradım söyledim kötü bişi olmadığını fakat elimizi çabuk tutmamız gerektiğini söylediKaç çıkmış kuzum
1.24 ne zamandi??0.92 kuuzm 1.24 dü 6 cı ayda doktoru aradım söyledim kötü bişi olmadığını fakat elimizi çabuk tutmamız gerektiğini söyledi
Ecemmmmmmmmm çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğimizMerhaba herkese
Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktıregl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab @MaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123Papatyamveben-Mavi Selizay @Maviesra @maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
Kedimmmmm nasıl gidiyor iyi mi bebişCanimmnasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam hep girirp girip bakiyordum sana haberini almak için rabbim devamını sağlıkla nasip etsin kollarına almak nasip olsun hayırlı olsun
Kuzum dikkat edicem hepsını yapıcam ins1.24 ne zamandi??
Kuzum hiç üzme kendini yumurta kalitesi için sağlıklı beslen, yeşil mercimek, ceviz, avakado, yeşillik odaklı beslen ise yarayacaktır.
amh sadece bir değer kesinlikle kendini kötü hissetme.. nasip olsun yeterki 0.1 ile hamile kalanlar var..
Hatta Instagram da embriyologidilbozkurt var onu takip et baya güzel şeyler paylaşıyor..
Canım üzülme sakın, daha geçenlerde memorialda semra kahraman dediki son araştırmalara göre amh değeri tıbbı litaretürde bişey ifade etmiyor.. sadece bir tahmin için kullanılan değerdi ama o da çoğu kadında doğru çıkmıyor dedi.. benim mesela amh ile yumurtalarım farklı.. en önemlisi sağlıklı yumurtanın olması gerisi önemsizKuzum dikkat edicem hepsını yapıcam insbiraz üzüldüm tabi ağladım ama yapacak bir şey yok
Çok şükür iyi canım, rabbim hepsine sağlık versin inşallahEcemmmmmmmmm çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğimiz
Kedimmmmm nasıl gidiyor iyi mi bebiş
Kuzum vajinal muayene ilk defa oldjm 10 gün önce doktor rahim temiz yumurtalar guzel hatta yumurtan çatlamış masallah dediCanım üzülme sakın, daha geçenlerde memorialda semra kahraman dediki son araştırmalara göre amh değeri tıbbı litaretürde bişey ifade etmiyor.. sadece bir tahmin için kullanılan değerdi ama o da çoğu kadında doğru çıkmıyor dedi.. benim mesela amh ile yumurtalarım farklı.. en önemlisi sağlıklı yumurtanın olması gerisi önemsiz
Haftaya pazartesi detaylı kuzucum.Çok şükür iyi canım, rabbim hepsine sağlık versin inşallahhazırlanın maratona çıkacaksınız bak yakinda birbirimizin dilinden anlamaya başladık artik ama acemilikler oluyor tabiki
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik bayağı ilerlemişsin maşallah detaylı zamanın gelmiş nerdeyse
Ooo hicbisey kalmamışHaftaya pazartesi detaylı kuzucum.
Üzülmeyin değeriniz kötü değil ki yaşınız kaç bilmiyorum ama 00 civarlarında 6 ay düzenli beslenme ile gebe kalan kişileri çok okuduk burdaKuzum dikkat edicem hepsını yapıcam insbiraz üzüldüm tabi ağladım ama yapacak bir şey yok
Lab farkı bile olabilir hiç sıkmayın canınızıKuzum vajinal muayene ilk defa oldjm 10 gün önce doktor rahim temiz yumurtalar guzel hatta yumurtan çatlamış masallah dedi
Dün adetlıyken gittim temiz dedi yAni morelim bozuldu elde değil ki 1.24 iken 0.92 ne demek yA
Farklı yerlerde farklı çıkmış olabilir.. moralini bozma bu değerle senin hamile kalman arasında bir bağlantı yok.. 0.01-0.02 değerlerle doğal hamile kalanlar var. Mesela bekar olsaydın, cocuk istemekle hiç alakan olmasaydı sana elini çabuk tut denebilirdi.. ama şu an panik olacak üzülecek bir durum yok.. bu değerlerle senin 2-3 çocuğun olur bak görKuzum vajinal muayene ilk defa oldjm 10 gün önce doktor rahim temiz yumurtalar guzel hatta yumurtan çatlamış masallah dedi
Dün adetlıyken gittim temiz dedi yAni morelim bozuldu elde değil ki 1.24 iken 0.92 ne demek yA
30 yaşındayım :) ay öyle mi yAÜzülmeyin değeriniz kötü değil ki yaşınız kaç bilmiyorum ama 00 civarlarında 6 ay düzenli beslenme ile gebe kalan kişileri çok okuduk burda
Valla aynı yer yaptı dışarıya veriyorlarmış hayurlsı olsunnLab farkı bile olabilir hiç sıkmayın canınızı
Ay vallla mutlu etim Allah razı olsun sendenFarklı yerlerde farklı çıkmış olabilir.. moralini bozma bu değerle senin hamile kalman arasında bir bağlantı yok.. 0.01-0.02 değerlerle doğal hamile kalanlar var. Mesela bekar olsaydın, cocuk istemekle hiç alakan olmasaydı sana elini çabuk tut denebilirdi.. ama şu an panik olacak üzülecek bir durum yok.. bu değerlerle senin 2-3 çocuğun olur bak gör
hiççç üzme kendini kuzum, amh sayıdan ibaret..Kuzum dikkat edicem hepsını yapıcam insbiraz üzüldüm tabi ağladım ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?