- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.021
Evet evet operasyon bekliyordukYaaa maşallah sağlıkla ilerlesin her aşaması başak bir operasyon süreci bekliyordun değil mi süpriz geldi kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet operasyon bekliyordukYaaa maşallah sağlıkla ilerlesin her aşaması başak bir operasyon süreci bekliyordun değil mi süpriz geldi kuzucuk
İllaki böyle bir aksiyon bekliyor bebeler yaa ama olsun çok şükür valla inşallah sevincin her aşamada katlanarak artar hep güzel haberler ile dönEvet evet operasyon bekliyorduk
Çok şükür iyiyiz bizde canım alisiyoruz birbirimize çok güzel duyguymus kucağına almak koklamak tüm günü onunla geçirmek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamileliğinde evrelerinde bazen stresde oluyor ama çok çok güzel, stresle değil mutlulukla geçir her bir aşamayı inşallah doya doyaCok teşekkür ederim canım benim amin
Sen nasılsın bebiş nasıl??
Çok sevindim ejce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumMerhaba herkese
Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 Ha-ri @lalalala123 Papatyamveben-Mavi @Selizay @Maviesra maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
Çok teşekkür ederim canım amin hepimiz sağlıkla kavuşalımÇok sevindim ejce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Evet aşkım 27 sinde 3.5 tu 28 i 12.7 29 u 24.5 01 ağustos 187. Benim gibi çok erkek baktırdıysan yükselir ben reglime 6 gün kala kan verdm. Dünde beklenen adet günümfü.Betanız 3.5da sonra yükseldi mii . Benim 2.1 yükselir mi acaba
Yaaaa inanmıyorum, çok sevindim tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyüsünMerhaba herkese
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada @S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 Ha-ri @lalalala123 Papatyamveben-Mavi @Selizay @Maviesra maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
İnşallah kuzu sağ olasınYaaaa inanmıyorum, çok sevindim tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyüsün
Ececim coook guzel bir haber bu, insallah saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina al suprizler bu grubun uguru bence , darisi bekleyen diger kizlarimiza insallahMerhaba herkese
İnşallah canım benim kimse umutsuz olmasınEcecim coook guzel bir haber bu, insallah saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina al suprizler bu grubun uguru bence , darisi bekleyen diger kizlarimiza insallah
Ay allahim çok sukur valla böyle umutlari gördükçe ayakta kalabiliyorum dün çok kotuydum meselaMerhaba herkese
Ben bu ay ilk kez 2 güne 1 e uydum bazen ustuste oldu hayirlisj olsun÷)Ayy hadi bakalım…
Yumurta ya gelişiyor ya çatlayacak… Değerlendir sen gene de…
Ay ciddi misin yA of cok sevindim yA o zöan anestesisz cektiriyimBen Anadolu yakasındaki sonomed de çektirdim.
Echomar ekibi zaten…
Anestezisiz çok rahatlıkla çektirirsin, hafif adet sancısı gibi oluyor.. Kesinlikle dayanılmayacak bi ağrı değil…
Benimkinde tıkanıklık çıktı, o an hafif ağrıdır. En ağır hali odur yani ve gene iğne batırır gibi bir ağrıydı…
kuzum ben anestezı olmadan cektırdım, cok rahat gectı..
10dklık bır regl sancısı gıbı dusun .. hatta benım regl sancım daha agır oluyor bazen,
kasıklarda hafıf sancım oldu ama dayanılmacak gıbı degıldı, sonrasında da hatta cıktık alısverıs yaptık , dolaştık..
ne kadar olmus ucret ?
Evet tavsiye etti valla cevat bey dedi doktorumgenelde Avrupa yakası tüm doktorlar orayı tavsıye edıyor.
acı eşiğini bilemiyorum kuzu ama ben dayandım :)Kuzu ya 1400 TL demişler ama anestezili anestezisiz orda karar vercem İclal hanıma almıs kocam öyle mi diyosunuz papatyam anestesis mi cektiriyim farkındamısın adımmadımm ılerliyprım
Aynen kuzu yaygın yan etkilerinden biri... Ya da 2 günde 1 tüketebilirsin. Dozunu azaltamıyoruz..Ben bu ay ilk kez 2 güne 1 e uydum bazen ustuste oldu hayirlisj olsun÷)
Sana bir şey sorabilir miyim canım ne zaman q10 içsem ishal oluyorum 1 kereliğine neden acaba?
Ne güzel bir haber buumut oldun sağlıkla gelsin bebişinMerhaba herkese
Çok teşekkür ederim inşallahNe güzel bir haber buumut oldun sağlıkla gelsin bebişin
Ecoşş senden sonra bizlerde peşinden gelelim inşAllah hayırlı uğurlu olsunn.Sağlıklı bir şekilde devam etsiin.Nasıl güzel moral umut oldun hepimizeMerhaba herkese