Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok teşekkür ederim canım benim amin

Sen nasılsın bebiş nasıl??
Çok şükür iyiyiz bizde canım alisiyoruz birbirimize çok güzel duyguymus kucağına almak koklamak tüm günü onunla geçirmek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamileliğinde evrelerinde bazen stresde oluyor ama çok çok güzel, stresle değil mutlulukla geçir her bir aşamayı inşallah doya doya

Çok sevindim ejce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum

Yaaaa inanmıyorum, çok sevindim tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyüsün

Ececim coook guzel bir haber bu, insallah saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina al suprizler bu grubun uguru bence , darisi bekleyen diger kizlarimiza insallah

Ay allahim çok sukur valla böyle umutlari gördükçe ayakta kalabiliyorum dün çok kotuydum mesela

Ayy hadi bakalım…
Yumurta ya gelişiyor ya çatlayacak… Değerlendir sen gene de…
Ben bu ay ilk kez 2 güne 1 e uydum bazen ustuste oldu hayirlisj olsun÷)

Sana bir şey sorabilir miyim canım ne zaman q10 içsem ishal oluyorum 1 kereliğine neden acaba?

Ay ciddi misin yA of cok sevindim yA o zöan anestesisz cektiriyim

Kuzu ya 1400 TL demişler ama anestezili anestezisiz orda karar vercem İclal hanıma almıs kocam öyle mi diyosunuz papatyam anestesis mi cektiriyim farkındamısın adımmadımm ılerliyprım

Kuzu ya 1400 TL demişler ama anestezili anestezisiz orda karar vercem İclal hanıma almıs kocam öyle mi diyosunuz papatyam anestesis mi cektiriyim farkındamısın adımmadımm ılerliyprım
acı eşiğini bilemiyorum kuzu ama ben dayandım :)
cok da agrı ollmuyor zaten hafif bir sancı..
hadı bakalım yolun acık olsun ..

Ben bu ay ilk kez 2 güne 1 e uydum bazen ustuste oldu hayirlisj olsun÷)

Sana bir şey sorabilir miyim canım ne zaman q10 içsem ishal oluyorum 1 kereliğine neden acaba?
Aynen kuzu yaygın yan etkilerinden biri... Ya da 2 günde 1 tüketebilirsin. Dozunu azaltamıyoruz..
Aç karna içiyorsan tok karna, tok karna içiyorsan içmeyi deneyebilirsin.

Ne güzel bir haber buumut oldun sağlıkla gelsin bebişin

Ecoşş senden sonra bizlerde peşinden gelelim inşAllah hayırlı uğurlu olsunn.Sağlıklı bir şekilde devam etsiin.Nasıl güzel moral umut oldun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…