- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.001
Günaydın kuzuuuu bana nasılsın diye geçenlerde sormuştun gebelik haberimi mutlulukla paylaşıyorum darısı isteyen herkese inşallahGünaydın cankızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzuuuu bana nasılsın diye geçenlerde sormuştun gebelik haberimi mutlulukla paylaşıyorum darısı isteyen herkese inşallahGünaydın cankızz
İnşallah isteyen beklemesin hiç …Haftaya guzel basladık, tebrikler Allah analı babalı büyütsün darısı diğer kızlarımıza en acilinden
Muutluluktan aglamak serbest dua etmez miyim butun dualarim seninle bebisinle çok güzel olacak herseyah ağlama yahuuu bebişiiin sevinç ister
Kalp atımı için bana dua et sadece
Canım canımMerhaba herkese
Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 Ha-ri @lalalala123 @Papatyamveben-Mavi @Selizay @Maviesra @maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
Canım canım
İnşallah sen 11. Haftaya gelmişsin bu ne hııızzzMuutluluktan aglamak serbest dua etmez miyim butun dualarim seninle bebisinle çok güzel olacak hersey
Gerçekten miejce Hep içime senin için böyle dogmustu biliyor musun, ne kadar sevindim ya maşallah çok çok güzel bi haber bu insallah 10 gün sonra kalp atımı için de buraya güzel bi not bırakacaksın inanıyorum ❤ tebrik ederim kuzum
Kuzum Allah sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin inş…Merhaba herkese
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada S_lidya @larissa123 @karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 Ha-ri @lalalala123 @Papatyamveben-Mavi @Selizay @Maviesra @maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
İnşallah canım hepimizin bebişler sağlıkla gelsinKuzum Allah sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin inş…
Burada bekleyen bütün arkadaşları da böyle güzek süprizlerle mutlu etsin
Yok daha belli değil bebişim aramizda cok olmayacak zaman oohh daha alisverisler konuscazİnşallah sen 11. Haftaya gelmişsin bu ne hııızzz
Cinsiyet belli değildir diye düşündüm henüz
Iyı diyelim iyi olsun köpeğimle uğraşıyorumİnşallah isteyen beklemesin hiç …
Çok teşekkür ederim sen nasılsın? Nasıl gidiyor
Canimm nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam hep girirp girip bakiyordum sana haberini almak için rabbim devamını sağlıkla nasip etsin kollarına almak nasip olsun hayırlı olsunMerhaba herkese
İnşallahhhhYok daha belli değil bebişim aramizda cok olmayacak zaman oohh daha alisverisler konuscaz
Çok teşekkür ederim canım benim aminCanimm nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam hep girirp girip bakiyordum sana haberini almak için rabbim devamını sağlıkla nasip etsin kollarına almak nasip olsun hayırlı olsun
Tebrikler nisan anneler grubunda gördüm siziKizlar bugun kese gorundu cok sukur 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi
hiç bir şey laparoskopi için gün almıştım ama gelen giden olmadı sonbaharda tüp olarak karar almıştım ama şükür ki doğal yoldan geldi bebişşşIyı diyelim iyi olsun köpeğimle uğraşıyorum
Anlat bakalım neler yaptınız neler kullandınız ???
Tesekkur ederim siz de guzel haberi vermissiniz bugun insallah saglikla ilerler hayirlisiyla kucagimiza aliriz ❤Tebrikler nisan anneler grubunda gördüm sizi
Yaaa maşallah sağlıkla ilerlesin her aşaması başak bir operasyon süreci bekliyordun değil mi süpriz geldi kuzucukMerhaba herkese