Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah
Ayy gösterdi mi kendini.
Çok şükür
İlk korkun bitti. İnş darısı kalp atımına…
Darısı bekleyen bütün arkadaşlara… Rabbim daha fazla bekletmesin…
Sorun neyse Rabbim tamamlasın

Kuzu seninde çok az kalmış..
5-6 haftaya bebiş gelecek gibi…
Nasıl rahat geçiyor mu son aylar…
Yalnız yaza denk gelmiş…

Nasıl dayanabiliyor musun?
Geçen sene bu zamanlar arkadaş ile yuvacık barajına gelmiştik. Arkadaş hamile ile sürekli ter döküyordu. Dayanamayıp eve geçmiştik…

Valla bakcam doktor adet olunca haber ver dedi bakalım belkı 3 de giderim iyi söyledin

Doktor onlar sonra dedi su ann benım akıntı sorununu cozuyoruz hiç alttan baktırmadım fitil hiç kullanmadım belkı fayda olur ins tıp felan tıkalı değildir hsg deyince aklıma o gidiyp
Anladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hep

Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.
Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.

Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.

Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.

Tüm arkadaşlarıma vaktiyle güzel haberler almayı diliyorum.

Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.

amiinnn ne güzel yazmıssın güzel kalplim ...
saglıklı, hayırlı dogumların olsun inşallah, yuvanız yavrunla daha da şenlensin..

Anladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hep
Bu doktorun sözünden çıkmıcam İstanbul da sayılı doktorlar dan işinin ehli su an bana en baştan bakıyor kadına tutup da hsg simir demem asko zaten kendı sordu yaptırdın mı diye yok dedim not aldı kendı en son isteyecek ins belki onlara kalmam da normal hamışe kalırım bende akıntı var cunku ıntıhap da gebelıge engel

O kadar güzel ifade etti ki... Ki biz çok bekledik. Sen o bekleyişlere kayıplarda ekledin..
Rabbim sonrasında güzel eylesin..
Herşey geçiyor, herşey unutuluyor..
Bende her akşam kendime iğne yaparken aynısını diyorum...
Her yaşın güzellikleri olduğu gibi bu sürecinde güzellikleri var. Sabretmek en büyük imtahan galiba...
Geçen sene 2-3 defa gittik. Bu sene hiç bilgim yok. Ama yasaklanmasını da haklı buluyorum.
Önce tedbir... Mahrum kalmadan kıymeti anlaşılmıyor... Özenle korunmak için biraz ayrı kalmakta gerekiyor...

Senin bebeğinin gelişi tamamiyle bir mucize zaten. Daha doğrusu Allah’ın bir hikmeti.

-Sunshine yazmıştı burda olanlar zaten genelde sorunlu hamilelik geçirenler diye çok doğru gerçekten, prenses hamilelik geçirenler buranım varlığından bile haberdar olmayabiliyor:)

Dugun bayram bugun :) darisi kalp atisina, ve diger guzel hanimlara Insallah
Çok sevindim canım herşey sağlıkla gidecek inşallaaaahh
Çokkkkk sevindimmmm sağlıkla ilerlesinn inşallahhhh
çok şükür, darısı kalp atışına ınsallah
Ayy gösterdi mi kendini.
Çok şükür
İlk korkun bitti. İnş darısı kalp atımına…
Darısı bekleyen bütün arkadaşlara… Rabbim daha fazla bekletmesin…
Sorun neyse Rabbim tamamlasın
Gözünüz aydın canım, darısı kalp atışına inşallah
Kizlar Allah razi olsun hepinizden
Rabbim bana ve hamilelerimize tamamina ermeyi, saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bekleyen arkadaslarima da o kadar gonulden diliyorum ki Rabbim bir an evvel dualariniza karsilik versin, muradiniza erdirsin, insallah ard arda bol bol yeni hamilelerimizin haberlerini duyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…