- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.861
Ayy gösterdi mi kendini.Kizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah
Kuzu seninde çok az kalmış..Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallah
Olacak olan oluyor işte iyisiyle kötüsüyle.
Allah kafana uyacak seni rahat hissettirecek doktorlarla karşılaştırsın. Sen zaten sürece hakimsin eminim iyi bir doktor da bulacaksın.
Benim doktorum az ve öz konuşurdu mesela, hala daha öyle.
İlk zamanlar şikayet ederdim bu durumdan ama sonra baktım ki bana hap bilgiler veriyor, bilmem gerekenden fazlasını söyleyip de kafa karışıklığı yaratmıyor. Süreç içerisinde insan doktordan ne beklediğini de daha iyi anlıyor galiba.
Gözünüz aydın canım, darısı kalp atışına inşallahKizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah
Valla bakcam doktor adet olunca haber ver dedi bakalım belkı 3 de giderim iyi söyledinkadın olunca hele de bu ıslere gırısınce herşey oluyor, ben dıs gebelık surecınde 6-7 kere vajınal ulturasona girdim..
yanı regl olunca tabı tedırgın gecıyor ama ben genelde 3.gunu gıdıyordum reglım daha az oluyor o gün..
Doktor onlar sonra dedi su ann benım akıntı sorununu cozuyoruz hiç alttan baktırmadım fitil hiç kullanmadım belkı fayda olurCanım sen rahim filmini çektirdin mii
Anladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hepDoktor onlar sonra dedi su ann benım akıntı sorununu cozuyoruz hiç alttan baktırmadım fitil hiç kullanmadım belkı fayda olurins tıp felan tıkalı değildir hsg deyince aklıma o gidiyp
Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.Kuzu seninde çok az kalmış..
5-6 haftaya bebiş gelecek gibi…
Nasıl rahat geçiyor mu son aylar…
Yalnız yaza denk gelmiş…
Nasıl dayanabiliyor musun?
Geçen sene bu zamanlar arkadaş ile yuvacık barajına gelmiştik. Arkadaş hamile ile sürekli ter döküyordu. Dayanamayıp eve geçmiştik…
evet canım daha az oluyor benım 3.gün rahat oluyorValla bakcam doktor adet olunca haber ver dedi bakalım belkı 3 de giderim iyi söyledin
amiinnn ne güzel yazmıssın güzel kalplim ...Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.
Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.
Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.
Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.
Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.
Tüm arkadaşlarıma vaktiyle güzel haberler almayı diliyorum.
Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.
Bu doktorun sözünden çıkmıcam İstanbul da sayılı doktorlar dan işinin ehli su an bana en baştan bakıyor kadına tutup da hsg simir demem asko zaten kendı sordu yaptırdın mı diye yok dedim not aldı kendı en son isteyecek ins belki onlara kalmam da normal hamışe kalırım bende akıntı var cunku ıntıhap da gebelıge engelAnladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hep
Vallla Allah yardımcım olsun korkmam ins gene rahat bırakırım kendımı papatyamevet canım daha az oluyor benım 3.gün rahat oluyor
amın canım,Vallla Allah yardımcım olsun korkmam ins gene rahat bırakırım kendımı papatyam
O kadar güzel ifade etti ki... Ki biz çok bekledik. Sen o bekleyişlere kayıplarda ekledin..Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.
Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.
Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.
Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.
Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.
Tüm arkadaşlarıma vaktiyle güzel haberler almayı diliyorum.
Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.
Senin bebeğinin gelişi tamamiyle bir mucize zaten. Daha doğrusu Allah’ın bir hikmeti.O kadar güzel ifade etti ki... Ki biz çok bekledik. Sen o bekleyişlere kayıplarda ekledin..
Rabbim sonrasında güzel eylesin..
Herşey geçiyor, herşey unutuluyor..
Bende her akşam kendime iğne yaparken aynısını diyorum...
Her yaşın güzellikleri olduğu gibi bu sürecinde güzellikleri var. Sabretmek en büyük imtahan galiba...
Geçen sene 2-3 defa gittik. Bu sene hiç bilgim yok. Ama yasaklanmasını da haklı buluyorum.
Önce tedbir... Mahrum kalmadan kıymeti anlaşılmıyor... Özenle korunmak için biraz ayrı kalmakta gerekiyor...
Kız zaten Buda vajınal muayene niye öyle dedinamın canım,
Allah yardımcın olsun rahat ol vajınal muayene gıbı kendını kasma o zaman hıssetmezsin
yanı reglı olunca bıraz ınsan tuhaf hıssedebılıyor kendını yanı ben cekınmıstım,Kız zaten Buda vajınal muayene niye öyle dedintıstttım
merhabalar kızlar aranızda yeniyim daha önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı (pıhtılaşma nedeniyle denildi sonra test sonuçlarına göre)sonra kızıma iğnelerle kavuşmuştum şimdi yeniden hamileyim çok erken öğrendim şuan 5+2 yim keseyi görür görmez coraspirin ve iğneye başladık ama hergün baya baya kasık ağrılarım regl olacakmışım gibi oluyor ve karnımda inanılmaz şişiyor .kalp atışlarını duymak İçin haftaya gideceğiz doktora ama normalmi bunlar,daha önceki düşüğüm sebebiyle çok tedirginim
Dugun bayram bugun :) darisi kalp atisina, ve diger guzel hanimlaraInsallah
Çok sevindim canımherşey sağlıkla gidecek inşallaaaahh
Çokkkkk sevindimmmm sağlıkla ilerlesinn inşallahhhh
çok şükür, darısı kalp atışına ınsallah
Ayy gösterdi mi kendini.
Çok şükür
İlk korkun bitti. İnş darısı kalp atımına…
Darısı bekleyen bütün arkadaşlara… Rabbim daha fazla bekletmesin…
Sorun neyse Rabbim tamamlasın
Kizlar Allah razi olsun hepinizdenGözünüz aydın canım, darısı kalp atışına inşallah
Aynı şey yA dimi dedigin gibi yA genitwli yıkayıp mı gitsemyanı reglı olunca bıraz ınsan tuhaf hıssedebılıyor kendını yanı ben cekınmıstım,
ama farklı yok demek ıstedım
Üf ben de tecrübe ettim onu, rahatsız edici gerçektenyanı reglı olunca bıraz ınsan tuhaf hıssedebılıyor kendını yanı ben cekınmıstım,
ama farklı yok demek ıstedım
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba, bende doktor arayışındayım daVallla Allah yardımcım olsun korkmam ins gene rahat bırakırım kendımı papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?