• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu doktorun sözünden çıkmıcam İstanbul da sayılı doktorlar dan işinin ehli su an bana en baştan bakıyor kadına tutup da hsg simir demem asko zaten kendı sordu yaptırdın mı diye yok dedim not aldı kendı en son isteyecek ins belki onlara kalmam da normal hamışe kalırım bende akıntı var cunku ıntıhap da gebelıge engel
Anladım kuzum iltihabı çözdükten sonra ister belkide.. İnşallah gerek kalmadan olsun da. Belki iltihaptan sonra olur hamilelik inşallahhh💕🌸

Demet Evgarda mavilenmiş bakın kızın adı mavii😂 ya bu mavi bizde yaramıyor:KK12:
92E73EE0-5778-48E9-B93A-0341099DD85C.jpeg

Senin bebeğinin gelişi tamamiyle bir mucize zaten. Daha doğrusu Allah’ın bir hikmeti.

@-Sunshine yazmıştı burda olanlar zaten genelde sorunlu hamilelik geçirenler diye çok doğru gerçekten, prenses hamilelik geçirenler buranım varlığından bile haberdar olmayabiliyor:)
Gerçekten öyle…
Biz en son doktorlara gitmiştik. Bi doktor doğal yoldan olur dolandırılmışsınız dedi. Biz çok inanmadık.
Başka bi doktor… Doğal yoldan olur ama kimse size vakit veremez dedi.. Ama yumurtalar çok kaliteli döllenme olursa sperm sorunlarını zaten onarır dedi. Ama kimse bağışıklığı kabul etmedi. Bizde o yüzden kendi doktorumuza döndük…
Benim doktorumda biz ne mucizeler yaşıyoruz önce sen inan demişti.
Hatta benim 2.transferde bi hastasının benim ile aynı durumda doğal yoldan ikizlere hamile kaldığını söylemişti. Neden olmasın bari benim inancımı kırma diyordu😄
Son transferde negatif olunca… O kadar çok hastasının dosyasını açıp bana örnekler gösterdi ki ne zaman olur bilmiyorum ama bak hikayeler ortada ama doğal ama tüp bebek mucizeler gerçekleşiyor demişti…

Bizler gerçekten büyük bi engeli aşmaya çalışıyoruz… Ve gerçekten bu yol mucizeler dolu…
Kk yı ve bir çok şeyi keşke yaşamasaydık. Yaşamadan hayatlarını devam ettiren ve beklemeden gebe kalan… Herkesin yaşantısı çok farklı… Ama bizde öğrendiysek bir hikmeti vardır diye düşünüyorum ☺️

Hiç amh değerine baktirmadim, fsh lh iyi geldi yakın zamanda, zaten döngüm kısa 12. gün yumurtalama oluyor senelerdir, bir de incir yiyince daha da erken çatladı o yüzden her kür herkese uymuyor iki ay düzen bozuldu ilk defa bu ay tekrar düzene girdim, rezerv düşükse de bilmek istemiyorum artık en azından doktora derslerimi veririm bu süreçte akışına bıraktım dediğim gibi, inşallah senin ve burada isteyen tüm kadınların haberlerini kısa zamanda alırız, moral oluyor gerçekten 🙏🌼
Benim gibi kısa seninde döngün.gerçi benim artık ekstra kısaldı 😮‍💨 bende bu femaradan sonra feleğin şaştı düzenim alt üst oldu diye düşünüyorum. Dediği in gibi her kür ya da her ilaç vs herkese aynı şekilde iyi gelmiyor maalesef..sen kendi hayat akışını devam ettir,kafan derslerle meşgul olunca bu konuyu daha az düşünür ve belki stresten uzak kalınca bir mucize olur😊 nasip herşey..
Kuzum ablam central hospital de doğrudu 2 çocuğunu, çoooook memnundu doktorundan. İstersen adını öğrenirim
Bende kızımı central hospital da doğurmuştum.2012 Ekim ayıydı.fatma hoca vardı yanlış anımsamıyorsam,ilgili bir kadındı. Hala orada mı bilmiyorum ama hastane o günün şartlarında doğum için steril temiz bir ortam sunmuştu.
Kizlar keseyi gorduk sukurler olsun🙏🏻🙏🏻🥹
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah🙏🏻💞
Ah canımcım çok sevindim. Beklediğim inandığım harika bir haber🥰 kalbini duyduğun sonra cinsiyetini öğrendiğin sonra tekmesini hissettiğin nice güzel haberlere canım🤗🤗
Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.
Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.

Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.

Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.

Tüm arkadaşlarıma vaktiyle güzel haberler almayı diliyorum.

Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.
Canım bende izmit teyim.😇 hangi doktorun takibindesin merak ettim?

Anladım kuzum iltihabı çözdükten sonra ister belkide.. İnşallah gerek kalmadan olsun da. Belki iltihaptan sonra olur hamilelik inşallahhh💕🌸
İns ins bakalım zaten ıntıhap varken simir de alınmazmış doktor dedi akıntı olunca simir olmaz dedi

Sag olasin canim bebe açısından tatildeyim sadece o da güzel çünkü psikolojim düzeliyor sukur=)
Ama iş açısından devamke baya yorucu=) siz nasılsınız minnos annis ve yavrusu=)
Çok şükür…
Bizler çok iyiyiz çok şükür, herşey yolundaymış 🤲🏻
Kız sen özelde lab teknikeri değil misin? Nasıl bu kadar yoğun olabiliyorsun…
Ben devlet hastanesinde bi ara biyokimyada çalıştım. Covid dönemiydi.. Herkes canı sıkılıyordu ama makineler fıldır fıldırdı😄

Back