- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #33.841
Hayırlı haberler alalım inşallah canımAmin kuzum insallah
Sabah 9:15 de hayirlisiyla
Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler alalım inşallah canımAmin kuzum insallah
Sabah 9:15 de hayirlisiyla
sürecın hayırlı olsun canım,kızlar günaydın :) uzun zamandır yoktum doktora gittim biliyorsunuz muayenelerimi oldjm basardım cok şükür temiz hersey sadece akıntı varmış akıntı içim Rabiye hoca fitil verdi ve sadece folik asit verdi ilişkiye girmedik hiç sadece yumurtlamayı değerlendırdık (doktora gitmeden önce değerlendırdık )sımdı adet olmayı beklıyorum adetken muayene edecek ve kandan hormon testlerı istedi bide normal hemogram istemişti(onlar da çıktı sıkıntınbişi yok insulın b12 biraz dengesiz tsh de normal )
Ben basladımm bi yola ins 2 muayne de guzel geçecek adetken hiç kontrol edildiniz mi edilen cok varmış
Doktor günde 15 bardak su içmemi büyük abdestsen sonra da oramı sirkeli su ile temizlememi söyledi iç çamasır değşşiştir sureklı dedi ins intihap kurursa aminn anladınız
Ya demek muayene oldun He naısl geçiyor kuzumsürecın hayırlı olsun canım,
defalarca regl ıken kontrol oldum, 3.gunu ya da 2.gunu yapılıyor..
evet ıc cmasırı sureklı degıstırıp kuru tutumak lazım, gecer ınsallah..
Sasacım nasılsın her şey yolunda değil mi?vakit geçiyor kaç hafta oldumaviespumante kuzu haberlerini bekliyoruz
Herşey yolunda çok şükür Hiç sıkıntım da yok. Sakin geçiriyorumSasacım nasılsın her şey yolunda değil mi?vakit geçiyor kaç hafta oldu
Kuzum ablam central hospital de doğrudu 2 çocuğunu, çoooook memnundu doktorundan. İstersen adını öğrenirimHerşey yolunda çok şükür Hiç sıkıntım da yok. Sakin geçiriyorum
13+5 oldum. Ama bebek 1 hafta önden gidiyor. Arayı kapattı.
Cinsiyet hala belli değil.
Bi 10.hafta eşimin net gördüm dediği bi erkek olabilir ihtimali var.
Sonrasında hep sırtı dönük
Çok şükür rahim ağzı boşluğu kapanmış, doktor artık 28. Haftaya kadar rahatız dedi.
Doktorum ile ilişkimizi sonlandırdık, artık normal kadın doğuma geçebilirsin dedi
Şimdi yeniden doktor arayacağım…
Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallahHerşey yolunda çok şükür Hiç sıkıntım da yok. Sakin geçiriyorum
13+5 oldum. Ama bebek 1 hafta önden gidiyor. Arayı kapattı.
Cinsiyet hala belli değil.
Bi 10.hafta eşimin net gördüm dediği bi erkek olabilir ihtimali var.
Sonrasında hep sırtı dönük
Çok şükür rahim ağzı boşluğu kapanmış, doktor artık 28. Haftaya kadar rahatız dedi.
Doktorum ile ilişkimizi sonlandırdık, artık normal kadın doğuma geçebilirsin dedi
Şimdi yeniden doktor arayacağım…
kadın olunca hele de bu ıslere gırısınce herşey oluyor, ben dıs gebelık surecınde 6-7 kere vajınal ulturasona girdim..Ya demek muayene oldun He naısl geçiyor kuzum
Ya kadın bana elle de baktı papatya elinin asagıya yukarıya doğru gezdirdi
Dugun bayram bugun :) darisi kalp atisina, ve diger guzel hanimlara InsallahKizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah
Çok sevindim canım herşey sağlıkla gidecek inşallaaaahhKizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Canım sen rahim filmini çektirdin miiEvet cevat beye gidicem yA randevu olayı felan asıl cok zorum anestezili ne kadardı en son me zaman cektırdın ya video da adma o kadar kibar ki diyorjm anestesiziz mi yaptırsam
Çokkkkk sevindimmmm sağlıkla ilerlesinn inşallahhhhKizlar keseyi gorduk sukurler olsun
çok şükür, darısı kalp atışına ınsallahKizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Ayyy çok şükür günün en güzel haberi konumu şekli falan iyi mi yorum yaptı mı doktorun?Kizlar keseyi gorduk sukurler olsun
Cok birsey demedi valla gayet guzel dedi sadece. Ben onu dogru yerde gordum ya, hiiic didiklemedim gerisiniAyyy çok şükür günün en güzel haberi konumu şekli falan iyi mi yorum yaptı mı doktorun?
Aynen.Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallah
Olacak olan oluyor işte iyisiyle kötüsüyle.
Allah kafana uyacak seni rahat hissettirecek doktorlarla karşılaştırsın. Sen zaten sürece hakimsin eminim iyi bir doktor da bulacaksın.
Benim doktorum az ve öz konuşurdu mesela, hala daha öyle.
İlk zamanlar şikayet ederdim bu durumdan ama sonra baktım ki bana hap bilgiler veriyor, bilmem gerekenden fazlasını söyleyip de kafa karışıklığı yaratmıyor. Süreç içerisinde insan doktordan ne beklediğini de daha iyi anlıyor galiba.