• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın :) uzun zamandır yoktum doktora gittim biliyorsunuz muayenelerimi oldjm basardım cok şükür temiz hersey sadece akıntı varmış akıntı içim Rabiye hoca fitil verdi ve sadece folik asit verdi ilişkiye girmedik hiç sadece yumurtlamayı değerlendırdık (doktora gitmeden önce değerlendırdık )sımdı adet olmayı beklıyorum adetken muayene edecek ve kandan hormon testlerı istedi bide normal hemogram istemişti(onlar da çıktı sıkıntınbişi yok insulın b12 biraz dengesiz tsh de normal )
Ben basladımm bi yola ins 2 muayne de guzel geçecek adetken hiç kontrol edildiniz mi edilen cok varmış 😂
Doktor günde 15 bardak su içmemi büyük abdestsen sonra da oramı sirkeli su ile temizlememi söyledi iç çamasır değşşiştir sureklı dedi ins intihap kurursa aminn anladınız 😂😍🙏🏼

kızlar günaydın :) uzun zamandır yoktum doktora gittim biliyorsunuz muayenelerimi oldjm basardım cok şükür temiz hersey sadece akıntı varmış akıntı içim Rabiye hoca fitil verdi ve sadece folik asit verdi ilişkiye girmedik hiç sadece yumurtlamayı değerlendırdık (doktora gitmeden önce değerlendırdık )sımdı adet olmayı beklıyorum adetken muayene edecek ve kandan hormon testlerı istedi bide normal hemogram istemişti(onlar da çıktı sıkıntınbişi yok insulın b12 biraz dengesiz tsh de normal )
Ben basladımm bi yola ins 2 muayne de guzel geçecek adetken hiç kontrol edildiniz mi edilen cok varmış 😂
Doktor günde 15 bardak su içmemi büyük abdestsen sonra da oramı sirkeli su ile temizlememi söyledi iç çamasır değşşiştir sureklı dedi ins intihap kurursa aminn anladınız 😂😍🙏🏼
sürecın hayırlı olsun canım,
defalarca regl ıken kontrol oldum, 3.gunu ya da 2.gunu yapılıyor..
evet ıc cmasırı sureklı degıstırıp kuru tutumak lazım, gecer ınsallah..

sürecın hayırlı olsun canım,
defalarca regl ıken kontrol oldum, 3.gunu ya da 2.gunu yapılıyor..
evet ıc cmasırı sureklı degıstırıp kuru tutumak lazım, gecer ınsallah..
Ya demek muayene oldun He naısl geçiyor kuzum
Ya kadın bana elle de baktı papatya 😂😂😂 elinin asagıya yukarıya doğru gezdirdi 😂😂😂😍

Sasacım nasılsın her şey yolunda değil mi?vakit geçiyor kaç hafta oldu 😇
Herşey yolunda çok şükür🤲🏻 Hiç sıkıntım da yok. Sakin geçiriyorum ☺️
13+5 oldum. Ama bebek 1 hafta önden gidiyor. Arayı kapattı.
Cinsiyet hala belli değil.
Bi 10.hafta eşimin net gördüm dediği bi erkek olabilir ihtimali var.😄
Sonrasında hep sırtı dönük😄
Çok şükür rahim ağzı boşluğu kapanmış, doktor artık 28. Haftaya kadar rahatız dedi.
Doktorum ile ilişkimizi sonlandırdık, artık normal kadın doğuma geçebilirsin dedi☺️
Şimdi yeniden doktor arayacağım…

Çok şükür rahim ağzı boşluğu kapanmış, doktor artık 28. Haftaya kadar rahatız dedi.
Doktorum ile ilişkimizi sonlandırdık, artık normal kadın doğuma geçebilirsin dedi☺️
Kuzum ablam central hospital de doğrudu 2 çocuğunu, çoooook memnundu doktorundan. İstersen adını öğrenirim

Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallah 🧿

Olacak olan oluyor işte iyisiyle kötüsüyle.
Allah kafana uyacak seni rahat hissettirecek doktorlarla karşılaştırsın. Sen zaten sürece hakimsin eminim iyi bir doktor da bulacaksın.
Benim doktorum az ve öz konuşurdu mesela, hala daha öyle.

İlk zamanlar şikayet ederdim bu durumdan ama sonra baktım ki bana hap bilgiler veriyor, bilmem gerekenden fazlasını söyleyip de kafa karışıklığı yaratmıyor. Süreç içerisinde insan doktordan ne beklediğini de daha iyi anlıyor galiba.

Ya demek muayene oldun He naısl geçiyor kuzum
Ya kadın bana elle de baktı papatya 😂😂😂 elinin asagıya yukarıya doğru gezdirdi 😂😂😂😍
kadın olunca hele de bu ıslere gırısınce herşey oluyor, ben dıs gebelık surecınde 6-7 kere vajınal ulturasona girdim..
yanı regl olunca tabı tedırgın gecıyor ama ben genelde 3.gunu gıdıyordum reglım daha az oluyor o gün..

Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallah 🧿

Olacak olan oluyor işte iyisiyle kötüsüyle.
Allah kafana uyacak seni rahat hissettirecek doktorlarla karşılaştırsın. Sen zaten sürece hakimsin eminim iyi bir doktor da bulacaksın.
Benim doktorum az ve öz konuşurdu mesela, hala daha öyle.

İlk zamanlar şikayet ederdim bu durumdan ama sonra baktım ki bana hap bilgiler veriyor, bilmem gerekenden fazlasını söyleyip de kafa karışıklığı yaratmıyor. Süreç içerisinde insan doktordan ne beklediğini de daha iyi anlıyor galiba.
Aynen.
Benim kendi doktorumda öyleydi.
Zaten bir sonraki muaynede neye bakacağını söylüyordu.
2 hafta sonra gel şunları değerlendireceğiz falan diyordu.
Olan durumu söylüyor, söylemiyorsa zaten bakarken güzel iyi diyor. Herşey yolunda olduğunu anlıyorum.
Bana sadece ayrılırken doğuma girecek bir doktor bul dedi.
Bir kaç isim verdi. Bunlar saat kaç olursa olsun doğumuna katılırlar araştır sende içine sinen olsun dedi.
Tüp bebek sürecimde de beğendiğim doktordu, şimdiye kadarda öyleydi. Sezeryan olmazsa takip yapamam diyor. Yapacak bir şey yok…

Back