• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar keseyi gorduk sukurler olsun🙏🏻🙏🏻🥹
Darisi 2 hafta sonra kalbini duymaya insallah🙏🏻💞
Ayy gösterdi mi kendini.
Çok şükür🤲🏻
İlk korkun bitti. İnş darısı kalp atımına…
Darısı bekleyen bütün arkadaşlara… Rabbim daha fazla bekletmesin…
Sorun neyse Rabbim tamamlasın🤲🏻

Öyle seviniyorum ki özellikle bekleyen, kayıp yaşayan arkadaşlarımın süreçler böyle güzel ilerleyince. Kocaman bir maşallah 🧿

Olacak olan oluyor işte iyisiyle kötüsüyle.
Allah kafana uyacak seni rahat hissettirecek doktorlarla karşılaştırsın. Sen zaten sürece hakimsin eminim iyi bir doktor da bulacaksın.
Benim doktorum az ve öz konuşurdu mesela, hala daha öyle.

İlk zamanlar şikayet ederdim bu durumdan ama sonra baktım ki bana hap bilgiler veriyor, bilmem gerekenden fazlasını söyleyip de kafa karışıklığı yaratmıyor. Süreç içerisinde insan doktordan ne beklediğini de daha iyi anlıyor galiba.
Kuzu seninde çok az kalmış..
5-6 haftaya bebiş gelecek gibi…
Nasıl rahat geçiyor mu son aylar…
Yalnız yaza denk gelmiş…

Nasıl dayanabiliyor musun?
Geçen sene bu zamanlar arkadaş ile yuvacık barajına gelmiştik. Arkadaş hamile ile sürekli ter döküyordu. Dayanamayıp eve geçmiştik…

kadın olunca hele de bu ıslere gırısınce herşey oluyor, ben dıs gebelık surecınde 6-7 kere vajınal ulturasona girdim..
yanı regl olunca tabı tedırgın gecıyor ama ben genelde 3.gunu gıdıyordum reglım daha az oluyor o gün..
Valla bakcam doktor adet olunca haber ver dedi bakalım belkı 3 de giderim iyi söyledin

Doktor onlar sonra dedi su ann benım akıntı sorununu cozuyoruz hiç alttan baktırmadım fitil hiç kullanmadım belkı fayda olur 😂 ins tıp felan tıkalı değildir hsg deyince aklıma o gidiyp
Anladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hep 😒😅

Kuzu seninde çok az kalmış..
5-6 haftaya bebiş gelecek gibi…
Nasıl rahat geçiyor mu son aylar…
Yalnız yaza denk gelmiş…

Nasıl dayanabiliyor musun?
Geçen sene bu zamanlar arkadaş ile yuvacık barajına gelmiştik. Arkadaş hamile ile sürekli ter döküyordu. Dayanamayıp eve geçmiştik…
Canım allaha çok şükür bugüne kadar geldik.
Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.

Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.

Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.

Tüm arkadaşlarıma vaktiyle güzel haberler almayı diliyorum.

Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.

Sanırım kolay geçiyor, ya da zorluğu oluyordur belki ama bebeğin gelişini çok istemiştik o yüzden sanırım şikayet edecek bir hak görmüyorum kendimde, anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu ara kilo alımı arttığı İçin biraz zorlanıyorum, nefesim yetmiyor gibi oluyor o da rahmim iyice büyümedi sebebiyle ciğerlere yapılan baskından kaynaklıymış ama çok şükür şuan ciddi bir şikayetim yok.

Az kaldı, bugünler hayal gibiydi. Sanki benim karnım hiç büyümeyecek sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissettiğim zamanlar çok oldu. Ama geçiyormuş, her şey vaktini bekliyormuş.

Bunları belki biri okur da birinin içine su serper diye de yazıyorum aslında. Bugünlere gelince sanki o kayıpları o regl olunca dünyanın başına yıkıldığı zamanları yaşayan sen değilmiş gibi oluyorsun.

Yuvacık barajını çok severim ben, izmitteyiz bizde. Kahvaltıya gider sandalyelerimizi açar baraja karşı yer içerdik. Ama orman yangınları sebebiyle giriş yasaklanmış diye duydum.
amiinnn ne güzel yazmıssın güzel kalplim ...
saglıklı, hayırlı dogumların olsun inşallah, yuvanız yavrunla daha da şenlensin.. :KK200:

Anladım canım hsgyide fazla erteleme ama o da önemli. Doktorlara bakma oyalayıp durdular bizi de hep 😒😅
Bu doktorun sözünden çıkmıcam İstanbul da sayılı doktorlar dan işinin ehli su an bana en baştan bakıyor kadına tutup da hsg simir demem asko zaten kendı sordu yaptırdın mı diye yok dedim not aldı kendı en son isteyecek ins belki onlara kalmam da normal hamışe kalırım bende akıntı var cunku ıntıhap da gebelıge engel

O kadar güzel ifade etti ki... Ki biz çok bekledik. Sen o bekleyişlere kayıplarda ekledin..
Rabbim sonrasında güzel eylesin..
Herşey geçiyor, herşey unutuluyor..
Bende her akşam kendime iğne yaparken aynısını diyorum...
Her yaşın güzellikleri olduğu gibi bu sürecinde güzellikleri var. Sabretmek en büyük imtahan galiba...
Geçen sene 2-3 defa gittik. Bu sene hiç bilgim yok. Ama yasaklanmasını da haklı buluyorum.
Önce tedbir... Mahrum kalmadan kıymeti anlaşılmıyor... Özenle korunmak için biraz ayrı kalmakta gerekiyor...

O kadar güzel ifade etti ki... Ki biz çok bekledik. Sen o bekleyişlere kayıplarda ekledin..
Rabbim sonrasında güzel eylesin..
Herşey geçiyor, herşey unutuluyor..
Bende her akşam kendime iğne yaparken aynısını diyorum...
Her yaşın güzellikleri olduğu gibi bu sürecinde güzellikleri var. Sabretmek en büyük imtahan galiba...
Geçen sene 2-3 defa gittik. Bu sene hiç bilgim yok. Ama yasaklanmasını da haklı buluyorum.
Önce tedbir... Mahrum kalmadan kıymeti anlaşılmıyor... Özenle korunmak için biraz ayrı kalmakta gerekiyor...
Senin bebeğinin gelişi tamamiyle bir mucize zaten. Daha doğrusu Allah’ın bir hikmeti.

-Sunshine -Sunshine yazmıştı burda olanlar zaten genelde sorunlu hamilelik geçirenler diye çok doğru gerçekten, prenses hamilelik geçirenler buranım varlığından bile haberdar olmayabiliyor:)

merhabalar kızlar aranızda yeniyim daha önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı (pıhtılaşma nedeniyle denildi sonra test sonuçlarına göre)sonra kızıma iğnelerle kavuşmuştum şimdi yeniden hamileyim çok erken öğrendim şuan 5+2 yim keseyi görür görmez coraspirin ve iğneye başladık ama hergün baya baya kasık ağrılarım regl olacakmışım gibi oluyor ve karnımda inanılmaz şişiyor .kalp atışlarını duymak İçin haftaya gideceğiz doktora ama normalmi bunlar,daha önceki düşüğüm sebebiyle çok tedirginim 😔
Dugun bayram bugun :) darisi kalp atisina, ve diger guzel hanimlara 🤲 Insallah
Çok sevindim canım 🥳🥳🥳 herşey sağlıkla gidecek inşallaaaahh 🙏🏼💙💙💙
Çokkkkk sevindimmmm sağlıkla ilerlesinn inşallahhhh😍😍💙💙
çok şükür, darısı kalp atışına ınsallah :KK200:
Ayy gösterdi mi kendini.
Çok şükür🤲🏻
İlk korkun bitti. İnş darısı kalp atımına…
Darısı bekleyen bütün arkadaşlara… Rabbim daha fazla bekletmesin…
Sorun neyse Rabbim tamamlasın🤲🏻
Gözünüz aydın canım, darısı kalp atışına inşallah ❤️
Kizlar Allah razi olsun hepinizden 🙏🏻
Rabbim bana ve hamilelerimize tamamina ermeyi, saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.🙏🏻🧿
Bekleyen arkadaslarima da o kadar gonulden diliyorum ki Rabbim bir an evvel dualariniza karsilik versin, muradiniza erdirsin, insallah ard arda bol bol yeni hamilelerimizin haberlerini duyalim 🙏🏻🌸🧿

Back