Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maviespumante heyecanla beklemekteyiz canım, tüm kalbimle pozitif pozitif enerjiler yolluyorum sana insallah guzel haberler gelecek
Kuzum bugun aksiyon yok
Yarin sabah doktor kontrolum
Aminn, yarin oglen guzel haberlerle gelebilirim insallah

Hiç amh değerine baktirmadim, fsh lh iyi geldi yakın zamanda, zaten döngüm kısa 12. gün yumurtalama oluyor senelerdir, bir de incir yiyince daha da erken çatladı o yüzden her kür herkese uymuyor iki ay düzen bozuldu ilk defa bu ay tekrar düzene girdim, rezerv düşükse de bilmek istemiyorum artık en azından doktora derslerimi veririm bu süreçte akışına bıraktım dediğim gibi, inşallah senin ve burada isteyen tüm kadınların haberlerini kısa zamanda alırız, moral oluyor gerçekten

Merhaba sonucunuz ne oldu hamilemisinlz bende benzer şeyleri yaşadım da ama ben şeffaf akıntılar gördüm ama suan testlerim negatif

Merhaba sonucunuz ne oldu hamilemisinlz bende benzer şeyleri yaşadım da ama ben şeffaf akıntılar gördüm ama suan testlerim negatif
Maalesef degilim, lekeler 16 sinda baslayip 26 sinda bitti desem yeridir 10 gündür lekelenme kanama yaşadım suan da seffaf akintim var, bi yerde astrolojik olarak gebelik isteyenlerin 28 29 30 temmuzda ilişkiye girmesi gerekiyor yaziyodu, benim de sanirim suan ovulasyon donemim ayriyeten 29u da doğum günüm İnşaAllah bi sürpriz yaşarda gebe kalirim amiiinnn

İnşallah hersey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…