- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.301
Bn ikisini de tüketmyrm cnm hatta bayadır da düzenli ve sağlıklı beslenyrm ama olmadı bi kaçamak yapıyorum bugün kendime izin verdimAşılama öncesi yani tedaviye başladığımda doktor sigara ve kahveyi yasaklamıştı kuzum
Çok içme amaBn ikisini de tüketmyrm cnm hatta bayadır da düzenli ve sağlıklı beslenyrm ama olmadı bi kaçamak yapıyorum bugün kendime izin verdim
Benim yerimede üçKızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki
Canım senin niyetin varsa başla devlet için sürece, bir şekilde yol alırsınEvet canım veremem o kadar para 6bin falan diye duydum çok fazla o yüzden devlete zorlucam
Bu kısmı Şubat başında öğreneceğimEvet cnm iğne olayına tüp bebekte girerim diye haplı olmasını özellikle istedim iğneyi karşılıyor sanırım sana iğne verirse daha uygun tutar muhtemelen
Yok yok bi kadeh içerim o beni baya götürürÇok içme ama
Kuzum hele bi geçsin şu günler tüp bebek öncesi bi masa kurarsınızBenim yerimede üçkarantinada kafayi yicem odadan cikartmiyo esim
Şubata geldik sayılır cnm zaman çok hızlı zatenBu kısmı Şubat başında öğreneceğim
Evet 10 gün sonra adet ile gideceğim tedaviyeŞubata geldik sayılır cnm zaman çok hızlı zaten
Sordum cnm doktor 2 aşılama yeterli dedi zaten benim hapla 2 yumurtam oluşuyor iğne verirsem fazla olur dedi 3 yumurta gördü mü iptal ediyo aşılamayıEvet 10 gün sonra adet ile gideceğim tedaviye
Sana bir şey soracağım haplı olunca 3 aşılama iğneli olunca 2 aşılama diye duydun mu hiç onu sor bir istersen
Ben femara kullandığım da 5 yumurta olduSordum cnm doktor 2 aşılama yeterli dedi zaten benim hapla 2 yumurtam oluşuyor iğne verirsem fazla olur dedi 3 yumurta gördü mü iptal ediyo aşılamayı
Sana kesin çoğul gebelik için imza attırırlar cnmBen femara kullandığım da 5 yumurta oldu
Öyle bir şey mi varmışSana kesin çoğul gebelik için imza attırırlar cnm
HoşgeldinSelizay müsadenizle ben de gruba dahil olmak isterim 1,5 yıllık süreçte birçok arkadaşın ismine aşinayım zaten. Önce doğal yolla 3 ay, sonra 3 kere Femara ve 2 sağlıksız gebelik. 1 düşük, 1 dış gebelik. Tabii aralarda tedavisiz aylar.. sonra klomen ve sıfır başarı. 5 ay kafa tatili ve şimdi tekrar bu ay Femara denemesi. Artık bu yıl güzel haberler paylaşmamız ve anneler topiklerine transfer olup başka şeyler konuşmak dileğiyle
Tabi fazla yumurta oluşuyor ya çoğul gebelik riski oluşuyorÖyle bir şey mi varmış
Bazen protokolü iptal ettiklerini okudum ama bu kısmı yaşayarak öğreneceğim..Tabi fazla yumurta oluşuyor ya çoğul gebelik riski oluşuyor
Burdayım kız adetim yeni bitti 8 yüzden aktif değilim, Yumurtlama gelsin de hahaSelizay sen nerelerdesin kizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?