• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hastaneyi aradim covit olduysaniz 3 ay sonra tedavi baslaniyo diyolar 😂 bu yaşadıklarım şaka olmalı hada ben rüyadayım 😂😂😂 gerçekten trajikomik bi durum içindeyim
Yahu devlette her şey çok zor evrak topla şartları sagla kalabalıkla cebelles illa özele yonlendiriyorlar insanları 😒😔

Yahu devlette her şey çok zor evrak topla şartları sagla kalabalıkla cebelles illa özele yonlendiriyorlar insanları 😒😔
Uğraşmak istemiyorlar zaten herkese aynı klasik seyler uygulanıyor bizler raporlu deneme imkanimiz varken faydalanalim istiyoz ama devlet yıpratıcı olan hayatımızı iyice yıpratıyor

Kuzu sana moral olsun diye söylüyorum bahar geçişlerinde tüp bebeğin tutma şansı yüksek oluyor sende Mart'ta yaptircaksn bnce çok daha iyi 💃💃
Mart olurmu olmazmi bilmiyorum valla artık zamana bıraktım 1 ay kendimizi toplamamız lazım esimle biraz gucten dustuk maalesef :( sonra bakicaz bakalim nasil yol izlencek canim

Mart olurmu olmazmi bilmiyorum valla artık zamana bıraktım 1 ay kendimizi toplamamız lazım esimle biraz gucten dustuk maalesef :( sonra bakicaz bakalim nasil yol izlencek canim
Hayırlısı kuzum ya olacağı varsa inan tek bı ilişki ile oluyor benim arkadaşım 3kere hamile kaldı istemeden nasılsa yumurtanın catladigi güne denk geldiniz nasılsa tuttu yani çok enteresan geliyor bana

Hayırlısı kuzum ya olacağı varsa inan tek bı ilişki ile oluyor benim arkadaşım 3kere hamile kaldı istemeden nasılsa yumurtanın catladigi güne denk geldiniz nasılsa tuttu yani çok enteresan geliyor bana
Valla cok tuhaf ilk geceden kalanlar var hayir yani ilk gecenin catlama oldugu ne malum cok sacma

aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.

Yoğun değilim canım tatile çıktım da hasta oldum baya bi ateş öksürük yedi beni şuan çok şükür iyiyim ilaçlarla toparladım. Sen nasılsın iyi misin? Buraya fazla girmiyorum ev taşımaydı filan falan derken vaktim olmadı.tasindim şükür artık bundan sonrası hakkimda hayırlısı inşallah. 🤩

Yoğun değilim canım tatile çıktım da hasta oldum baya bi ateş öksürük yedi beni şuan çok şükür iyiyim ilaçlarla toparladım. Sen nasılsın iyi misin? Buraya fazla girmiyorum ev taşımaydı filan falan derken vaktim olmadı.tasindim şükür artık bundan sonrası hakkimda hayırlısı inşallah. 🤩
Senden haber aldığıma sevindim 🙏🏻
Ben iyiyim her şey aynı diyebilirim 🌿

Yarın doktor kontrolüm var bazı testler yapıldı edildi. Pcos um. Hsg çektirdiğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim sol taraf işlem sırasında açıldı ama sağ taraf ne kadar uğraşılsada açılmadı. En azından bir taraf açıldı diye şükrettim. Kan testlerinde anormal bişi gözükmüyor ama genel tablo ne gösterir bilmiyorum. Yaş 34.
Çok strese yatkın bi bünyem var. Hrşeyden çabuk etkiliniyorum. Kendimi olabildiğince. Relax tutmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Bu arada muz tavsiyesini hiç duymamıştım ama muz yemeyi çok seviyorum. Eşimle aramızda espri konusu hatta muz sevgim 😂
İnşallah yarın güzel şeyler duyarım umuduyla gideceğim. Hamile kalmaya çalışan ne kadar varsa tez zamanda güzel haberler alalım... dinimiz çok amin 🙏
(Listeye adımı ekleyebilirsiniz ☺️)

Back