- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.201
Alpha lipolic acid ne için veriyorlar canım? Yani neye yarıyor ve kimler için kullanımınuygun biliyor musun?Alpha lipoic acid de var evde ama almiyordum onu da ekleyeyimmyo inositol ilk kez duydum, arastiracagim.. tesekkurler
Kiz cok uzuldum dün ağladım hatta geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun=(Şubatta girmicem zaten duzelelim diye martta başlıcam oraya o kadar bekletmeye hakları yok çünkü demicem bisey de zateb randevu alır giderim nasipse
Şöyle hsg de sisteme aktarımda problem yaşadım yeniden hsg çekilecekejce cnm naptın belli oldu mu aşılama
Hadi ya bi daha ki regli mi bekletckler bn de yarın sabah gidicem inşallahŞöyle hsg de sisteme aktarımda problem yaşadım yeniden hsg çekilecek
Yarın yeniden deneyeceğim şansımı ama Şubat sonu aşılama anca görünüyor..
Emin olmamakla birlikte evet ama yarın şansımı zorlayacağım geneHadi ya bi daha ki regli mi bekletckler bn de yarın sabah gidicem inşallah
Hadi hayırlısı cnm haberlerini beklyrmEmin olmamakla birlikte evet ama yarın şansımı zorlayacağım gene
Hayırdır canim şuan nasılsın of of valla çok zor şuan her şeyKiz cok uzuldum dün ağladım hatta geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun=(
Yahu devlette her şey çok zor evrak topla şartları sagla kalabalıkla cebelles illa özele yonlendiriyorlar insanlarıKızlar hastaneyi aradim covit olduysaniz 3 ay sonra tedavi baslaniyo diyolarbu yaşadıklarım şaka olmalı hada ben rüyadayım gerçekten trajikomik bi durum içindeyim
Uğraşmak istemiyorlar zaten herkese aynı klasik seyler uygulanıyor bizler raporlu deneme imkanimiz varken faydalanalim istiyoz ama devlet yıpratıcı olan hayatımızı iyice yıpratıyorYahu devlette her şey çok zor evrak topla şartları sagla kalabalıkla cebelles illa özele yonlendiriyorlar insanları
Kuzu sana moral olsun diye söylüyorum bahar geçişlerinde tüp bebeğin tutma şansı yüksek oluyor sende Mart'ta yaptircaksn bnce çok daha iyiInşallah ya herşey tamam olali 5 ay bitti ben bi adım atamadım canimgerçekten kaderin önüne engel olamıyoruz
Mart olurmu olmazmi bilmiyorum valla artık zamana bıraktım 1 ay kendimizi toplamamız lazım esimle biraz gucten dustuk maalesefKuzu sana moral olsun diye söylüyorum bahar geçişlerinde tüp bebeğin tutma şansı yüksek oluyor sende Mart'ta yaptircaksn bnce çok daha iyi
Hayırlısı kuzum ya olacağı varsa inan tek bı ilişki ile oluyor benim arkadaşım 3kere hamile kaldı istemeden nasılsa yumurtanın catladigi güne denk geldiniz nasılsa tuttu yani çok enteresan geliyor banaMart olurmu olmazmi bilmiyorum valla artık zamana bıraktım 1 ay kendimizi toplamamız lazım esimle biraz gucten dustuk maalesefsonra bakicaz bakalim nasil yol izlencek canim
Valla cok tuhaf ilk geceden kalanlar var hayir yani ilk gecenin catlama oldugu ne malum cok sacmaHayırlısı kuzum ya olacağı varsa inan tek bı ilişki ile oluyor benim arkadaşım 3kere hamile kaldı istemeden nasılsa yumurtanın catladigi güne denk geldiniz nasılsa tuttu yani çok enteresan geliyor bana
aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.
Senden haber aldığıma sevindimYoğun değilim canım tatile çıktım da hasta oldum baya bi ateş öksürük yedi beni şuan çok şükür iyiyim ilaçlarla toparladım. Sen nasılsın iyi misin? Buraya fazla girmiyorum ev taşımaydı filan falan derken vaktim olmadı.tasindim şükür artık bundan sonrası hakkimda hayırlısı inşallah.
Spermlerin birbiriyle yapışık olma durumları. Bir derecelendirmesi de var tabiki.. sizin testte ne yazıyor?Kızlar bir sorum var..
Sperm test analizinde aglünitasyon ne demek?
Bilen var mı acaba
Yardım pliz
Aglütinasyon +Spermlerin birbiriyle yapışık olma durumları. Bir derecelendirmesi de var tabiki.. sizin testte ne yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?