- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.181
Merhaba aşılama yaptıracaksan işlem günü rahim kalınlığını mutlaka sor. Kalınlaştıysa yapılması gerekiyoGünaydın canım ben şu an tüp bebek yapmıyorum ki henüz aşılama aşaması var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aşılama yaptıracaksan işlem günü rahim kalınlığını mutlaka sor. Kalınlaştıysa yapılması gerekiyoGünaydın canım ben şu an tüp bebek yapmıyorum ki henüz aşılama aşaması var
Inşallah ya herşey tamam olali 5 ay bitti ben bi adım atamadım canim gerçekten kaderin önüne engel olamıyoruzKız en son doğal yolla gebe kalıcan bütün işaretler bunu gösteriyo sankii
Hahaha çok saol arkadaşımÇekmediğim dertlerrrr çileee kalmadııııı benden sana gelsin
Canım amh düşük bende 003 ama düzenli regl olurum yumurta da var ama kaç tane kalitesi basil bilemiyorum tüp bebeğe başvurduk onaylandı ama benim aksiliklerden dolayo erteleniyo yumurtlama öncesi beya başladı zaman degerlendiriyodum çatlamaya kadar hatta bazen ara vererek de denedim ama olmadi kısmet değil belkideSorun ne canım kaç aydr deneme hikayen nedir?
Peki açılma olunca mı deniyorsn pik ten sonra açılmada denedim
Aynen öyle… Nasılsa bütün herşeyin yapıldı zorlu kısım bitti martta nisanda olsun bişi olmaz . Bu ay benim kendim istemedim 2. Aşılamayı bikaç ay daha geç olsun ama ben bi dinleniyim dedim. Kafanda tamamen bikaç ay ötelersen hafifleyeceksin bende öyle olduInşallah ya herşey tamam olali 5 ay bitti ben bi adım atamadım canim gerçekten kaderin önüne engel olamıyoruz
hayırlı olsun Dilos6342 cok cok sevındım sağlıkla buyuşun ınsallah kuzum hayırlı uğurlu olsunnnÇook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bende geçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et
ne zaman test yaptın bat gecmısmıydıCanım çok hızlı geçiyor birden durdurman lazım bazılarında benimde bulanik gözüküyor gibi. Bir de öyle denesene hatta dediğin gibi pc varsa veya bulursan öyle bakmak daha iyi olur.
Bol bol avokado tüket ben bu ay öyle yaptım günde neredeyse 1 tane kadar
Biliyorum kuzum.. Sonrakş aşamadan bahsettim Planlarını ona göre yapsan olmaz mı diyeGünaydın canım ben şu an tüp bebek yapmıyorum ki henüz aşılama aşaması var
hayırlı olsun Dilos6342 cok cok sevındım sağlıkla buyuşun ınsallah kuzum hayırlı uğurlu olsunnn
Sagolasinn Allah razı olsun seni de etiketlemiştim ben dün, tekrar denemene çok sevindimne zaman test yaptın bat gecmısmıydı
belirtin var mıydı hıc
evet deneme oladu snasip bakalımSagolasinn Allah razı olsun seni de etiketlemiştim ben dün, tekrar denemene çok sevindim
Ben bu ay adete kadar test yapmayacaktim belki de hiç yapmayacaktim, ama eşim göreve gidiyordu yine bende memlekete gidecektim bilet alıp. Baya uzak olduğu için riskli yani. Neyse ben negatif cikacagindan çok emin olarak iğneden sonra 11. Günde test yaptım cok silik çizgi çıktı bu zamana kadar da ona bile hiç denk gelmediğim için şaşırdım ama hala inanamadım yattım geri 4 saat sonra tekrar denedim ondan da çizgi çıktı resmen koşa koşa hastaneye gittik değerim 12 çıktı doktoruma sordum 2 gün sonra tekrarla dedi. Aynı saat aynı hastanede 2 gün sonra tekrarladim 56 çıktı. Doktora söyledim artış yeterli geldi bana bir hafta sonra gel dedi. Bi daha da kan testini tekrarlamadim cuma günü gidicem işte 1 hafta olmuş oluyor. Hiç belirtim yoktu ne akınti ne göğüs hassasiyeti yani adet öncesi nasılsam aynıydım adet olucam diye bekliyordum.
Hala daha öyleyim akıntı göğüs hassasiyeti falan yok. Ama ilk testi verdiğim gün kasıklarımı yukarı cekiyorlarmiş gibi ağrı vardı bi de batma şeklinde ağrı giriyordu. Çok garip bi şekilde iç bacaklarımda da aynısını hissettim
Şöyle tatlım bence eğer aşılamada çok beklemezsem diğerleri için sıra ( ya da rapor çünkü sıra en az 6 ay ) yazı bulacak.Biliyorum kuzum.. Sonrakş aşamadan bahsettim Planlarını ona göre yapsan olmaz mı diye
Aşılama şartları ne yaparsan devlet karşılar falan..
MerhabaMerhaba aşılama yaptıracaksan işlem günü rahim kalınlığını mutlaka sor. Kalınlaştıysa yapılması gerekiyo
Bide o vücuttaki ilaç vs etkisi bi azaldın güzel detoks yap yeni sezona hazırlan aşılama sonrası doğal gebelik yasayan çok oluyoAynen öyle… Nasılsa bütün herşeyin yapıldı zorlu kısım bitti martta nisanda olsun bişi olmaz . Bu ay benim kendim istemedim 2. Aşılamayı bikaç ay daha geç olsun ama ben bi dinleniyim dedim. Kafanda tamamen bikaç ay ötelersen hafifleyeceksin bende öyle oldu
Bu konuda hastane hakları vs ile görüş bence, o kadar uzamasına ne gerek var ki? Karantina 7 güne düştü buna onay veren hükümet. Testin negatif olduğu an tedavim başlamalı diye talep et canım.Kızlar hastaneyi aradim covit olduysaniz 3 ay sonra tedavi baslaniyo diyolar bu yaşadıklarım şaka olmalı hada ben rüyadayım gerçekten trajikomik bi durum içindeyim
Şubatta girmicem zaten duzelelim diye martta başlıcam oraya o kadar bekletmeye hakları yok çünkü demicem bisey de zateb randevu alır giderim nasipseBu konuda hastane hakları vs ile görüş bence, o kadar uzamasına ne gerek var ki? Karantina 7 güne düştü buna onay veren hükümet. Testin negatif olduğu an tedavim başlamalı diye talep et canım.
Ocak 'ta aradığımda böyle bise yoktu çünkü bunlar uzatmaya yer ariyor gerci esim persembe oraya ürolojiye gidicek doktor ne dicek bakalim muayene olcak ameliyat vs gerekmedikce ertelemicem medicana funda godeye msj attım şubatta gel dedi işte özel devlet farkı belki tedavi başlamasa bile vitamin takviye vs verirBu konuda hastane hakları vs ile görüş bence, o kadar uzamasına ne gerek var ki? Karantina 7 güne düştü buna onay veren hükümet. Testin negatif olduğu an tedavim başlamalı diye talep et canım.
Ben DE sana bunu diyecektim raporunu al git direk bu kadar bekletilirsenOcak 'ta aradığımda böyle bise yoktu çünkü bunlar uzatmaya yer ariyor gerci esim persembe oraya ürolojiye gidicek doktor ne dicek bakalim muayene olcak ameliyat vs gerekmedikce ertelemicem medicana funda godeye msj attım şubatta gel dedi işte özel devlet farkı belki tedavi başlamasa bile vitamin takviye vs verir
Bilsem hic bulaşmazdim oraya esim o kadar ugrastin hakkin var dene diyo yoksa hiç gidesim yok orayaBen DE sana bunu diyecektim raporunu al git direk bu kadar bekletilirsen
Hiç bozma moralini
Öyle valla hiç belli olmaz herkes akıntı diyor bende hiç yok mesela o yönden de hep negatif düşünmüştüm. İnşallah bekleyen herkes çok güzel haberler alırevet deneme oladu snasip bakalım
cok cok sevındım adına .. heyecanlandım bende sımdı.. be güzel bekleyiş.. açıkçası bende suan negatif bekliyorum test yapacaktım sabah hıcbir belirtim ve pozitifi beklemediğim için vazgectım..
belli mi olur belki bir ümit birlikte bir bekleyişimiz olur