• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kızlar darısı size olsun Dr bana yumurtaların iyi dedi onun için Amh ye takılmayın derim ben tabi Dr dha iyi bilir
Ovülasyon testi kullandığım ilk ay oldu test tavsiye ederim kızlar çünkü mesela benim 11. Gün çatlama oldu ama takvime kalsa 14.gundu
Aylardır kullanıyorum bende ise yaramadı nasip kismet canim demekki

Napıyosunuz kızlarrrr benim yumurta çatladı. Bekleme sürecine girdim en sıkıcıda beklemek hiç atraksyonu yok 😅 sizler ne alemdesinizz

Çook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bende🙏 geçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et 🙏🙏
Maşallaj.. Aşılama ve hsg kısmını hatırlıyorum. Demekki gerçekten tüpten geçiş azmış😄
Hayırlı olsun.. inş sağlıkla eline almak nasip olsun.. Bende bi avakado şeyleri alayım bakalım nasıl olacak..

Haaa iyi ozaman. Evet bekliyorum canım, daha 6.gündeyim 🤍 Bugün de düştüm belim boşa geldi
Çok geçmiş
sanırım. Bayağı ağrıyor.Eşim de kızdı ya bebek varsa diye, ben de dedim ki daha bebeğin b si yoktur 🤣
Hadi ya.. Annem gibi koşma, bisiklete binme.. Dar giyinme.. Yaptıkta noldu koca bi hiç😄
Kuzum tüp bebekte bile dışarı çıkıp kar onuyorlar.. Oldı ise herşey tutar onu merak etme😄😄
Çok geçmiş olsun.. ağrı çok olursa yakı yapıştır..

Oynatma yerini görmedim bakayım bi ❤️ evet sen de opak madde falan yazmış ama genel olarak sanki normal gibi, belki hafif tıkanıklık vardı.
2. Hsg yi çektirdin mi?
Bende de öyle yazıyordu. Bende hafif tıkanıklık çıkmıştı. İşte işlem ile açtılar ya onu da eklediler.. Bu işlem ile açılmıştır yazıyor..
Seninki gayet iyi bence de..

Maşallaj.. Aşılama ve hsg kısmını hatırlıyorum. Demekki gerçekten tüpten geçiş azmış😄
Hayırlı olsun.. inş sağlıkla eline almak nasip olsun.. Bende bi avakado şeyleri alayım bakalım nasıl olacak..
Ben varsa da ilk hsgde açıldı diye düşünüyorum aslında. Ama geçen ay gerçekten aşilamada tutmayınca çok salmistim ben kist var yumurta tembelliği var dedim artık paramı toparlar tüpe giderim diye düşünüyordum
Al mutlaka hatta adetten itibaren kullanırsan yumurta gelişimine de faydası oluyormuş sonra da bebisin tutunmasina çok faydalı. İnşallah güzel haberler alırsın 🤲🤲😍

Kızlar ben de bugün aşılama oldum ilk denemeydi ama hiç yatıp dinlenmedim işlerim vardı disardaydim gezdim nasip artik😄😅🤣
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah tutar ❤️
Çook teşekkür ederim daha yeni öğrendim bende🙏 geçen ay aşılama tutmayıp adet olunca doktora gittim tekrar. Benden 2. Kez hsg istedi, boşuna uğraşma bi tıkanıklık varsa açalım dedi. (İlk hsgyi haziranda cektirmistim kendi doktorum çekemedi cihaz bozuk oldugu için başka hastanede cektirdim o doktor sorun yok demişti. Kendi doktorum da görünce sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş gibi benim de görmem lazım dedi.) O yüzden çektirdim 2. Kez hsgyi adetin 4. Günü de femara kullandım 5 gün sabah akşam
18 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesi attım ve iğneden sonra her gün avokado yedim günde 1 tane kadar.
En büyük etken hiç umudum yoktu aşılamada tutmayınca bir de tek yumurtayla tutmaz hiç diyordum bende çok şaşırdım
Uzun oldu biraz hakkini helal et 🙏🙏
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin canım 🤩
Canım hsg ni videoya almışlar mı yoksa sadece röntgen filmi mi var? Benimkinde video falan yok, röntgen fotoğrafı var. Benim de aklıma takıldı, sanki fotoğrafa bakınca sol tüpden yavaş geçmiş gibi geldi. Gerçi doktor hiçbir problem yok dedi ama yine de aklıma takıldı
Kuzum bana da video verdiler, yani çekim sırasında hemşire çekimi benim telefonuma kaydetti. Ben de doktoruma izlettim, hatta başka doktorlara da yolladım iyi oldu 😂
Napıyosunuz kızlarrrr benim yumurta çatladı. Bekleme sürecine girdim en sıkıcıda beklemek hiç atraksyonu yok 😅 sizler ne alemdesinizz
İyiyim kuzumm bu ay da olmadı benim 😂 en sıkıcı kısım cidden geçmek bilmiyor, hadi inşallah son bekleyiş olur ❤️

Hadi hayırlı olsun canım, inşallah tutar ❤️

Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin canım 🤩

Kuzum bana da video verdiler, yani çekim sırasında hemşire çekimi benim telefonuma kaydetti. Ben de doktoruma izlettim, hatta başka doktorlara da yolladım iyi oldu 😂

İyiyim kuzumm bu ay da olmadı benim 😂 en sıkıcı kısım cidden geçmek bilmiyor, hadi inşallah son bekleyiş olur ❤️
İnşallah daha güzeli sizlerin olsun bir an önce 😍🤲

Back