- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.041
İnş yarar canımBiz göbekten yaptık da ne oldukeramet kalçadadır belki de, yarasın koldan falan da yapıyorlar ayrıca sıkıntı etme
Tüp bebekle mi oldu yoksa doğal mi hayorli olsn kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar benim Amh 0.85 lütfen moral bozmayın hamileyim şuan da elhamdülillah.
26 çıktı değerim
İnş cnmEder eder sakın kendini boş yere strese sokma oluruna bırak Selizayin dediği gibi biz göbekten yaptikta ne oldu 6kere uyguladım birinde de mi tutmaz
Kaybınız için çok üzgünüm.. Cennette sizi bekliyor yavrunuz..Buraya yazıp içimizi dökmek gerçekten çok iyi geliyor kimse bilmez gülen yüzlerimiz ardında yaşadıklarımızı..bakmayın böyle pozitif konuştuğuma her ay böyle değilim çalkantılı bir iyi bir kötü..tez zamanda hayırlısıyla kavuşaydıkZaman neyi gösterir bilmiyorum ama bu konuyu acmayi dahi düşünmüyorum artık..
Gecen ay bir cok şeyi göze alıp tamam bu ay oyle olsun diyerek cok keyifli bir ay geçirdik asla görev gibi olmadi .. sonrasinda olmamasının hayal kırıklığı beni paramparça edince son bir defa dedim ve artik konuyu da komple kapatacağım cunku cidden kismetimizde olsaydi bir şekilde olurdu diye düşünüyorum demek ki hayirlisi buymuş...
Allahim herkesin gönlüne yüreğine gore versin.. ruyam da gördüğüm sarıldığım giden oğlum du vedalasmisiz ben kavusacagiz sanarken
Gececek her gün azar azar dinecek içimdeki sizi..
Burasi da tek yazdığım yer bu yüzden sizin de bana her yazdığınız cok kıymetli.. kalbim cok hassas birçoğunuz gibi
Değerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…Kizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da
Normal ile oldu ve uzun süre değil canım kısa zamanda oldu önemli olan yumurta rezervin bence Dr yumurtalık da güzel dedi yani Amh ye pek takılmayın derim tabi Dr dha iyi bilirTüp bebekle mi oldu yoksa doğal mi hayorli olsn kucağına almayı nasip etsin rabbim
Rabbim ol dedi mi olur yaşla amh ile felan ilgisi yok bizim herşeyimiz çok iyi hiç bi problem yok ama olmuyo nasipte varsa olur inşallahKizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da
Değerlerim iyi kuzum buna rağmen olmuyor pco dan dolayı benimde tam tersi amh çok yüksek bunuda istemiyor doktorlarDeğerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…
Benim amh 3 civarı ama eşimde sperm hız ve morfoloji 0.. Ben o yüzden tüp bebeğe başladım..
Amin canım bizimde öyle eşimde de bende de sıkıntı yok Pco var o sıkıntı olunca ölüyorlar hayırlısı vaktini bekliyor dediğin gibiRabbim ol dedi mi olur yaşla amh ile felan ilgisi yok bizim herşeyimiz çok iyi hiç bi problem yok ama olmuyo nasipte varsa olur inşallah
Moralini bozma canım benim bı an evvel atlatırsın inşallah rabbim şifa versinkızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
Pozitif gördüğü tarihleri beni etiketlerlerlerse eklerim listeye.
Şaka gibi ya kız valla bi nazar duası felan okut bu nedir hep bi engel tövbeler olsunkızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
Valla sormayın basımdan bela eksik olmuyo kızlarŞaka gibi ya kız valla bi nazar duası felan okut bu nedir hep bi engel tövbeler olsun
Amin canimMoralini bozma canım benim bı an evvel atlatırsın inşallah rabbim şifa versin
MaşallahKızlar benim Amh 0.85 lütfen moral bozmayın hamileyim şuan da elhamdülillah.
26 çıktı değerim
Merhaba doğal mi oldu ne zamandır deniyodunuzKızlar benim Amh 0.85 lütfen moral bozmayın hamileyim şuan da elhamdülillah.
26 çıktı değerim
Nasıl ya… Çok geçmiş olsun.. Ee ne olacak şimdikızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
Pco da işte fazla ürettiği için kaliteli üretemiyormuş.. Hepimizin derdi başka işteDeğerlerim iyi kuzum buna rağmen olmuyor pco dan dolayı benimde tam tersi amh çok yüksek bunuda istemiyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?