Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaybınız için çok üzgünüm.. Cennette sizi bekliyor yavrunuz..Buraya yazıp içimizi dökmek gerçekten çok iyi geliyor kimse bilmez gülen yüzlerimiz ardında yaşadıklarımızı..bakmayın böyle pozitif konuştuğuma her ay böyle değilim çalkantılı bir iyi bir kötü..tez zamanda hayırlısıyla kavuşaydık

Kizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da
Değerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…
Benim amh 3 civarı ama eşimde sperm hız ve morfoloji 0.. Ben o yüzden tüp bebeğe başladım..

Kizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da
Rabbim ol dedi mi olur yaşla amh ile felan ilgisi yok bizim herşeyimiz çok iyi hiç bi problem yok ama olmuyo nasipte varsa olur inşallah

Değerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…
Benim amh 3 civarı ama eşimde sperm hız ve morfoloji 0.. Ben o yüzden tüp bebeğe başladım..
Değerlerim iyi kuzum buna rağmen olmuyor pco dan dolayı benimde tam tersi amh çok yüksek bunuda istemiyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…