• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaman neyi gösterir bilmiyorum ama bu konuyu acmayi dahi düşünmüyorum artık..
Gecen ay bir cok şeyi göze alıp tamam bu ay oyle olsun diyerek cok keyifli bir ay geçirdik asla görev gibi olmadi .. sonrasinda olmamasının hayal kırıklığı beni paramparça edince son bir defa dedim ve artik konuyu da komple kapatacağım cunku cidden kismetimizde olsaydi bir şekilde olurdu diye düşünüyorum demek ki hayirlisi buymuş...
Allahim herkesin gönlüne yüreğine gore versin.. ruyam da gördüğüm sarıldığım giden oğlum du vedalasmisiz ben kavusacagiz sanarken :KK43:
Gececek her gün azar azar dinecek içimdeki sizi..
Burasi da tek yazdığım yer bu yüzden sizin de bana her yazdığınız cok kıymetli.. kalbim cok hassas birçoğunuz gibi🙏
Kaybınız için çok üzgünüm.. Cennette sizi bekliyor yavrunuz..Buraya yazıp içimizi dökmek gerçekten çok iyi geliyor kimse bilmez gülen yüzlerimiz ardında yaşadıklarımızı..bakmayın böyle pozitif konuştuğuma her ay böyle değilim çalkantılı bir iyi bir kötü..tez zamanda hayırlısıyla kavuşaydık 🤲🤲

Kizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da 😔
Değerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…
Benim amh 3 civarı ama eşimde sperm hız ve morfoloji 0.. Ben o yüzden tüp bebeğe başladım..

Kizlar bende sizle yasitim ve korkmaya başladım yaş ilerledikçe yaa Allah'ım bı an evvel versin hepimize bı taneye bile razıyım ben sağlıklı sıhhatli olsn da 😔
Rabbim ol dedi mi olur yaşla amh ile felan ilgisi yok bizim herşeyimiz çok iyi hiç bi problem yok ama olmuyo nasipte varsa olur inşallah

Değerlerina baktır kuzum.. Değerlerin iyi ise korkacağın birşey yok…
Benim amh 3 civarı ama eşimde sperm hız ve morfoloji 0.. Ben o yüzden tüp bebeğe başladım..
Değerlerim iyi kuzum buna rağmen olmuyor pco dan dolayı benimde tam tersi amh çok yüksek bunuda istemiyor doktorlar

Back