- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.061
7 gün daha karantinadayım regl gunum 8 9 gün sonra büyük ihtimal tedaviye başlayamamNasıl ya… Çok geçmiş olsun.. Ee ne olacak şimdi
Yaaa geçmiş olsun canım benim, iyi yönden bak, bu süreçte bağışıklık kazanırsan gebelik döneminde rahat edersinkızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
Aa nasıl bir kısır döngüye girdin ya7 gün daha karantinadayım regl gunum 8 9 gün sonra büyük ihtimal tedaviye başlayamamBen bu gidişle hamile kalamicam baksana her ay başka bişey cikiyo
Geçmiş olsun kuzum valla bi hayır mi yapıp dağıtsan eskiler öyle der başında tuz çevirip dağıtırlar hattaValla sormayın basımdan bela eksik olmuyo kızlar
Cok gecmis olsun biran once ikiniz de iyilesin insallahkızlar covit testim pozitif cikti aglicaaaammmm
Hahaha degerlendireydik bari boşa gitti günlerYaaa geçmiş olsun canım benim, iyi yönden bak, bu süreçte bağışıklık kazanırsan gebelik döneminde rahat edersinüzülmek yok, keşke değerlendirseydiniz yaa
1 ay ara verin diyolar canim sağlıklı yumurta olmayabilir diyolar ben artık bıraktım bu süreci gerçekten üstüne düştükçe hep aksilik üzerimdeAa nasıl bir kısır döngüye girdin ya
7 gün karantina süresiymiş.. İnş negatif çıkarsa testin 2-3.gün başlıyor 10-11 gün yapar.. inş başlayacaksın hiç kötüyü çağırma..
Aklıma geldi.. Progestron ilacı alsan tarlusal.. Bıraktıktan 2-3 gün sonra adet olursun.. Negatif görene kadar kullanıp sonra bıraksan.. Gelecek aya kalmasındansa 4-5 gün ötelenmesi daha iyi..
Ama doktora danış istersen yanlış birşey olmasın..
Ben regl 4.günü başladım sabah akşam 1 tane kullandım. Yumurta toplamadan 1 gün sonra bıraktım.. Toplam 10-12 gün kullanmış oldum..
Valla basimdan sadaka çevirip iyileşince dagiticam eylülden beri aksilik yakamı birakmiyo demekki Rabbim biseylerin zamanı var diyoGeçmiş olsun kuzum valla bi hayır mi yapıp dağıtsan eskiler öyle der başında tuz çevirip dağıtırlar hatta
Çok saol canimCok gecmis olsun biran once ikiniz de iyilesin insallah
Neyse normal denersin kuzu bu süreçte, olur öyle aksilikler, Allah daha büyük keder vermesin. Bu kadar bekledik 2 ay daha bekleriz1 ay ara verin diyolar canim sağlıklı yumurta olmayabilir diyolar ben artık bıraktım bu süreci gerçekten üstüne düştükçe hep aksilik üzerimdenapicagimi sasirdim iyice
Aynen ya beklemekten kim ölmüşNeyse normal denersin kuzu bu süreçte, olur öyle aksilikler, Allah daha büyük keder vermesin. Bu kadar bekledik 2 ay daha bekleriz
Aynen öyle canım malesefPco da işte fazla ürettiği için kaliteli üretemiyormuş.. Hepimizin derdi başka işte
Kuzum tüp bebeğe beraber başlarız sana yetişirim demiştim sanırım öyle de olcak bak bnm bu ay aşılama önümüzdeki ay rapor çıkarıp başlcm Allah nasip ederse beraber anneler grubuna da geçeriz belkiValla basimdan sadaka çevirip iyileşince dagiticam eylülden beri aksilik yakamı birakmiyo demekki Rabbim biseylerin zamanı var diyo
Canım sen ilk aşılamayı denedin mi?Rabbim ol dedi mi olur yaşla amh ile felan ilgisi yok bizim herşeyimiz çok iyi hiç bi problem yok ama olmuyo nasipte varsa olur inşallah
Öyle düşünme lütfenValla sormayın basımdan bela eksik olmuyo kızlar
canım kızlaaar sen nasılsın asııl mart başı gelece kudurukk isimleriniz elimde doğumda tek tek anıcam sizlerii güzel haberlerinizi de alıcam böylecee o zaman kadar tabi bekliyorumm minnak haberleriiiSelamlar herkese
Umarım herkes iyidirMaviSasa234 nasılsın kuzucum transfer zamanı geldi mi?
Maviesra geçmiş olsun canım İyi olacaksın
Z zahrada doğum yaklaştı mı
L Lalalala1 tatlım tahmin ediyorum ki her şey iyidir
Yusra-61 aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.
Selizay sen nasılsın canım benim
Ah inşallah canim allah aksilik vermesin inşallahKuzum tüp bebeğe beraber başlarız sana yetişirim demiştim sanırım öyle de olcak bak bnm bu ay aşılama önümüzdeki ay rapor çıkarıp başlcm Allah nasip ederse beraber anneler grubuna da geçeriz belki
Ama 7 gündür eşimden dolayi karantinadayım şimdi yine 7 günÖyle düşünme lütfen
Artık covid süresi 7 gün, 7 gün nedir ki..
allah sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?