• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta catlamistir ama tekrar yumurtlama ihtimaline karşın çalışmalara devam bence
Sağol canım çatladıysa bekleyeyim😊
Selam canim, siliklesince catlamis oluyor diye biliyorum buralarda okuduklarimdan, ama bir suru yerden arastirdim, yani bilimsel hicbir platformda denk gelmedim bu bilgiye. Bilimsel platformlarda soylenen/yazan tek sey, piki gordukten 24-36 saat icerisinde yumurtanin catlayacagi. Zaten bu testler vucutta yukselen LH hormonunu olcuyor, LH yukseldikten belli sure sonra da iste yumurta catliyor, ama siliklesince illa yumurta catlamis oluyor mu ben bir turlu emin olamiyorum :)
Eger imkaniniz varsa siz bu aksami da degerlendirin, guclendirilmis destek olur 😄
Bu test işleri benim de kafamı karıştırıyor, bende senin gibi emin olamıyorum 🙈 dün akşamı değerlendirdim canım, bugünü değerlendiremeyeceğim gibi. Çatladığın varsayarak bekleyeyim 😂
Yumurta çatlamış görünüyor.. Bekleme moduna geçebilsin 😄
Hadi bakalım hayırlısı artık 😂

Cevaplarınız için teşekkür ederim canım kadınlar❤️

Evet hepimiz bir çok şey yaşıyoruz burası dağın görünen kısmı sadece.. İçlerimizde fırtınal kopuyor.. Ama öncelikle psikolojik olarak mı güçlenseniz, eşinizle bu durumu konuşup görev haline getirmeden sadece düzenli birlikletikler olsa..tabi yine siz bilirsiniz. Ara ara insan aşırı psikolojik çöküntülerde oluyor ama geçicek inşallah
Zaman neyi gösterir bilmiyorum ama bu konuyu acmayi dahi düşünmüyorum artık..
Gecen ay bir cok şeyi göze alıp tamam bu ay oyle olsun diyerek cok keyifli bir ay geçirdik asla görev gibi olmadi .. sonrasinda olmamasının hayal kırıklığı beni paramparça edince son bir defa dedim ve artik konuyu da komple kapatacağım cunku cidden kismetimizde olsaydi bir şekilde olurdu diye düşünüyorum demek ki hayirlisi buymuş...
Allahim herkesin gönlüne yüreğine gore versin.. ruyam da gördüğüm sarıldığım giden oğlum du vedalasmisiz ben kavusacagiz sanarken :(
Gececek her gün azar azar dinecek içimdeki sizi..
Burasi da tek yazdığım yer bu yüzden sizin de bana her yazdığınız cok kıymetli.. kalbim cok hassas birçoğunuz gibi🙏

Kuzu tüp bebek için direk rapor alınabilecek bir değer olmuş.. Hiç aşılama ile çabalama…
Yumurtaların kalitesizleşmeye başlamış olabilir..
Değerin kesinlikle kötü değil ama bundan sonra riske atılıp doktor eline bırakılacak bi değer değil😊
Canim rapor uzun sürmez mi

Insallah aman martta tupe gitcem ya napim
Tüp bebeğe geçene kadar omegapa diye bir takviye var. Omega-3 ve koenzim var… Yumurta kalitesi için kullanılıyor.. Onu kullan. Bende tüp bebekte kullandım.. Yumurtalarım %80 kaliteli çıktı.. %75 de başarı sağladık.
Senin bundan sonra olayın yumurta kalitesini arttırman..
Sabah düşük amh larda tüp bebeğe baktım. Hep tek yumurta ile gebelik elde edilen var.. Hiç endişe yapacağın bir durum yok..

Tüp bebeğe geçene kadar omegapa diye bir takviye var. Omega-3 ve koenzim var… Yumurta kalitesi için kullanılıyor.. Onu kullan. Bende tüp bebekte kullandım.. Yumurtalarım %80 kaliteli çıktı.. %75 de başarı sağladık.
Senin bundan sonra olayın yumurta kalitesini arttırman..
Sabah düşük amh larda tüp bebeğe baktım. Hep tek yumurta ile gebelik elde edilen var.. Hiç endişe yapacağın bir durum yok..
Sasacim benim de yas 36. Amh 1.5 civarinda su an ama, ben fena bir sigara icicisiydim, 6 hafta once biraktim. O yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin simdi ben de baya cabaliyorum. Omega-3 ve coenzym q10 kullaniyorum. Baska neler alinmali?

Sanırım adet olmazsam yapışıklık olup olmadığını öğrenmek adına öyle yazdı
Adet olsan da yapisiklik olabilir :) o yuzden adet olursan da cektir bence. Kurtajdan sonra oneriliyor cunku. Yani zaten hsg icin bu zamanlamalarin onerilmesinin sebebi aslinda gebelik olmadigindan emin olunmak istenmesi - o yuzden normal periyod icinde yumurtlamadan once yapilmasi oneriliyor. Senin durumunda belki simdi de yapilabilir ama mutlaka doktoruna danis bence.

Back