• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar herkese 🥰
Umarım herkes iyidir🙏🏻 MaviSasa234 MaviSasa234 nasılsın kuzucum 🎈transfer zamanı geldi mi?
Maviesra Maviesra geçmiş olsun canım 🙏🏻🙏🏻 İyi olacaksın 🥰
@zahrada doğum yaklaştı mı🥳🥳
L Lalalala1 tatlım tahmin ediyorum ki her şey iyidir 🎈
@Yusra30 aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.
Selizay Selizay sen nasılsın canım benim 🥰
Saol canim iyi olmaya çalışıyorum ben de biraz bıkkınlık geldi herşey ust ustemi gelir yaaaa

Belki bu aşılama ile pozitif elde edersin canim kimbilir 😍
Doktor beni o kadar olumsuza itti ki her gittiğim de aşılama olayının normal ilişkiden bile etkisiz olduğunu söyleyip duruyo hiç inanmıyorum inanmayınca olmuyo böyle şeyler inşallah pozitif olur kuzum ama kendimi kötüye alıştrcm sonra çok üzülüyorum

Valla basimdan sadaka çevirip iyileşince dagiticam eylülden beri aksilik yakamı birakmiyo demekki Rabbim biseylerin zamanı var diyo
Allah beterinden korusun canim kısa surede iyi olursunuz inşallah kocanla hasretin bitti öyle düşün artik olan olmuş acil sifalar diliyorum üzme kendini dediğin gibi her şeyin zamanı var en güzel zamanda gelecektir mujden

canım kızlaaar sen nasılsın asııl mart başı gelece kudurukk isimleriniz elimde doğumda tek tek anıcam sizlerii güzel haberlerinizi de alıcam böylecee o zaman kadar tabi bekliyorumm minnak haberleriii
sasacığın az kaldıı galiba 27si 28i gibiydi transferiii çok heyecanlıı
sen neler yapıyosun fındık kızz
Oh güzel haberler çok sevindim 🥰
Sağlıkla gelsin inşallah, vallahi stabil sağlığımıza şükür ediyoruz 😁

İnşallah bir minnak haber olur ne diyeyim 🙏🏻🌿

Selamlar herkese 🥰
Umarım herkes iyidir🙏🏻 MaviSasa234 MaviSasa234 nasılsın kuzucum 🎈transfer zamanı geldi mi?
Kuzum ben iyiyim durumlar son yazdığım gibi umarım her şey yolundadı hiç bilmiyorum çok da düşünmemeye çalışıyorum her şey olacağına varacak çok iyi öğrendim bu düsturu🌸

Sen nasılsın? Moral olarak iyi bir enerji aldım senden öyle mi😍

MaviSasa234 MaviSasa234 ben de merak ediyorum seni bu cuma mıydı?

Kuzum ben iyiyim durumlar son yazdığım gibi umarım her şey yolundadı hiç bilmiyorum çok da düşünmemeye çalışıyorum her şey olacağına varacak çok iyi öğrendim bu düsturu🌸

Sen nasılsın? Moral olarak iyi bir enerji aldım senden öyle mi😍

MaviSasa234 MaviSasa234 ben de merak ediyorum seni bu cuma mıydı?
Ben tatilde olduğum için biraz reset attım kendime diyelim 🙏🏻🥰

Sağlığımız iyi olduğu için de mutluyum evde dinleniyorum 🥰🥰 yarın üni de aşılama için randevum var bakalım karar çıkacak mı 🤔 nasip 🙏🏻

Oh bu kısmı çok hızlı geçmişsin ben de Şubat ayında aşılama sürecine gireceğim gibi duruyor
Sen hangi ildesin?
Antalyadayım cnm bn evet biraz hızlı oldu şükür inşallah raporu da böyle hızlı çıkartırım Ama devlet çok zor sabah 8 de gidip akşam 3 e 4 e kadar beklyrm çalışınca da çok zor oluyo ama yine de buna şükür diyorum

Ben tatilde olduğum için biraz reset attım kendime diyelim 🙏🏻🥰

Sağlığımız iyi olduğu için de mutluyum evde dinleniyorum 🥰🥰 yarın üni de aşılama için randevum var bakalım karar çıkacak mı 🤔 nasip 🙏🏻
Tatil kime iyi gelmez ki tadını çıkar hem de bu soğuk havalarda tam battaniye altında oturmalık hava🤩

Karar bu yapılan tetikler vs evlilik yılı ona göre mi
Çıkacak canım?

Tatil kime iyi gelmez ki tadını çıkar hem de bu soğuk havalarda tam battaniye altında oturmalık hava🤩

Karar bu yapılan tetikler vs evlilik yılı ona göre mi
Çıkacak canım?
Ben de bilmiyorum biliyor musun? Doktorların yönlendirmesine göre yol alıcam görünüyor..
M mavili_yeshll tecrübeli şu an ben de takip etmeye çalışıyorum işte..

Antalyadayım cnm bn evet biraz hızlı oldu şükür inşallah raporu da böyle hızlı çıkartırım Ama devlet çok zor sabah 8 de gidip akşam 3 e 4 e kadar beklyrm çalışınca da çok zor oluyo ama yine de buna şükür diyorum
Ben de aşılama için bekliyorum şu an ama karar çıkacak mı yarın öğreneceğim testlerimi tamamladım.

Ben de bilmiyorum biliyor musun? Doktorların yönlendirmesine göre yol alıcam görünüyor..
M mavili_yeshll tecrübeli şu an ben de takip etmeye çalışıyorum işte..
Kuzum 3 senelik evlilik şartı var sebepsiz infertilite de ama eğer amh veya spermde sorun varsa o zamn sene şartı yok sanırım regl in 2 3 ya da 4.günü başlanıyor tedaviye sonra tekrar bi yumurta takibine çağırıyor sonra da iğneyi şu gün vur şu gün eşinle gel diyor eşin sperm veriyor bi kaç saat sonra ayıklanan spermi enjekte ediyor eğer daha önce klomen femara felan kullandıysan yumurtanı büyütüyorsa onu belirt mutlaka iğne kullanma boşa

Kuzum 3 senelik evlilik şartı var sebepsiz infertilite de ama eğer amh veya spermde sorun varsa o zamn sene şartı yok sanırım regl in 2 3 ya da 4.günü başlanıyor tedaviye sonra tekrar bi yumurta takibine çağırıyor sonra da iğneyi şu gün vur şu gün eşinle gel diyor eşin sperm veriyor bi kaç saat sonra ayıklanan spermi enjekte ediyor eğer daha önce klomen femara felan kullandıysan yumurtanı büyütüyorsa onu belirt mutlaka iğne kullanma boşa
Biz dört yılı bitirdik. Açıklanamayan infertilite şu an durum🤔 amh ya da spermde sorun yok. Ben infertiliteden dosya açtırdım her şey oraya işlendi eksik tahlilim kalmadı. Hsg sisteme yüklenecekti işte onu bekledim geçen haftadan. Umarım yarın aşılama için gel derler 🙄

Selamlar herkese 🥰
Kuzucum regl dönemindeyim bu ay da olmadı, en rahat kısmındayım ayın 😂😂 cumartesiye aldım biletini İstanbula gideceğim, ovulasyon dönemine denk geliyor, bu ay da gidiyor öyle sen nasılsın nasıl gidiyor

Kuzucum regl dönemindeyim bu ay da olmadı, en rahat kısmındayım ayın 😂😂 cumartesiye aldım biletini İstanbula gideceğim, ovulasyon dönemine denk geliyor, bu ay da gidiyor öyle sen nasılsın nasıl gidiyor
Bu ay çok değerlendirmesek de ben yumurtlama sürecini geçtim 10 gün sonra ortalama regl zamanı bemim.
Oh şimdiden iyi tatiller 🥳

Selamlar herkese 🥰
İyim kuzum.. Transfer Cumartesi dedi..
bugün prolutex diye bir iğneye başladım.. Galiba yanlış bişeyler yapmışım, hava kaçırmışım açıyı da yanlış almışım.. Ağrı yapıyormuş ama anormal bi ağrım var.. Oturamıyor kalkamıyorum.. İnş yarın doğru şekilde vururum ve bu işkence azalır.. 3 ay bu iğne ile çok zor…
Sen naptın.. Bekleme modunda mısın?

Back