• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu doğan 1 milyondan fazla çocuğu anneleri ile konuşup kaçta hamile kaldıklarını anketleştirsek😃
Bizim eksiğimiz ya da fazlamız var ama olmuyor😅
Belki de buraya girmedikleri içi hamilr kalmışlardır🤪

7 gün daha karantinadayım regl gunum 8 9 gün sonra büyük ihtimal tedaviye başlayamam:KK43: Ben bu gidişle hamile kalamicam baksana her ay başka bişey cikiyo
Aa nasıl bir kısır döngüye girdin ya😕
7 gün karantina süresiymiş.. İnş negatif çıkarsa testin 2-3.gün başlıyor 10-11 gün yapar.. inş başlayacaksın hiç kötüyü çağırma..
Aklıma geldi.. Progestron ilacı alsan tarlusal.. Bıraktıktan 2-3 gün sonra adet olursun.. Negatif görene kadar kullanıp sonra bıraksan.. Gelecek aya kalmasındansa 4-5 gün ötelenmesi daha iyi..
Ama doktora danış istersen yanlış birşey olmasın..
Ben regl 4.günü başladım sabah akşam 1 tane kullandım. Yumurta toplamadan 1 gün sonra bıraktım.. Toplam 10-12 gün kullanmış oldum..

Yaaa geçmiş olsun canım benim, iyi yönden bak, bu süreçte bağışıklık kazanırsan gebelik döneminde rahat edersin 😅 üzülmek yok, keşke değerlendirseydiniz yaa
Hahaha degerlendireydik bari boşa gitti günler 😂hamile kaldimda kiz bağışıklık kaldi benim artık umudum kalmadı 😂😂😂😂

Aa nasıl bir kısır döngüye girdin ya😕
7 gün karantina süresiymiş.. İnş negatif çıkarsa testin 2-3.gün başlıyor 10-11 gün yapar.. inş başlayacaksın hiç kötüyü çağırma..
Aklıma geldi.. Progestron ilacı alsan tarlusal.. Bıraktıktan 2-3 gün sonra adet olursun.. Negatif görene kadar kullanıp sonra bıraksan.. Gelecek aya kalmasındansa 4-5 gün ötelenmesi daha iyi..
Ama doktora danış istersen yanlış birşey olmasın..
Ben regl 4.günü başladım sabah akşam 1 tane kullandım. Yumurta toplamadan 1 gün sonra bıraktım.. Toplam 10-12 gün kullanmış oldum..
1 ay ara verin diyolar canim sağlıklı yumurta olmayabilir diyolar ben artık bıraktım bu süreci gerçekten üstüne düştükçe hep aksilik üzerimde :( napicagimi sasirdim iyice :(

1 ay ara verin diyolar canim sağlıklı yumurta olmayabilir diyolar ben artık bıraktım bu süreci gerçekten üstüne düştükçe hep aksilik üzerimde :KK43: napicagimi sasirdim iyice :KK43:
Neyse normal denersin kuzu bu süreçte, olur öyle aksilikler, Allah daha büyük keder vermesin. Bu kadar bekledik 2 ay daha bekleriz 😂

Valla basimdan sadaka çevirip iyileşince dagiticam eylülden beri aksilik yakamı birakmiyo demekki Rabbim biseylerin zamanı var diyo
Kuzum tüp bebeğe beraber başlarız sana yetişirim demiştim sanırım öyle de olcak bak bnm bu ay aşılama önümüzdeki ay rapor çıkarıp başlcm Allah nasip ederse beraber anneler grubuna da geçeriz belki

Selamlar herkese 🥰
Umarım herkes iyidir🙏🏻 MaviSasa234 MaviSasa234 nasılsın kuzucum 🎈transfer zamanı geldi mi?
Maviesra Maviesra geçmiş olsun canım 🙏🏻🙏🏻 İyi olacaksın 🥰
Z zahrada doğum yaklaştı mı🥳🥳
L Lalalala1 tatlım tahmin ediyorum ki her şey iyidir 🎈
Yusra-61 Yusra-61 aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.
Selizay Selizay sen nasılsın canım benim 🥰

Selamlar herkese 🥰
Umarım herkes iyidir🙏🏻 MaviSasa234 MaviSasa234 nasılsın kuzucum 🎈transfer zamanı geldi mi?
Maviesra Maviesra geçmiş olsun canım 🙏🏻🙏🏻 İyi olacaksın 🥰
Z zahrada doğum yaklaştı mı🥳🥳
L Lalalala1 tatlım tahmin ediyorum ki her şey iyidir 🎈
Yusra-61 Yusra-61 aklım sen de yoğunluğun olduğunu düşünüyorum.. bir ses et arada.
Selizay Selizay sen nasılsın canım benim 🥰
canım kızlaaar sen nasılsın asııl mart başı gelece kudurukk isimleriniz elimde doğumda tek tek anıcam sizlerii güzel haberlerinizi de alıcam böylecee o zaman kadar tabi bekliyorumm minnak haberleriii
sasacığın az kaldıı galiba 27si 28i gibiydi transferiii çok heyecanlıı
sen neler yapıyosun fındık kızz

Back