- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.641
Aklına kötü şeyleri getirme geçen ay yaşadığın için korkun var anlıyorum kasık ağrısı şuan bende de var suan olmadı ama oğlum da bende de lekelenme olmuştu çok şükür hiç bisey olmadı 3 yaşında ellerinden öper yani demem o ki bi kere oldu diye gene olacak değil içini ferah tut ve dua et çok şükür bugunumuzeBende kaset testte silik çizgiyi gördüm ama, kasık ağrım ve lekelenmelerim var, çoktan regl olacağımı düşünmüştüm. Son 2 ayım da kimyasal olduğu için inan sıfır umutlayım
Benim de sabah ki testim böyleydi kuzum içimde kalmasın gidip kan vereyim değeri öğreneyim dedim bir kere daha kan veririm sonra doktoru beklerim diye düşünüyorumBenim testte ekteki gibi, daha önce böyle silik çıktığında gidip kan baktirmistim 25 çıkmıştı, daha baya yenidirde lekelenme ve ağrı beni tedirgin ediyor cok
Cok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelir size de teker teker hamis haberlerinizi alırız cani gibiler duamMavişşşş hayırlı olsunnnn. Kan sonucunda sonra durum güncelleuğurlu gel vize inşallah
bende doktorumla görüştüm, birazdan hastaneye gideceğim, progesteron ve hcg bakalım belki takviye vermek gerekir, gel dedi.. bakalım inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin ne diyeyim, hepimizin gönlündekiler gerçek olsunAklına kötü şeyleri getirme geçen ay yaşadığın için korkun var anlıyorum kasık ağrısı şuan bende de var suan olmadı ama oğlum da bende de lekelenme olmuştu çok şükür hiç bisey olmadı 3 yaşında ellerinden öper yani demem o ki bi kere oldu diye gene olacak değil içini ferah tut ve dua et çok şükür bugunumuze❤
Benim de sabah ki testim böyleydi kuzum içimde kalmasın gidip kan vereyim değeri öğreneyim dedim bir kere daha kan veririm sonra doktoru beklerim diye düşünüyorum
Cok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelir size de teker teker hamis haberlerinizi alırız cani gibiler duam❤
Insallah canim haberdar et bizi de gelişmeler denbende doktorumla görüştüm, birazdan hastaneye gideceğim, progesteron ve hcg bakalım belki takviye vermek gerekir, gel dedi.. bakalım inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin ne diyeyim, hepimizin gönlündekiler gerçek olsun
MaşallahSelizay benim açtığım topik bana uğurlu geldi insallah topiginde sana ve bir çok kişiye uğur getirsin kuzum sabah kaset testte de garantilemiş oldu gebelik bugün kan vericem daha sonrasında liste de yerimi almak isterim Rabbım isteyen ugrasan kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte saglıklı gebelikler nasip etsin Amin❤
selam daha önce de danışmıştım sana yardımcı olur musun bir sorum var. eşimde ileri hareket düşük çıkmıştı bu ay takviyelere başladık dün regl oldum malesef denemeye devam tabi ki.. şimdi üroloji doktoru sperra önermiş ben doktora gitmeden proxeed plus almıştım bitmek üzere hangisine devam edelim sence içerikleri benzer gibi ekonomik olandan devam etsem nasıl olur? sperra 60 şase 400 lira diğeri 30 şase 300 e yakınBen hayatımda adet ağrısı yaşamadım..Aa hasta olmuşum diye çıkıyordum tuvaletten.. Bu süreç beni resmen tettikte hazır nazır bekletti
Arı sütü bal propolis kalitesini artırıyormuş.. janna da onu kullanıp hamile kaldı. Onun yumurtası da kaliteli gelişmiyormuş.. öyle bir takviye alacaksan muhakak folik asit de al.. Folik asit yumurta üretiminde gerekiyor..
Birine de doktor yumurta kalitesi çok kötü diye arı sütü al demiş ama çok pahallıymış.
Bence deneyebilirsin… Sonuçta yumurta kaliteli olursa gebelik oluşuyor
Anladığım kadarıyla hamilesinizŞimdi kızlar şöyle birşey var bunlar ovulasyon testlerimin yanında gelen testler 2 ayrı ovulasyon siparişiyle gelmiş 6li 6li ayrı testler sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi
Kimyasaldan şüpheleniyorum canım testler bozuk değilse giderek azaldı hatta yok oldu gibi çizgiAnladığım kadarıyla hamilesiniztestlerin hepsinin bozuk olacağını zannetmiyorum bir çok kez kaset test yapan biri olarak
Kan testi yaptırın belkide kullandığınız testin markasıyla alakalıdır endişe içinde beklememiş olursunuz , İnşallah hayırlısıyla vardır bebeğinizKimyasaldan şüpheleniyorum canım testler bozuk değilse giderek azaldı hatta yok oldu gibi çizgi
Yarın inşallah canım hayırlısı hepimiz için ❤Kan testi yaptırın belkide kullandığınız testin markasıyla alakalıdır endişe içinde beklememiş olursunuz , İnşallah hayırlısıyla vardır bebeğiniz
Hayırlısı olaun inş.. E vit ve c vit tedavide kullanılıyor.. oksidatif hasar kaynaklı oluyormuş genelde.. İnş faydasını görürsünüz.. İlaçlad ile kolayca düzeliyor..Bu doktorda öylr dedi bize evet. Önümüzdeki hafta falan vericek nasipse bakalım
Pik değil balım, ama benim böyle yavaş yavaş koyulaşmıyor. Silikten birden pik oluyor. Yarın pik olur benceSelizay canım sen bu testlerden anlıyorsun bu şu an pik mi yoksa yarın mı pik olur ? Eki Görüntüle 2986006
Napıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesemPik değil balım, ama benim böyle yavaş yavaş koyulaşmıyor. Silikten birden pik oluyor. Yarın pik olur bence
Degerlendir valla boş geçmesinNapıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesem
Bakalım canım çıkmaz inşallah öyle birşeyde çıkarsa da inşallah görürüz faydasınıHayırlısı olaun inş.. E vit ve c vit tedavide kullanılıyor.. oksidatif hasar kaynaklı oluyormuş genelde.. İnş faydasını görürsünüz.. İlaçlad ile kolayca düzeliyor..