Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet en son bakılıyormuş, arkadaşım hatta tüp bebek transferinde farkettiler dna hasarını.. sonra değerler düzeldi ve aşılamada hooop hamile kaldı. Darısı başımıza

Bilgisi olan ya da yorum yapabilen bir bakıp beni aydınlatsanız

Bu son gittiğim doktor eşiminde sperm testi vermesini istedi. Belki yapısal bir bozukluk olabilirmi gibisinden birşeyler dedi. Öyle olsa hiç hamilelik olmazmı. Yada olup böyle sağlıksız olabilirmi
Spermdw yapısal bozukluk olunca gebelik oluşuyor ama düşük oluyormuş.. Ama hasarın yüksek olması gerekiyor diye okumuştum. Dna hasar testi de yaptırın..

Hepimizde aynı dert. Benim de kv çok iyi ama biraz fazla mesele anlatıyor, çok sıkılıyorum.
Bazen de daha önce o meseleyi anlattığını unutup tekrar anlatıyor. Bazılarını en az 4-5 kez dinlemişimdir
Ayy benimki de öyle.. Bal lokum kendisi ama tek istediği anlattığı zaman dinleyeceksin
Eşime diyorum annen çok tatlı ama annem ne kadar suskunsa annende o kadar konuşkan.. Alışık değilim

Hcg sıfırlanmadan ovulasyon testi çok işe yaramıyor çünkü lh pik görülebiliyor.. Burada gebelik testi gibi kullananlar bile var
Hakikaten bazı şeyleri bekleyerek planlayarak yapmak çok farklıymış ben şimdiden sabırsızlanıyorum ilk adetim ne zaman olacak daha yol uzun halbuki

Hakikaten bazı şeyleri bekleyerek planlayarak yapmak çok farklıymış ben şimdiden sabırsızlanıyorum ilk adetim ne zaman olacak daha yol uzun halbuki
Öyle tabiki.. Burası kendince planları olanların planlarının tutmadığı yer
Çoğumuz kolay gebelik olur diye korunduk
Ama gelin görünki daha çok beklemedeyiz..

Merhaba, beni de ekleyebilir misiniz ? Ben de 1,5 senedir Yasmin kullanıyorum, ilk defa bu ay bıraktım. Bat 26 sında. İnşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Her kese iyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle herkese Allah'tan çift çizgiyi görüp bebeğini sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı diliyorum, ben 5 haftalık hamileyim daha sadece keseyi gördük zorlu bir süreç daha önce bebeğimin 6 haftasinda klabi atmadı kürtaj oldum Rabbimden hayırlısını diliyorum herkese bende içinde

İnşallah görürsün bunda canım, pozitif düşünüyoruz

Güzel anne adayı arkadaşlarım merhaba
Bugün doktora gittim yumurta kontrolü için. Lh testlerinin silik çıkması sinirimi bozdu. Ovulasyon belirtileri olmasına rağmen (gaz sancısı,şişkinlik ve kasıkta ağrı) düne kadar hep silikti. Bugün doktor sağ tarafta yumurtamın olduğunu ve bu haftayı iyi değerlendirmem gerektiğini söyledi. Az önce acaba testler bozukmu diye tekrar denedim ve bu sefer testte de LH pik görünüyor. Hepinizin duasına öyle ihtiyacım var ki. Kendiniz için dua ederken lütfen beni de unutmayın. Buhafta çok önemli dilerim Rabbim yüzümü güldürsün. Sizlerin de yüzünü güldürsün , hepimizin hayrına olsun bu hafta.

Korkunu öyle iyi anlıyorum ki. Benimde 8.haftada kalbi durmuştu bebeğimin. Asla umutsuzluğa kapılma,kötüyü çağırma ve sakın korkma. Kesenin içinde bir bebek var ve sen onunla konuş. Bebeğine güven ver,emin ol sana sıkı sıkı tutunacaktır. Kalp atışı haberlerini mutlaka paylaş bizimle kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…