- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.601
Evet en son bakılıyormuş, arkadaşım hatta tüp bebek transferinde farkettiler dna hasarını.. sonra değerler düzeldi ve aşılamada hooop hamile kaldı. Darısı başımızaÇok sevindim canım biz daha baktırmadıkta. Böyle kayıplar oldukca benim yaptırmam gerkeen herşey yapıldı sorun çıkmadı. Hamilelik gerçekleşiyor diye eşimde hiç bir doktor istemedi bir bu son gittiğimiz doktor istedi işte. Ona bir baktıralım bu ayda olmazsa artık.çıksa bile tedavisi olan birşey en azından şuan mutlu oldum
İçin karardı dimiBiz nolduk böyle ya herkes burda kimse hamis olamamış gibi geldi bu grup acilinca
Bilgisi olan ya da yorum yapabilen bir bakıp beni aydınlatsanızİyi akşamlar kucağı en kısa sürede dolacak güzel haberler bekleyen hanımlar ben kürtaj olalı 2 hafta olmak üzere. Ovulasyon testiyle alakalı hiç bir bilgim yok ilk adetimden sonra başlamayı düşünüyorum ama şunu merak ediyorum. Mesela bir hafta sonra falan yumurtlama var mı diye merak edip test yapmaya başlasam ne olur? Hcg değeri hala vücutta varsa ovulasyon testlerinde çıkar mı?
Spermdw yapısal bozukluk olunca gebelik oluşuyor ama düşük oluyormuş.. Ama hasarın yüksek olması gerekiyor diye okumuştum. Dna hasar testi de yaptırın..Bu son gittiğim doktor eşiminde sperm testi vermesini istedi. Belki yapısal bir bozukluk olabilirmi gibisinden birşeyler dedi. Öyle olsa hiç hamilelik olmazmı. Yada olup böyle sağlıksız olabilirmi
Hcg sıfırlanmadan ovulasyon testi çok işe yaramıyor çünkü lh pik görülebiliyor.. Burada gebelik testi gibi kullananlar bile varBilgisi olan ya da yorum yapabilen bir bakıp beni aydınlatsanız
Benim eltim yokAy sen benim eltim olabilirsin
Ayy benimki de öyle.. Bal lokum kendisi ama tek istediği anlattığı zaman dinleyeceksinHepimizde aynı dert.Benim de kv çok iyi ama biraz fazla mesele anlatıyor, çok sıkılıyorum.
Bazen de daha önce o meseleyi anlattığını unutup tekrar anlatıyor. Bazılarını en az 4-5 kez dinlemişimdir
Kuzu sen naptın.. Fsh için ilaç kullanacaktın..Biz nolduk böyle ya herkes burda kimse hamis olamamış gibi geldi bu grup acilinca
Hakikaten bazı şeyleri bekleyerek planlayarak yapmak çok farklıymış ben şimdiden sabırsızlanıyorum ilk adetim ne zaman olacak daha yol uzun halbukiHcg sıfırlanmadan ovulasyon testi çok işe yaramıyor çünkü lh pik görülebiliyor.. Burada gebelik testi gibi kullananlar bile var
Öyle tabiki.. Burası kendince planları olanların planlarının tutmadığı yerHakikaten bazı şeyleri bekleyerek planlayarak yapmak çok farklıymış ben şimdiden sabırsızlanıyorum ilk adetim ne zaman olacak daha yol uzun halbuki
Yeni yeni yer arıyorsa kendineİki gündür akşam bu saatlerde mide bulantısı oluyor ama daha bata 10 gün var.
Ordan oraya gezip yer beğeniyor zaaar, o da mide bulantısı yapıyorsa demek ki hahaYeni yeni yer arıyorsa kendine
Kız tüp bebekte bile tutunması 2 günü buluyormuş
Her kese iyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle herkese Allah'tan çift çizgiyi görüp bebeğini sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı diliyorum, ben 5 haftalık hamileyim daha sadece keseyi gördük zorlu bir süreç daha önce bebeğimin 6 haftasinda klabi atmadı kürtaj oldum Rabbimden hayırlısını diliyorum herkese bende içindeMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
İnşallah görürsün bunda canım, pozitif düşünüyoruzHer kese iyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle herkese Allah'tan çift çizgiyi görüp bebeğini sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı diliyorum, ben 5 haftalık hamileyim daha sadece keseyi gördük zorlu bir süreç daha önce bebeğimin 6 haftasinda klabi atmadı kürtaj oldum Rabbimden hayırlısını diliyorum herkese bende içinde
Korkunu öyle iyi anlıyorum ki. Benimde 8.haftada kalbi durmuştu bebeğimin. Asla umutsuzluğa kapılma,kötüyü çağırma ve sakın korkma. Kesenin içinde bir bebek var ve sen onunla konuş. Bebeğine güven ver,emin ol sana sıkı sıkı tutunacaktır. Kalp atışı haberlerini mutlaka paylaş bizimle kuzum.Her kese iyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle herkese Allah'tan çift çizgiyi görüp bebeğini sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı diliyorum, ben 5 haftalık hamileyim daha sadece keseyi gördük zorlu bir süreç daha önce bebeğimin 6 haftasinda klabi atmadı kürtaj oldum Rabbimden hayırlısını diliyorum herkese bende içinde
Amin canım amin Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah görürsün bunda canım, pozitif düşünüyoruz