Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz buranın demirbaşı olduk geçen sene mart-nisandan beri deniyoruz. Son üç aydır gün aşırı deniyoruz ve b12 d vitamini kullanmaya başladım onlar eksikmiş. Önümüzdeki aylardan biraz umutluyum 😂

En iyisini yapmışsın canım işini sağlama almakta fayda var. Cünkü kolay değil bu kayıplar. Evet verdim benimde pıhtılaşmada 2 genim heterozigot çıktı. Genetiğimizde birşey çıkmadı. Genetik doktoru ve son gittiğim kadın doğum doktoru çok önemli birşeu olmadığını gelecek gebelikte kalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcılara başlıcağımı söyledi. 2 tane ayrı doktorda hamile kalınca hemen başlıcağımı söyledi. Bende neye göre hareket edicem şuan bilmiyorum.
Dış gebelikten sonra rahim filmi çektirdim canm bir anormallik görüşmedi tamamen talihsizlik dediler. İğne ile düşürdüm onları
Bebek patolojiye gitmedi, ilk gebeliklerde olabilir falan dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için doktoruma ısrar ettim canım. Pıhtılaşma paneli ve kromozom testi verdik eşimle. Henüz sonuçları çıkmadı. Pıhtılaşma çıkmış ama almaya gitmedim, diğeri ile beraber giderim dedim sonucu almaya.

Sen verdin mi? Dış gebelik 2 kez üst üste çok talihsizlik olmuş. Tüplerde anomali falan mı var? Bir şey dedi mi doktorun? Mtx ile mi düşük oldu tüp alındı mı?

En iyisini yapmışsın canım işini sağlama almakta fayda var. Cünkü kolay değil bu kayıplar. Evet verdim benimde pıhtılaşmada 2 genim heterozigot çıktı. Genetiğimizde birşey çıkmadı. Genetik doktoru ve son gittiğim kadın doğum doktoru çok önemli birşeu olmadığını gelecek gebelikte kalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcılara başlıcağımı söyledi. 2 tane ayrı doktorda hamile kalınca hemen başlıcağımı söyledi. Bende neye göre hareket edicem şuan bilmiyorum.
Dış gebelikten sonra rahim filmi çektirdim canm bir anormallik görüşmedi tamamen talihsizlik dediler. İğne ile düşürdüm onları
Hamile kalır kalmaz başlamak daha mantıklı bence riske girmemek adına. İnşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik olur ❤️

Hamile kalır kalmaz başlamak daha mantıklı bence riske girmemek adına. İnşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik olur ❤️
Bu son gittiğim doktor eşiminde sperm testi vermesini istedi. Belki yapısal bir bozukluk olabilirmi gibisinden birşeyler dedi. Öyle olsa hiç hamilelik olmazmı. Yada olup böyle sağlıksız olabilirmi 🙄

Bu son gittiğim doktor eşiminde sperm testi vermesini istedi. Belki yapısal bir bozukluk olabilirmi gibisinden birşeyler dedi. Öyle olsa hiç hamilelik olmazmı. Yada olup böyle sağlıksız olabilirmi 🙄
Sperm dna hasarına bakıyorlar ama, tedavisi var mı sorun çıkarsa onu bilmiyorum işte

Gittiler çok şükür, yani kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ya ne bileyim. 😔
Hepimizde aynı dert. 🤣 Benim de kv çok iyi ama biraz fazla mesele anlatıyor, çok sıkılıyorum.
Bazen de daha önce o meseleyi anlattığını unutup tekrar anlatıyor. Bazılarını en az 4-5 kez dinlemişimdir

Bugun kadın doğuma gittim, reglim 3. Günü gelmelisin dedi. Hormon testlerine bakmamız gerekiyor dedi. Birde forever B12-folik asit, forever royal jelly arı sütü özellikle bu markayı al dedi. Eşime sperm testi söyledi. Eğer hiçbir sıkıntı çıkmazsa 6 ay bu ürünlere sen devam et yüzde 80 kalırsın dedi. Eğer eşinin testlerinde sıkıntı çıkarsa o da kullanacak dedi. Reglime 2 gün var. Doğal yoldan 1 oğlum olduğu için büyük ihtimalle kalırsın stres yapma dedi sizlerle paylaşmak istedim

Selam canım, arkadaşımın eşinde %40 dna hasarı tespit edildi. 3.5 ay vitamin ve ilaç takviyesiyle hasar %2 ye düşürüldü ki %10 bile tolere ediliyormuş. 8 aylık da hamile ve çom sağlıklı. Yani çaresi olan bir şey sakın endişe etme 🥰🥰

Biz buranın demirbaşı olduk geçen sene mart-nisandan beri deniyoruz. Son üç aydır gün aşırı deniyoruz ve b12 d vitamini kullanmaya başladım onlar eksikmiş. Önümüzdeki aylardan biraz umutluyum 😂
Biz nolduk böyle ya herkes burda kimse hamis olamamış gibi geldi bu grup acilinca😒😔

Selam canım, arkadaşımın eşinde %40 dna hasarı tespit edildi. 3.5 ay vitamin ve ilaç takviyesiyle hasar %2 ye düşürüldü ki %10 bile tolere ediliyormuş. 8 aylık da hamile ve çom sağlıklı. Yani çaresi olan bir şey sakın endişe etme 🥰🥰
Çok sevindim canım biz daha baktırmadıkta. Böyle kayıplar oldukca benim yaptırmam gerkeen herşey yapıldı sorun çıkmadı. Hamilelik gerçekleşiyor diye eşimde hiç bir doktor istemedi bir bu son gittiğimiz doktor istedi işte. Ona bir baktıralım bu ayda olmazsa artık.çıksa bile tedavisi olan birşey en azından şuan mutlu oldum ☺️

X