Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim şekli içi falan gözükmüyor mu hsg de?
Şekli gözüküyor ama polip miyom falan varsa karanlık bölgeler oluşuyor galiba ordn histereskopi yapıp inceleyelim diyebiliyorlar.. Ama sende kürtaj kaynaklı yapışıklıklar kalıntılar kalabiliyor ya.. Onu görüyor mu bilmiyorum... Düşük sonrası gebelik planlayanlarda bi sorabilirsin..

Şekli gözüküyor ama polip miyom falan varsa karanlık bölgeler oluşuyor galiba ordn histereskopi yapıp inceleyelim diyebiliyorlar.. Ama sende kürtaj kaynaklı yapışıklıklar kalıntılar kalabiliyor ya.. Onu görüyor mu bilmiyorum... Düşük sonrası gebelik planlayanlarda bi sorabilirsin..
Hepsi görünüyor diye biliyorum, sadece yapışıklık vs varsa histeroskopi yapılıyormuş. Genelde normal izlenimi verdi doktor 😅 hayırlısı bakalım gelsin salı günü

@A R Y A kuzucuk buralardayız🙃
Tüp bebekte aralık ayında pozitif görenler telegram açtılar..
Artık oralardayım😄 Herkes ayrı dünyalarda yaşıyor.. Anne topiğine atlarsak bizde açalım.. Her memleketten birer kişi 81 il 81 anne telegram chat grubu 😁
Hangi ayda gebe kaldıgımız farketmez.. Buna odaklanmadan☺️
@yeshll antalya,
Selizay Selizay maraş
@Esrakcshn izmir
@ejce bursa
karaca3443 karaca3443 eskişehir
Baya her ilden var🙂
Selam kızlar 😌

Selizay Selizay topiğin hayırlı olsun ama çok kalmayacaksın bu topikte 😉

Sasacım Telegram falan burada konuşmak yasssaaağğ ban yemeyelim durduk yere 😅

Naptın bu arada ne durumdasın transfer ne zaman 🥰

Hepsi görünüyor diye biliyorum, sadece yapışıklık vs varsa histeroskopi yapılıyormuş. Genelde normal izlenimi verdi doktor 😅 hayırlısı bakalım gelsin salı günü
İnş tertemiz çıkar..
Benimde tüp bebek doktoru regl 2.günü rahim ince oluyor ya.. O sırada yaptığı muaynede rahim ağzında birşey gördü. Görüntü kesilip tekrar geliyor darlık yapışıklık olabilir dedi. Ama rahim ağzı tutunmaya engel bölge olmadıgı için dikkate alacağımız bi yer değil dedi. Baya cihaz ile rahmin her yerini inceledi...

Eğer sağlıklı bir çekim olduysa tüplerin durumu, polip vs, yapışıklık, rahim şekli(t rahim, unicorn rahim gibi) hepsi belli oluyor. Eğer müdahale gerekiyorsa histeroskopi yapılıyor.

Selam kızlar 😌

Selizay Selizay topiğin hayırlı olsun ama çok kalmayacaksın bu topikte 😉

Sasacım Telegram falan burada konuşmak yasssaaağğ ban yemeyelim durduk yere 😅

Naptın bu arada ne durumdasın transfer ne zaman 🥰
Yoo telegram yasak değilmiş. Toplu olaraak telegrama geçmek yasak galiba :KK70: Hala ban yemedim :KK70:
Bekleme modundayım. Son viraja giriyorum.. 3-4 gü sonra regl ile süreç başlayacak...
Korkularım var ama dile getirerek başıma gelmesini istemiyorum :)
O bebek rahme düşecek diyorum sadece :KK70:

Eğer sağlıklı bir çekim olduysa tüplerin durumu, polip vs, yapışıklık, rahim şekli(t rahim, unicorn rahim gibi) hepsi belli oluyor. Eğer müdahale gerekiyorsa histeroskopi yapılıyor.
Senin gebeliğin nasıl geçiyor.. Rahim kaynaklı bir sıkıntı olacak mı? Doktorun ne düşünüyor :)

Yoo telegram yasak değilmiş. Toplu olaraak telegrama geçmek yasak galiba :KK70: Hala ban yemedim :KK70:
Bekleme modundayım. Son viraja giriyorum.. 3-4 gü sonra regl ile süreç başlayacak...
Korkularım var ama dile getirerek başıma gelmesini istemiyorum :)
O bebek rahme düşecek diyorum sadece :KK70:
Tamam işte burada anlaşıp hadi Telegrama geçelim olayı yasak ben öyle biliyorum 🙈

Neden düşmesin ki ? Böyle düşünüp olumlu hale getir süreci aynen öyle 😌

Sağlıklı çekim olmuştur ya hiç kıpırdamadım 😅😅
Süper kuzum merak etme sen bence yakın zamanda gelecek güzel haber 😉 sende pko görünümü yoktu dimi?
Eşek kadar oldu kız seninki de gözümüzün önünde heh eh
😂😂 zaman geçiyor ama bir de bana sor tabi nasıl geçiyor hep bir yürek ağızda. Ay kızlar valla sizden de güzel haber alalım doğuralım inşallah gülüp geçelim bu zamanlara onu istiyorum

Eşek kadar oldu kız seninki de gözümüzün önünde heh eh
Z zahrada gözümüzün önünde doğuam gidiyor :KK70:
L Larissa teleskopik gözler ile aramızdayken şimdi gelişim fotosu biriktiriyor :KK70:
İnş sağlıkla sıhhatle ellerine almak nasip olur :)
Doğum sancılarında bize de dua ederler :KK70:

Süper kuzum merak etme sen bence yakın zamanda gelecek güzel haber 😉 sende pko görünümü yoktu dimi?

😂😂 zaman geçiyor ama bir de bana sor tabi nasıl geçiyor hep bir yürek ağızda. Ay kızlar valla sizden de güzel haber alalım doğuralım inşallah gülüp geçelim bu zamanlara onu istiyorum
En riskli dönemleri atlattın, bundan sonrası daha rahat geçer allahın izniyle

Bu zamana kadar kimse pkodan bahsetmedi bana. 😅

Canım degerin güzel yüksekte değil dusukte normal bı bayanın 5olmasi beklenir.Benim 9mesela direk pco yum.Pco demek doğurganlığın aşırı fazla olması yani normal bı yumurtalıkta olması gerekenden fazla yumurta var içi sıvı dolu olup kiste çeviren ve buda birbirlerinin büyümesine engel oluyor hormonal bozukluk demek ama tüp bebekte çok işe yarıyor bu durum
Anladım internette hep 1 ila 3 arası normal yazıyor ama doktor olsa söylerdi heralde zaten. Ki pco da engel değil direkt gebeliğe öyle hamile kalan çok kişiyi gördük okuduk..
Benim yumurta oluşuyor çatlıyor da ama döllenme ve tutunma aşaması olmuyor 🤷‍♀️ inşallah bu ay tutar hsg den dolayı umudum var 😇

X