- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
İyi çok şükürTüpler açık dedi, daha detaylı konuşmadık. Salı doktoruma gidicem
Ama sen rahim şekline içine de baktır..
kürtaj bazlı sorunlar olmasın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çok şükürTüpler açık dedi, daha detaylı konuşmadık. Salı doktoruma gidicem
Rahim şekli içi falan gözükmüyor mu hsg de?İyi çok şükür
Ama sen rahim şekline içine de baktır..
kürtaj bazlı sorunlar olmasın..
Şekli gözüküyor ama polip miyom falan varsa karanlık bölgeler oluşuyor galiba ordn histereskopi yapıp inceleyelim diyebiliyorlar.. Ama sende kürtaj kaynaklı yapışıklıklar kalıntılar kalabiliyor ya.. Onu görüyor mu bilmiyorum... Düşük sonrası gebelik planlayanlarda bi sorabilirsin..Rahim şekli içi falan gözükmüyor mu hsg de?
Hepsi görünüyor diye biliyorum, sadece yapışıklık vs varsa histeroskopi yapılıyormuş. Genelde normal izlenimi verdi doktor hayırlısı bakalım gelsin salı günüŞekli gözüküyor ama polip miyom falan varsa karanlık bölgeler oluşuyor galiba ordn histereskopi yapıp inceleyelim diyebiliyorlar.. Ama sende kürtaj kaynaklı yapışıklıklar kalıntılar kalabiliyor ya.. Onu görüyor mu bilmiyorum... Düşük sonrası gebelik planlayanlarda bi sorabilirsin..
Selam kızlar@A R Y A kuzucuk buralardayız
Tüp bebekte aralık ayında pozitif görenler telegram açtılar..
Artık oralardayım Herkes ayrı dünyalarda yaşıyor.. Anne topiğine atlarsak bizde açalım.. Her memleketten birer kişi 81 il 81 anne telegram chat grubu
Hangi ayda gebe kaldıgımız farketmez.. Buna odaklanmadan
@yeshll antalya,
Selizay maraş
@Esrakcshn izmir
@ejce bursa
karaca3443 eskişehir
Baya her ilden var
İnş tertemiz çıkar..Hepsi görünüyor diye biliyorum, sadece yapışıklık vs varsa histeroskopi yapılıyormuş. Genelde normal izlenimi verdi doktor hayırlısı bakalım gelsin salı günü
Eğer sağlıklı bir çekim olduysa tüplerin durumu, polip vs, yapışıklık, rahim şekli(t rahim, unicorn rahim gibi) hepsi belli oluyor. Eğer müdahale gerekiyorsa histeroskopi yapılıyor.Hepsi görünüyor diye biliyorum, sadece yapışıklık vs varsa histeroskopi yapılıyormuş. Genelde normal izlenimi verdi doktor hayırlısı bakalım gelsin salı günü
Yoo telegram yasak değilmiş. Toplu olaraak telegrama geçmek yasak galiba Hala ban yemedimSelam kızlar
Selizay topiğin hayırlı olsun ama çok kalmayacaksın bu topikte
Sasacım Telegram falan burada konuşmak yasssaaağğ ban yemeyelim durduk yere
Naptın bu arada ne durumdasın transfer ne zaman
Senin gebeliğin nasıl geçiyor.. Rahim kaynaklı bir sıkıntı olacak mı? Doktorun ne düşünüyor :)Eğer sağlıklı bir çekim olduysa tüplerin durumu, polip vs, yapışıklık, rahim şekli(t rahim, unicorn rahim gibi) hepsi belli oluyor. Eğer müdahale gerekiyorsa histeroskopi yapılıyor.
Tamam işte burada anlaşıp hadi Telegrama geçelim olayı yasak ben öyle biliyorumYoo telegram yasak değilmiş. Toplu olaraak telegrama geçmek yasak galiba Hala ban yemedim
Bekleme modundayım. Son viraja giriyorum.. 3-4 gü sonra regl ile süreç başlayacak...
Korkularım var ama dile getirerek başıma gelmesini istemiyorum :)
O bebek rahme düşecek diyorum sadece
Çok şükür şu an için her şey yolundaSenin gebeliğin nasıl geçiyor.. Rahim kaynaklı bir sıkıntı olacak mı? Doktorun ne düşünüyor :)
Sağlıklı çekim olmuştur ya hiç kıpırdamadımEğer sağlıklı bir çekim olduysa tüplerin durumu, polip vs, yapışıklık, rahim şekli(t rahim, unicorn rahim gibi) hepsi belli oluyor. Eğer müdahale gerekiyorsa histeroskopi yapılıyor.
Eşek kadar oldu kız seninki de gözümüzün önünde heh ehÇok şükür şu an için her şey yolunda
Rahim kaynaklı bir sıkıntı neden olsun kız niye öyle dedin zaten paniğim
Topiğimiz hayırlı olsun inş tez zamanda anneler grubuna geçeçeğiz kızlar Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş hepimize
Aa yok sen demiştin. T shape ya rahim.. Sıkı kontrol gerekiyor demiştin..Çok şükür şu an için her şey yolunda
Rahim kaynaklı bir sıkıntı neden olsun kız niye öyle dedin zaten paniğim
Süper kuzum merak etme sen bence yakın zamanda gelecek güzel haber sende pko görünümü yoktu dimi?Sağlıklı çekim olmuştur ya hiç kıpırdamadım
zaman geçiyor ama bir de bana sor tabi nasıl geçiyor hep bir yürek ağızda. Ay kızlar valla sizden de güzel haber alalım doğuralım inşallah gülüp geçelim bu zamanlara onu istiyorumEşek kadar oldu kız seninki de gözümüzün önünde heh eh
Yok yavrum yanlış hatırlıyorsun benim t Shape değil acaba kimle karıştırdın ki?Aa yok sen demiştin. T shape ya rahim.. Sıkı kontrol gerekiyor demiştin..
En riskli dönemleri atlattın, bundan sonrası daha rahat geçer allahın izniyleSüper kuzum merak etme sen bence yakın zamanda gelecek güzel haber sende pko görünümü yoktu dimi?
zaman geçiyor ama bir de bana sor tabi nasıl geçiyor hep bir yürek ağızda. Ay kızlar valla sizden de güzel haber alalım doğuralım inşallah gülüp geçelim bu zamanlara onu istiyorum
Anladım internette hep 1 ila 3 arası normal yazıyor ama doktor olsa söylerdi heralde zaten. Ki pco da engel değil direkt gebeliğe öyle hamile kalan çok kişiyi gördük okuduk..Canım degerin güzel yüksekte değil dusukte normal bı bayanın 5olmasi beklenir.Benim 9mesela direk pco yum.Pco demek doğurganlığın aşırı fazla olması yani normal bı yumurtalıkta olması gerekenden fazla yumurta var içi sıvı dolu olup kiste çeviren ve buda birbirlerinin büyümesine engel oluyor hormonal bozukluk demek ama tüp bebekte çok işe yarıyor bu durum