Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi var 😊
Hayırlı olsunnnn sağlıkla gelsin 😍😍

Kızlar amh değeri 5 ten yukarı olan var mı
5.4 çıkmıştı benim ama doktor pco görünümü çok az var ama değilsin demişti o nedemek se artık 🤣

Amin canim benim darisi sana Allahin izniyle 🥰
Ben zeytinyağ incir kürünü enfeksiyonum icin kullanmistim. Sade yedim,icine ceviz ekledim öyle yedim 🙈
Doktorum verdi canım,klomen ben de işe yaramadı
Amin inşallah kuzum 🥰
Suyunu falan da kaynatanlar oluyor da o biraz zahmetli geldi 😅

• Beğen
Reactions: Jou
Adetlerim düzenli pek şaşmaz ama ınofolic combi vermişti mavi olandan. Burda okuduklarımla pcolulara veriliyormuş. Kafam karıştı bidaki gittiğimde daha net sorcam nedir ne değildir söyle dicem 🤣🤣
Yumurtlama tembelliğinde de veriliyor sadece pco değil. Genelde zorlanan herkese veriyorlar onu, sebepsizlere de. Pko öncelik tedavisi klomen /femera + ovitrelle oluyor genelde

Yumurtlama tembelliğinde de veriliyor sadece pco değil. Genelde zorlanan herkese veriyorlar onu, sebepsizlere de. Pko öncelik tedavisi klomen /femera + ovitrelle oluyor genelde
Ya da benim doktor sırayla her şeyi denemeye çalışıyor ben de 🤭 sabah akşam iç dediydi bu 3. Kutum. 1 yıldır hiç bir şekilde gebelik olmadı

Selam kızlar, anne olmaya karar verdiğim andan itibaren burada bir çok paylaşımı okudum. 2022’yi görünce şuraya ilişmek istedim😂 doktora gidip kan tahlili, smaer gibi testleri yaptırdım. Folik asit verdi onu kullanmaya başladım. B12 düşünmüş onun için vitamin alıyorum, dvitamini, c vitamini, omega 3 zaten düzenli alıyordum doktorum devam et dedi.
umarım isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur, bu süreçte birbirimize destek oluruz. Deneyimlerimizi paylaşırız. İnsan bazen yakınındakine kendini açamıyor, burası hepimize iyi gelecek eminim❤️

Selam kızlar, anne olmaya karar verdiğim andan itibaren burada bir çok paylaşımı okudum. 2022’yi görünce şuraya ilişmek istedim😂 doktora gidip kan tahlili, smaer gibi testleri yaptırdım. Folik asit verdi onu kullanmaya başladım. B12 düşünmüş onun için vitamin alıyorum, dvitamini, c vitamini, omega 3 zaten düzenli alıyordum doktorum devam et dedi.
umarım isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur, bu süreçte birbirimize destek oluruz. Deneyimlerimizi paylaşırız. İnsan bazen yakınındakine kendini açamıyor, burası hepimize iyi gelecek eminim❤️
Gelecek inşallah, ilk aydan güzel haberleri alıp 2022de doğurmak hedefimiz ahha

Kızlar amh değeri 5 ten yukarı olan var mı
5.4 çıkmıştı benim ama doktor pco görünümü çok az var ama değilsin demişti o nedemek se artık 🤣
Canım degerin güzel yüksekte değil dusukte normal bı bayanın 5olmasi beklenir.Benim 9mesela direk pco yum.Pco demek doğurganlığın aşırı fazla olması yani normal bı yumurtalıkta olması gerekenden fazla yumurta var içi sıvı dolu olup kiste çeviren ve buda birbirlerinin büyümesine engel oluyor hormonal bozukluk demek ama tüp bebekte çok işe yarıyor bu durum

MaviSasa234 MaviSasa234 gel burda alacaksın haberi aha 😂
Aa topik mi açtın🙂
Gelem ya 2021 adımı yazdırdım olmadı.. Ay saymayı bıraktım olmadı..
Bu ay inş olur diye umut ediyorum 🥲
Zaten aylık topikler çok sıkıyor.. Kendimi yarış atı gibi kulvar atlamak zorunda hissediyorum 😄

Aa topik mi açtın🙂
Zaten aylık topikler çok sıkıyor.. Kendimi yarış atı gibi kulvar atlamak zorunda hissediyorum 😄
Bizde liste yok ay saymak da yok 😂 sen ilk aydan uğurla gelecen biz de peşinden patır patır düşecez. 🧿🧿

Aa topik mi açtın🙂
Bende yaş 32 oldu🙈 Şaka gibi ve hala tosuncuk için koşturuyoruz 🤪

A R Y A A R Y A kuzucuk buralardayız🙃
Tüp bebekte aralık ayında pozitif görenler telegram açtılar..
Artık oralardayım😄 Herkes ayrı dünyalarda yaşıyor.. Anne topiğine atlarsak bizde açalım.. Her memleketten birer kişi 81 il 81 anne telegram chat grubu 😁
Hangi ayda gebe kaldıgımız farketmez.. Buna odaklanmadan☺️
M mavili_yeshll antalya,
Selizay Selizay maraş
Maviesra Maviesra izmir
ejce ejce bursa
karaca3443 karaca3443 eskişehir
Baya her ilden var🙂

X