Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En riskli dönemleri atlattın, bundan sonrası daha rahat geçer allahın izniyle

Bu zamana kadar kimse pkodan bahsetmedi bana. 😅
İyi iyi😂

Benim hormonlarda biraz benzerlik çıktı da femara kullandımya, sende de var mıydı yumurta takibi yapacak mısın diye soracaktım kuzum ondan öyle sordum.

Ah larimmmmm beraber çıkmıştık yolaaaaa, 😍 zmaan ne çabuk geçiyor gözyaşım pıtttttt
Bizde artık onların küçülmüşlerini alırız.. Bi anda geç gebe kalmanın ekonomik faydalarrını görürüz :KK70:
Arkadaşların öyle grupları varmış... Oyuncak kıyafet değişimi yapıyorlar :)
İyi yandan bakalım :)

Selamın aleyküm kızlar hayırlı olsun yeni yilimiz sevgi sağlık mutluluk ile herkesin istediği gibi sağlıklı bir yıl geçirelim bende bebek istiyorum olursa kizlar kayıpların var 2 erken doğum +4 düşük ama hiç evladım yok nasip her şeyi denedik Dr uzman prof üni serkilaj ki rahim ağzı yetmezliği tanısı olmadan hemde hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı bu arada bende ve eşimde problem yok dorktorlara göre ama hep düşük oluyor hepimiz için hayırlı olsun banada dua edin lütfen 🍋🍋ama umutluyum umudumu hiç bir zaman kaybetmeden tekrar deniyorum inanıyorum olacak

Selamın aleyküm kızlar hayırlı olsun yeni yilimiz sevgi sağlık mutluluk ile herkesin istediği gibi sağlıklı bir yıl geçirelim bende bebek istiyorum olursa kizlar kayıpların var 2 erken doğum +4 düşük ama hiç evladım yok nasip her şeyi denedik Dr uzman prof üni serkilaj ki rahim ağzı yetmezliği tanısı olmadan hemde hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı bu arada bende ve eşimde problem yok dorktorlara göre ama hep düşük oluyor hepimiz için hayırlı olsun banada dua edin lütfen 🍋🍋ama umutluyum umudumu hiç bir zaman kaybetmeden tekrar deniyorum inanıyorum olacak
Canım benim, en çok ne kadar durdu rahimde? Kaç haftalıkken erken doğum oluyor?

Canım çok üzüldüm. Kıyamam nasıl yıpranmışsındır. Bir sorun yok bizde dediğin için trombofili paneli genetik testleri yaptırmışsınızdır diye düşünüyorum. Annenin embriyoyu yabancı madde olarak algıladığı ve gebeliği sonlandırdığı bir durumu öğrendim yakın zamanda. Bu testleriniz de yapıldı mı?

Umarım bundan sonra her şey yolunda gider dua edeceğim senin için 🙏

Canım çok üzüldüm. Kıyamam nasıl yıpranmışsındır. Bir sorun yok bizde dediğin için trombofili paneli genetik testleri yaptırmışsınızdır diye düşünüyorum. Annenin embriyoyu yabancı madde olarak algıladığı ve gebeliği sonlandırdığı bir durumu öğrendim yakın zamanda. Bu testleriniz de yapıldı mı?

Tam onu soracaktım

Pıhtılaşma faktörlerinize bakkıldı mı? Pai çoğu doktor sorun olarak görmüyormuş ama sık düşüklere sebep oluyormuş..

Banada öyle dediler hemşirecim herşey normal hormonlar falan döngüde kendimde ebe hemşireyim vajınal usgde kendim görünce aa ben polikistikover mişim dedim:63:
Ya sinir oluyorum o kadar doktora gittim su 2 senede hic birimi anlayip demez🤬 benimde hic bir belirtim yok pco icin ama oyleymis 🤣 sen ilac fakan kullaniyormusun simdi

M Mutluolmutlu aynen antiTPO yüksekliği ve cd25 di galiba gebelik düşüklerine sebep oluyor..

Yaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugün :dondurma:ama gel gör ki bir topik açtım mapusa düşünce :KK47: vazgeçtim bende geleyim dedim insan bir haber eder ama ya:süslü:yolunuz yolumuzdur haydi bismillah :KK68:bende bu ay aylarca bana Söylenen ama hep ertelediğim soğan suyumla karşınızdayım eğer ki keramet soğandaysa bilemiyorum🐣 hayırlı olsunn bol bebikli gebikli topic olsun:emir_bebek::anneadayı::anneadayı:
Tinimmm nasıl gidiyorr sogan suyu bitmiştir düşünmüştüm 🤭

Ya sinir oluyorum o kadar doktora gittim su 2 senede hic birimi anlayip demez🤬 benimde hic bir belirtim yok pco icin ama oyleymis 🤣 sen ilac fakan kullaniyormusun simdi
Benim de hiç pco belirtim yoktu, adetlerim hep düzenlidir, fazla tüylenme vs durumları yok, usg de yumurta sayım da tam sınırdaydı aşırı inci gibi dizilim yoktu. Sonra hormon testim yapıldı böyle çıktı sonuçlarım.

Pco değil ama yatkınlık olabilir dediler 🤷‍♀️

Eklentiler

• AE403821-B12B-4D01-94DE-549A24F7C69D.jpeg
    AE403821-B12B-4D01-94DE-549A24F7C69D.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 52
X