- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.561
HoşgeldinAa bende geleyim bari buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinAa bende geleyim bari buraya
Kaçıncı gün bugün kuzumKuzu doktorum 3 ay kendiniz deneyin dedi. Ovulasyon aldım yine, henüz pik falan yok. Bir de böyle deneyelim. Eşim de faranjit olmuş yerinden kalkmıyor hiç
En iyisi bence de kendiniz deneyin..Kuzu doktorum 3 ay kendiniz deneyin dedi. Ovulasyon aldım yine, henüz pik falan yok. Bir de böyle deneyelim. Eşim de faranjit olmuş yerinden kalkmıyor hiç
Hoşbuldum canım artık bekleyişimiz son olsın inşallahHoşgeldin
11 canım, henüz test yapamadım ya diyetteyim çok su içtim. 1-2 saate bugün ki testi yaparım ama hiç akıntı vs yokKaçıncı gün bugün kuzum
İnşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun bakim görüyordum seni de forumlardaHoşbuldum canım artık bekleyişimiz son olsın inşallah
Belli olmaz hiç devam devam11 canım, henüz test yapamadım ya diyetteyim çok su içtim. 1-2 saate bugün ki testi yaparım ama hiç akıntı vs yok
Sen beklemeye geçmiştin dimi?Belli olmaz hiç devam devam
Aynen en sıkıcı kısmıSen beklemeye geçmiştin dimi?
2.5 yıldır istiyorum canım. 2.5 yılda 2 dış gebelik, 1 kalp durması birde geçen ay kimyasal yaşadım. Olsada artık kucağına alana kadar sevinemeyecek olanlardanımİnşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun bakim görüyordum seni de forumlarda
Çok geçmiş olsun canım, kimyasal arkası iyidir kolay olur derler ama bizim gibi kayıp yaşayanlar öyle hissetmiyor biliyorum inşallah güzel günler yakındır2.5 yıldır istiyorum canım. 2.5 yılda 2 dış gebelik, 1 kalp durması birde geçen ay kimyasal yaşadım. Olsada artık kucağına alana kadar sevinemeyecek olanlardanım
İyi bari kv ve kp tam zamanında gelmişler deseneAynen en sıkıcı kısmı
Gittiler çok şükür, yani kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ya ne bileyim.İyi bari kv ve kp tam zamanında gelmişler desene
Sağolasın canım hayırlısı diyoruz geçiyoruz artık umut bağlamak istemiyorum hiçbirşeye olcaksa olsunÇok geçmiş olsun canım, kimyasal arkası iyidir kolay olur derler ama bizim gibi kayıp yaşayanlar öyle hissetmiyor biliyorum inşallah güzel günler yakındır
Bende alayim mi acaba ovulasyon hangi marka bir de hiç kullanmadım daha önce kacinci gun baslamak lazim dongum 28 ortalamaKuzu doktorum 3 ay kendiniz deneyin dedi. Ovulasyon aldım yine, henüz pik falan yok. Bir de böyle deneyelim. Eşim de faranjit olmuş yerinden kalkmıyor hiç
1,5 sene oldu canım benim de, 2,5 ay önce 9 haftalık kürtaj oldum kalp atışı yüzündenSağolasın canım hayırlısı diyoruz geçiyoruz artık umut bağlamak istemiyorum hiçbirşeye olcaksa olsun
Sen ne kadardır istiyorsun
Başla canim senden sonraki gün ben başlarım bugün 5 gün reglim in genelde erken yumurtlama oluyodu erkenden deneyim hadi bass gaza hahahahajKızlarrr napıyosunuz ben 2 gün regl oldum yaa aslında 1 gün bile diyebiliriz normalde 6 gün falan sürüyodu. Ovulasyon testlerine yarın başlıcam ama hiiç uğraşasım yok yaaaa gelişine vuralım gol olsun diyorum hadi 2 gazlayın benide yarın başlıyım testlereeee
Ah çok geçmiş olsun canım genetik testlerinizi falan verdinizmi bununla ilgili1,5 sene oldu canım benim de, 2,5 ay önce 9 haftalık kürtaj oldum kalp atışı yüzünden
Bebek patolojiye gitmedi, ilk gebeliklerde olabilir falan dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için doktoruma ısrar ettim canım. Pıhtılaşma paneli ve kromozom testi verdik eşimle. Henüz sonuçları çıkmadı. Pıhtılaşma çıkmış ama almaya gitmedim, diğeri ile beraber giderim dedim sonucu almaya.Ah çok geçmiş olsun canım genetik testlerinizi falan verdinizmi bununla ilgili