Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun bakim görüyordum seni de forumlarda
2.5 yıldır istiyorum canım. 2.5 yılda 2 dış gebelik, 1 kalp durması birde geçen ay kimyasal yaşadım. Olsada artık kucağına alana kadar sevinemeyecek olanlardanım ☺️

2.5 yıldır istiyorum canım. 2.5 yılda 2 dış gebelik, 1 kalp durması birde geçen ay kimyasal yaşadım. Olsada artık kucağına alana kadar sevinemeyecek olanlardanım ☺️
Çok geçmiş olsun canım, kimyasal arkası iyidir kolay olur derler ama bizim gibi kayıp yaşayanlar öyle hissetmiyor biliyorum 😔 inşallah güzel günler yakındır ❤️

Çok geçmiş olsun canım, kimyasal arkası iyidir kolay olur derler ama bizim gibi kayıp yaşayanlar öyle hissetmiyor biliyorum 😔 inşallah güzel günler yakındır ❤️
Sağolasın canım hayırlısı diyoruz geçiyoruz artık umut bağlamak istemiyorum hiçbirşeye olcaksa olsun 😬
Sen ne kadardır istiyorsun

Kuzu doktorum 3 ay kendiniz deneyin dedi. Ovulasyon aldım yine, henüz pik falan yok. Bir de böyle deneyelim. Eşim de faranjit olmuş yerinden kalkmıyor hiç 🤣
Bende alayim mi acaba ovulasyon hangi marka bir de hiç kullanmadım daha önce kacinci gun baslamak lazim dongum 28 ortalama

Kızlarrr napıyosunuz ben 2 gün regl oldum yaa aslında 1 gün bile diyebiliriz normalde 6 gün falan sürüyodu. Ovulasyon testlerine yarın başlıcam ama hiiç uğraşasım yok yaaaa gelişine vuralım gol olsun diyorum🤪 hadi 2 gazlayın benide yarın başlıyım testlereeee

Kızlarrr napıyosunuz ben 2 gün regl oldum yaa aslında 1 gün bile diyebiliriz normalde 6 gün falan sürüyodu. Ovulasyon testlerine yarın başlıcam ama hiiç uğraşasım yok yaaaa gelişine vuralım gol olsun diyorum🤪 hadi 2 gazlayın benide yarın başlıyım testlereeee
Başla canim senden sonraki gün ben başlarım bugün 5 gün reglim in genelde erken yumurtlama oluyodu erkenden deneyim 😍 hadi bass gaza hahahahaj

Ah çok geçmiş olsun canım 😒 genetik testlerinizi falan verdinizmi bununla ilgili
Bebek patolojiye gitmedi, ilk gebeliklerde olabilir falan dedi. Ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için doktoruma ısrar ettim canım. Pıhtılaşma paneli ve kromozom testi verdik eşimle. Henüz sonuçları çıkmadı. Pıhtılaşma çıkmış ama almaya gitmedim, diğeri ile beraber giderim dedim sonucu almaya.

Sen verdin mi? Dış gebelik 2 kez üst üste çok talihsizlik olmuş. Tüplerde anomali falan mı var? Bir şey dedi mi doktorun? Mtx ile mi düşük oldu tüp alındı mı?

X