Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de merakla bekliyorum adet olmayı umarım çok uzamaz. Allah nasip ederse ben de bu sefer sürprizler olmadan tekrar yaşamak istiyorum bu duyguyu
Sizim kaybınız neden oldu özel olmayacaksa ve anlatmak paylaşmak isterseniz.
Süt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Bir yanım hiç inanmıyor canım ama sen biliyorum olayı demişsin:)
Valla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı 😁
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Evet topla bizi topla meraklandık :)

Bu benim 2. Kürtajım canım, ilkinde 31. Günde ikincisinde 25. Gün oldum.
Sürpriz bir hamilelik yaşadım. Benim muhtemel yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce ilişki yaşadık ve benim tahminime göre sperm hücreleri canlılığını yitirmek üzereyken oldu döllenme.
Çok erken belirti yaşamaya başladım tuvalete sık çıkma özellikle gece burdan anladım ve 7 Aralık ilişki tarihimdi 17 aralıkta testle öğrendim hamileliği. İlk kontrol tam 7 haftalıkken oldu ve 5+6 hafta büyüklüğündeydi geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama içime sinmedi hiç bu durum bir sonraki hafta lekelenme yaşayınca gittim ve bebeğin kalp atışları çok düzensizdi gelişimi çok azdı muhtemelen duracak bekleyelim 1 hafta dedi ve bu süreçte kanamalarım da devam etti.
Bir hafta sonra da kürtaj oldum. Sürpriz bir şekilde gelen bebeğim öyle de gidiverdi

Betalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim:KK49::KK49:

Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedim 😍 Ama takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar:rolleyes::rolleyes::KK8:
Aaaaaaaaa, bu haber lalallaaya yaramaz haha, 😅

Öyle tabiki ama ben eczaneden biliyorum. Nöbetlerde en çok satılanlar onlar… İlişki sonrası hemen içiyorlar. Ertesi gün karın ağrısı ile ohh mis bitiyor.. ya cahil bilmeden okudu birşeyler yaptı.. Ki bu zamanda öylesi zor..
Ya da dediğim gibi bile isteye olmuş bir durum.. Çok takılma.. İstemiyor gibi görünmesi bu kadar çabuk olmasından 😂
Darısı başımıza😁
Amin amin kuzu 😁 darısı başımıza❤️

Canım testi özelde yaptırsaydın sonucun Max 2 saate çıkardı. 1 ay beklemektense özelde 250 TL ye test yaptırıp tedaviye başlamak daha mantıklı değil miydi?
Daha onceki testlerimi yaptirdim ayni hastanede ve 3 4 saate cikiyordu ilk defa boyle oldu bilsem zaten özelde verirdim canim 1 ay daha beklicem maalesef ozaman artik ozelde veririm ve inanirmisin test hala cikmamis saka gibi herseyde var bi hayır nedim

X