- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.261
Aminnn aminnn çokça gönüldenHatta esime bu bir ruya degildir inşallah falan diyordum cok gercekciydi ,inşallah gercegini yasayacagiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn aminnn çokça gönüldenHatta esime bu bir ruya degildir inşallah falan diyordum cok gercekciydi ,inşallah gercegini yasayacagiz
Kuzum hepimizin hayrına gelsin şanslarCanım inşallah 2022 mutluluk getirir sana
Ayyy geçti gitti, sırada güzel günler var
Sizim kaybınız neden oldu özel olmayacaksa ve anlatmak paylaşmak isterseniz.Ben de merakla bekliyorum adet olmayı umarım çok uzamaz. Allah nasip ederse ben de bu sefer sürprizler olmadan tekrar yaşamak istiyorum bu duyguyu
Bir yanım hiç inanmıyor canım ama sen biliyorum olayı demişsin:)Süt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Evet topla bizi topla meraklandık :)Valla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Bu benim 2. Kürtajım canım, ilkinde 31. Günde ikincisinde 25. Gün oldum.Peki kaç gün sonra oldunuz ilk adetinizi
Sürpriz bir hamilelik yaşadım. Benim muhtemel yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce ilişki yaşadık ve benim tahminime göre sperm hücreleri canlılığını yitirmek üzereyken oldu döllenme.Bu benim 2. Kürtajım canım, ilkinde 31. Günde ikincisinde 25. Gün oldum.
7 kasım ilişki tarihi 17 kasım da öğrendiğim tarihti yanlış yazmışımBu benim 2. Kürtajım canım, ilkinde 31. Günde ikincisinde 25. Gün oldum.
Aaaaaaaaa, bu haber lalallaaya yaramaz haha,Betalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedim Ama takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar
Amin amin kuzu darısı başımızaÖyle tabiki ama ben eczaneden biliyorum. Nöbetlerde en çok satılanlar onlar… İlişki sonrası hemen içiyorlar. Ertesi gün karın ağrısı ile ohh mis bitiyor.. ya cahil bilmeden okudu birşeyler yaptı.. Ki bu zamanda öylesi zor..
Ya da dediğim gibi bile isteye olmuş bir durum.. Çok takılma.. İstemiyor gibi görünmesi bu kadar çabuk olmasından
Darısı başımıza
Canım testi özelde yaptırsaydın sonucun Max 2 saate çıkardı. 1 ay beklemektense özelde 250 TL ye test yaptırıp tedaviye başlamak daha mantıklı değil miydi?Yani o kadar yol gidiyosun izah ediyorsun saçma sapan işler surün istiyor devlet iste
benim kayınvalidem mesela aynen öyleymiş bana sürekli onu anlatıyordu bir zamanAy kimisinin üzerine ceket atsan hamile kalacak yaa kimisi de öyle kaygısız aylar geçiyo haberi olmuyo hamile olduğundan
Ayy erkek yengeçler için de geçerli mi acaba artık neye umut baglayacagimizi sasirdikAstrolojiyle ilgili olman ne hoş bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız
Akrep mi inşallah yaAstrolojiyle ilgili olman ne hoş bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız
Ay bende yengecim yaa hadi inşallah canımAstrolojiyle ilgili olman ne hoş bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız
Gerçekte yaşarsın inşallah bir gün canım benim bı bakmışsın uykusuz geceler minnaklar çok beklettiler ama çokta değerli kiymetli olacaklarHatta esime bu bir ruya degildir inşallah falan diyordum cok gercekciydi ,inşallah gercegini yasayacagiz
Hay bizim şansımıza ya, üzülme kuzum napalımOlmadi kızlar bi covit testi çıkmadı diye muayene etmediler çok üzgünüm obur aya kaldi
Benim sorunum düşük amh ve kalitesiz yumurta yaş faktörü de var (41)Sizin sorununuz nedir?
Daha onceki testlerimi yaptirdim ayni hastanede ve 3 4 saate cikiyordu ilk defa boyle oldu bilsem zaten özelde verirdim canim 1 ay daha beklicem maalesef ozaman artik ozelde veririm ve inanirmisin test hala cikmamis saka gibi herseyde var bi hayır nedimCanım testi özelde yaptırsaydın sonucun Max 2 saate çıkardı. 1 ay beklemektense özelde 250 TL ye test yaptırıp tedaviye başlamak daha mantıklı değil miydi?
Hep bi engel cikiyor anlamıyorum kendime gelemedim üzüntüden ama yapacak bise yok canim bi daki aya allah nasip ederseHay bizim şansımıza ya, üzülme kuzum napalım
Allah hakkımızda hayırlısını versin kuzum, ege üniversitesine mi gidiyorsunHep bi engel cikiyor anlamıyorum kendime gelemedim üzüntüden ama yapacak bise yok canim bi daki aya allah nasip ederse
Evet canim önümüzdeki ay da aksilik çıkarsa özele gidicem yoruldum iyice psikolojik olarakAllah hakkımızda hayırlısını versin kuzum, ege üniversitesine mi gidiyorsun