Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bir önceki çatlatma iğnesinde 11. Gününü gecesi lekelenme gelmiş 12. Gün adetim başlamıştı. Bugün döngümün 25. Günü, iğnenin de 12. Günü.

Dediğin gibi ben de sürekli tuvalete gidiyorum heh bu sefer oldum diye ama şuanlık bir şey yok. İnşallah 2022’in ilk ayında gelir güzel haberimiz.
Ama göğüs dolgunluğu vs gibi herhangi bir belirti de yok ( belirti aramazken ben😂)

Dün karın ve kasıkta bir kaç batma oldu ama bunlar adet olma hem hamilelik o yüzden belirtilere takılmamak lazım gibi🤷🏻‍♀️

Bu 2 gün eğitimim var, o beni oyalar diyorum. Eğer adet olursam da kalabalığın içinde çabuk atlatırım diye avutuyorum kendimi.

Bir de acayip bir rüya gördüm dün ağla ağla içim çıktı. Ben doktora gitmişim doktor rapora bir şeyler yazmış ben tabi anlamıyorum, anneme gösterdim annem dedi ki lalalala bu şu demek ‘ sen 28 yaşındasın ama rahmin 60 yaşındaki bir kadınının Rahmi gibi ve yumurtalar çok kalitesiz’ çok gerçek bir rüyaydı Allah kimseye vermesin😢

O kısmı kaçırmışım canım ben.
Doktoruna güveniyorsan dinle, spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor denk gelecekse biri bile yeterli oluyor. Bak @charlottes tek ilişki ile hamile kaldı☘️
@charlottes nasıl gidiyor son durum ne güncelle bizi🧿
Oyyy kuzucumm bu rüüyalar hep bilinç altımızın bize oyunları.. Terse çıkcanı yoralım ve güzel bir rahim ve kaliteli yumurtalara yoralım, hayırlara çıksın 🥰🥰

Hadi bakalım hayırlsıı beklemeye devam az kaldı ben de şimdiden kendimi teselli ediyorum adet olursan üzülmek yok diye 🙈🤣

Kasık batmaları göğüste şişkinlik ve arada adet olacam gibi ağrılar var, bir gün hamile kaldığımda kesin anlamam ben adet le hamilelik çok aynıymış ya belirtileri.. Benim tek net belirtim adet öncesi gelen kahverengi lekelenme.. Şükür şu an için gelmedi 🤣 salı adet görünüyor cumaya kadar olmazsam kan vermek istiyorum 🙈🤣

Oyyy kuzucumm bu rüüyalar hep bilinç altımızın bize oyunları.. Terse çıkcanı yoralım ve güzel bir rahim ve kaliteli yumurtalara yoralım, hayırlara çıksın 🥰🥰

Hadi bakalım hayırlsıı beklemeye devam az kaldı ben de şimdiden kendimi teselli ediyorum adet olursan üzülmek yok diye 🙈🤣

Kasık batmaları göğüste şişkinlik ve arada adet olacam gibi ağrılar var, bir gün hamile kaldığımda kesin anlamam ben adet le hamilelik çok aynıymış ya belirtileri.. Benim tek net belirtim adet öncesi gelen kahverengi lekelenme.. Şükür şu an için gelmedi 🤣 salı adet görünüyor cumaya kadar olmazsam kan vermek istiyorum 🙈🤣
Evet ak koyun kara koyun belli olacak haftaya bu zamanlar ben de sürekli bunu hatırlatıyorum kendime, insanoğlu her şeye göğüs gerebiliyor canım ilk bir kaç gün üzülüp sonra yeniden kalkıyor ayağa. Ben sadece şuan yeme ve spor düzenimden memnun değilim bir sonraki ay bunu değiştirmek istiyorum, daha doğrusu değiştirmeye gayret etmek diyelim. Yoğun çalışıyorum ve bazen yeme içme şaşabiliyor, e malum bu da yumurta kalitesi için mühim.

Günaydınnn kızlarrr❤️❤️
Ya perşembe sabah onda çatlatma iğnesi vurulmustum
Dün aksam dokuz on gibi değerlendirin demişti doktorum, değerlendirdik ama bende hiç akıntı falan olmadı yav🤔
Diğer aylarda genelde yaşadım hep, anlamıstım çatlama olduğunu
Şimdi bugünü boş geçin pazar günü yine aksam saatlerinde değerlendirin demişti doktor
Ben acaba çatlamadı mı dün bu aralar çatlarsa kaçırır mıyım diye endise ettim bi
Nasıl yapsam ki🤔
Doktorun sözünün dısınada çıkmak istemiyorum ama bi yandan da değerlendirsek mi diyorum, karıştım🙄
Canım bende dün iğne oldum yarın sabah 4 gibi çatlamasını bekliyorum ama ben 2-3 tane havucu sıkıp suyunu içiyorum 1 hafta iyice desteklesin hemde tutunmaya çok yararı oluyormuş tüp Bebek transferlerinden sonra bir hafta havuç avokado ananas öneriyorlarmis iyice araştırdım

Günaydın kızlar 28 aralık yumurtam çatladı döngüm26-27 gün beklenen bat 11 ocak dün akşam birşey dürttü evde son kaset test vardı yaptım negatif olsa çıkarmıydı acaba yada erken mi yaptım ki

Oturdum ağlıcam resmen ya öğlene kadar test çıktı çıktı yoksa muayene etmiyorlar kan verdim canim çok saol inşallah güzel dilekleriniz ayakta tutuyor beni:KK43:
Canın covid testi 24 saat içinde çıkıyor genelge ama negatif olanlar daha erkennc çıkıyor diye biliyorum

Ben
Benide aranıza a alır mısınız :eek:

Canım bende dün iğne oldum yarın sabah 4 gibi çatlamasını bekliyorum ama ben 2-3 tane havucu sıkıp suyunu içiyorum 1 hafta iyice desteklesin hemde tutunmaya çok yararı oluyormuş tüp Bebek transferlerinden sonra bir hafta havuç avokado ananas öneriyorlarmis iyice araştırdım
Avakado almıstım kuzuu da havuçta yiim o zaman
İnsallah sende bende güzel haber alırıs bu ay❤️

Günaydın kızlar 💕

Kızlar ben de 33 yaşındayım. 1,5 senedir evliyim. Bugüne kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Mart ayı itibariyle bebek için denemelere başlamayı düşünüyoruz. Şimdi sizlerin yazılarını okuyunca bir sürü degerler, ilaçlar vs ortaya çıktı. Sizce bir kadın doğum doktoruna baştan gitmek gerekir mi? Siz öyle mi yaptınız?
Adetinin 2 veya 3. Günü gidip hormon testi vermelisin
Gunaydın kızlar rüyasında sureklı bebek seven varmı yada kucagında gezdıren o kişi benim ahahhaha vallahı psıkolejim iyice alt üst olduuu😂😂😂😂
Rüyamda dün bebeğim olmuştu çok güzeldi 😢
Arkadaşlar benim hic umudum yok artık..
Esim kesinlikle istemediğini söyledi özellikle ben bu kadar taktim diye..
Oyke uzgun mutsuzumki deli gibi istediğimiz bebegimiz düştükten sonra hersey tepetaklak oldu..
Ne olur dualarınızda bana yer verin..
Hic iyi değilim :KK43:
Kuzucum birazcık muhabbetini kapatsanız ikinize de iyi gelecek bence. Belkş kaybetmek ona da iyi gelmemiştir.
Günaydınnn kızlarrr❤️❤️
Ya perşembe sabah onda çatlatma iğnesi vurulmustum
Dün aksam dokuz on gibi değerlendirin demişti doktorum, değerlendirdik ama bende hiç akıntı falan olmadı yav🤔
Diğer aylarda genelde yaşadım hep, anlamıstım çatlama olduğunu
Şimdi bugünü boş geçin pazar günü yine aksam saatlerinde değerlendirin demişti doktor
Ben acaba çatlamadı mı dün bu aralar çatlarsa kaçırır mıyım diye endise ettim bi
Nasıl yapsam ki🤔
Doktorun sözünün dısınada çıkmak istemiyorum ama bi yandan da değerlendirsek mi diyorum, karıştım🙄
Günaydın balım, önceki günden kalanlar da tutar. Ama ben üst üste yapmaktan yanayım sperm sorunu yoksa 😅
MaviSasa234 MaviSasa234 ejce ejce eşim sperm testi vericek birazdan bende bir heyecan😂

Sonuçlar çıkınca sizinle paylaşsam olur mu kızlar benim hiç bileğim yok bu konuda.
Yolla gelsin balımmmmm
Ben

Benide aranıza a alır mısınız :eek:
Ekledim ❤️ hoşgeldin
Selizay Selizay merhaba canım benide ekler misin 😊
Şans bizden yana olsun 🙏🍀
Ekledim ❤️ hoşgeldin

Korkuyorum öyle kürler yapmaya.. Maydonoz işe yarıypr mu hemen? Aynen regl olursa doktora gidicem transfer için ilaçları almaya başlıycam.. Doğum kontrol hapları ile bi terslik olacağını sezinlemiştim zaten🤦🏼‍♀️
Canım bende işe yaramıştı, yine de bi araştır

Adetinin 2 veya 3. Günü gidip hormon testi vermelisin

Rüyamda dün bebeğim olmuştu çok güzeldi 😢

Kuzucum birazcık muhabbetini kapatsanız ikinize de iyi gelecek bence. Belkş kaybetmek ona da iyi gelmemiştir.

Günaydın balım, önceki günden kalanlar da tutar. Ama ben üst üste yapmaktan yanayım sperm sorunu yoksa 😅

Yolla gelsin balımmmmm

Ekledim ❤️ hoşgeldin

Ekledim ❤️ hoşgeldin
Canım liste yapamıycam demiştin ama yapmışsın beni de ekle lütfen birgün buraya hamileyim demek istiyorum

X