Kuzum bir önceki çatlatma iğnesinde 11. Gününü gecesi lekelenme gelmiş 12. Gün adetim başlamıştı. Bugün döngümün 25. Günü, iğnenin de 12. Günü.
Dediğin gibi ben de sürekli tuvalete gidiyorum heh bu sefer oldum diye ama şuanlık bir şey yok. İnşallah 2022’in ilk ayında gelir güzel haberimiz.
Ama göğüs dolgunluğu vs gibi herhangi bir belirti de yok ( belirti aramazken ben
)
Dün karın ve kasıkta bir kaç batma oldu ama bunlar adet olma hem hamilelik o yüzden belirtilere takılmamak lazım gibi
Bu 2 gün eğitimim var, o beni oyalar diyorum. Eğer adet olursam da kalabalığın içinde çabuk atlatırım diye avutuyorum kendimi.
Bir de acayip bir rüya gördüm dün ağla ağla içim çıktı. Ben doktora gitmişim doktor rapora bir şeyler yazmış ben tabi anlamıyorum, anneme gösterdim annem dedi ki lalalala bu şu demek ‘ sen 28 yaşındasın ama rahmin 60 yaşındaki bir kadınının Rahmi gibi ve yumurtalar çok kalitesiz’ çok gerçek bir rüyaydı Allah kimseye vermesin
O kısmı kaçırmışım canım ben.
Doktoruna güveniyorsan dinle, spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor denk gelecekse biri bile yeterli oluyor. Bak
@charlottes tek ilişki ile hamile kaldı
@charlottes nasıl gidiyor son durum ne güncelle bizi