Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canim ay bakalim yarın ararlar nolcak ne biticek Allah yardim etsin herkese

Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum

Tek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitede onları sevmeyiz
Bize de mi nasip olsa artik bu mucizeleeer etrafımda o kadar öylesine deneyip hamile kalan var ki şaşırıyorum artık.. 2022 bizim olsun inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberleri.. benim bat 17.01. başladım yine ümitlenmeye bu ay tuttu oldu olacak kuruntular bırakmıyor peşimi.. belirti de yok beklicez..

Evet crp böyle bi anda düşebiliyor bazende bir anda yükseliyor geçmiş olsun 77 ye çıktığına göre bugün değerlendirin yumurtaların yaşama süresi belki 24 saati bulabilir ne yapsanız kardır

Benim de kardeşlerim annem hemen hamile kalanlardan ama ben de yok 3 yıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…