- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Nasip canım aman yeter ki olsun da bir taneye de razıyım sağlıklı olsun yeter tOh maşallah 5 minazar değmesin belki ikiz gelir kız
Canim enfeksiyon için ari sütü ve propolis çok iyi geliyor aklında bulunsunKuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diye
Üzülme hiç.. Polip ameliyat çok kolay 15-20 dk sürüyor.. Sebep oysa genelde hemen üstüne hamile kalıyorlar…Eşimmde öyle diyor da
Biraz üzüldüm sanki
Hayırlısı kuzuu
Şimdi moralimi düzeltip zamanları doğru düzgün değerlendirmemis lazım
Alacağım bugünCanim enfeksiyon için ari sütü ve propolis çok iyi geliyor aklında bulunsun
Ayyy aryacım geçmiş olsun oldu bitti maaşallahKızlar beni etiketleyenler olmuş ama birkaç gündür yoktum buralarda
Bugün hsg çekildim, çok şükür hiçbir sorun yok.Selizay MaviSasa234 Maviesra
Ayyy esracımmm çok şükür. Bu ay opu olacak dimi?Kızlar adet oldum hastaneyi aradim doktor cıkmış olabilir bugün yada yarın dönüş yapıcaz cagiricaz dediler nasıl heyecanlandım anlatamam dualarınız eksik etmeyininşallah herşey güzel geçer
beni de listeye ekler misiniz
Kuzum şöyle.. 2.günü gidiyorsun. Doktor yumurta sayına bakıyor boyutlarına ona göre ilaç veriyor.. İlacı genelde 5 günlük veriyorlar. 5 gün sonra yumurta kontrolü oluyor. İlaçlar bitti ise yeniden yazıyor. Bitmedi ise devam ediyorsun. Önce sayıdan çok boyutuna bakıyor. Boyutuna göre ilacın dozunu tekrardan belirliyor. 3-4 gün sonra bi daha çağırıyor. Bu sefer boyut+sayı bakıyor.. Bu gidişinde beğenirse durumu ilaçları kaç gün daha kullanacağını söyleyip çatlatma iğnesi için saat veriyor. 36 saat sonra da yumurta toplama oluyor…
Çok şükür kafandan o da çıktı.. Artık seninde aşılama vaktin geldiKızlar beni etiketleyenler olmuş ama birkaç gündür yoktum buralarda
Doktorum 3 ay doğal denemenizi tavsiye ediyorum. Hsg çekilince doğal gebe kalma şansı artıyor, her ne kadar tüpler açık olsa da ufak yapışıklıklar olabiliyor dedi.İyi ç
Çok şükür kafandan o da çıktı.. Artık seninde aşılama vaktin geldi
Hadi ya.. İyi çok şükür.. Bencede doğal yoldan devam et.. Doktora gitmeyi de planlama.. Kafandan at iyice..Doktorum 3 ay doğal denemenizi tavsiye ediyorum. Hsg çekilince doğal gebe kalma şansı artıyor, her ne kadar tüpler açık olsa da ufak yapışıklıklar olabiliyor dedi.
İyi ki anestezili çektirmişim, bayağı kanama olmuş. Çıktığımda bile kasıklarım ağrıyordu. Dayanamazdım ben
Doktorum 5 günlük antibiyotik verdi, infex kullanıcam, korunmayın dedi. Senin doktorun ilişki yasağı koymuş muydu canım?Hadi ya.. İyi çok şükür.. Bencede doğal yoldan devam et.. Doktora gitmeyi de planlama.. Kafandan at iyice..
Teşekkür ederim bebeğim.Ayyy aryacım geçmiş olsun oldu bitti maaşallah
Yok kuzum.. Kimseye vermiyorlar.. eğer yumurta erken gelişiyorsa ilişki yasak senin daha 1 hafta vardır..Doktorum 5 günlük antibiyotik verdi, infex kullanıcam, korunmayın dedi. Senin doktorun ilişki yasağı koymuş muydu canım?
Bana da 1 haftalık antibiyotik verdi, 3 gün ilişki yok sonrasında korunmayın dedi kuzucum.Teşekkür ederim bebeğim.
Çıktığımda istemsizce ağlıyormuşumilişki yasağı için doktorun birşey söylemiş miydi? 5 günlük antibiyotik verdi, korunmayın dedi.
Nerde çekildin kuzu ne kadar nasıl gectiKızlar beni etiketleyenler olmuş ama birkaç gündür yoktum buralarda
Kuzum özel bir hastanede çekildim. Benim doktorum anestezisiz çekmiyordu, zaten ben de korktuğum için anestezili çekildim. İyi ki de anestezili olmuş.Nerde çekildin kuzu ne kadar nasıl gecti