- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
İnşallah
Üzülme lütfen
Dusuk yapmasaydim sanirim bu kadar takılmazdim.. yarim kalmis hissediyorum..Neden bu kadar acı çekiyorsunuz ki çok şükür tatmissiniz o duyguyu tamam yine istemenizİ anlıyorum ama bu kadar kendinizi heba edecek bı durum yok bence.Bu kadar üzmeyin kendinizi
İnşallah canım inşallahİnşallah bizde tadıcaz bu duyguları Bnde heray negatif görmekten bıktım ama yine de hep umudum var asla vazgeçmedim vazgeçmem ne gerekirse yapmaya çalışıyorum elimden ne gelirse
Çok normal kuzum.. Ama eşinde bence istemesine rağmen senin bu halini görüp denemek istemiyor.. Olmazsa daha çok yıpranacak gibisin..Dusuk yapmasaydim sanirim bu kadar takılmazdim.. yarim kalmis hissediyorum..
Ay haklısın evdeki hesap çarşıya ne zaman uymuşValla arkadaş istanbul un göbeğinde gebeliği riskli diye kendi doktoru tarafından doğuma alınmadı. Gitti devlette yaptı.
Başka bi arkadaşta pandemiden dolayı düzenli doktora gitmemiş diye devlette doğum yaptı..
Yani sen ne kadar düşünsn de planlar senin dediğin gibi ilerlemiyor.
Bi dur daha gebe kalmadın. Bi kalda sonra düşünürsun
Bak ben transfer olucam kafamda doktor yok.. Olaki pozitif olursa hangi doktor bana bakar bilmiyorum
Ayy teşekkür ederim.. Ben 3 yıl sonra korunmayı bıraktım. 4-5.ayda tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendim. 6. ay tüp bebeğe başladım. Şimdi tünelin sonunda ışık var mı onu anlamaya çalışıyorum
İyi doktor yok.. Ben net anladım..
Bütün kötü ama iyi olan doktorlar gebe takibi yapıyor.. Bizi anlayan doktor yok
kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış... Bizim doktorda beni tüp bebek annesi yaptırdı
Evelynn bende senin gibi bekleyeydim bak yıl sonu bitti yeni yıl başladı hala yerimde sayardım
Ama böyle diyen arkadaşımda hemen ilk aydan gebe kaldı
Ayy teşekkür ederimÇok plan yapma, yapıştır gitsin. Hemen olmuyor zaten, şimdi başlasan nisanda tutsa ohoooo 9 ay da karındaGel tabi kapımız açık
Amin aminŞimdi öyle kk da gezerken gördüm… 2022 ekim kasım aralık anneleri açılmamış..
İçimde son tren kalkıyor.. Yetişen yok mu diye biri konuştu sanki
Güzel müjdeyi bu yılda alıp bu yılda doğurmak nasip olsun
Aynen.. Sen üstünde baskı hissetmeden şimdiki gibi istemiyorum diyerek korunmadan devam et.. Olursa ne ala.. Olmazsa umut yitirmeden devamAy haklısın evdeki hesap çarşıya ne zaman uymuş
Geçen ay bi denedim stresi heyecanı hoşuma da gitti vallah bilmiyorum kafam çok karışık yaşım da geçiyorhayırlısı artık
inşallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırız belkim beraber doğururuz kim bilir
Ayy teşekkür ederim
Ümidini kaybetmeden yola tekrardan durmadan revan oluyoruzKızlarr napıyosunuz bizim aşılama tutmadı yine sahalara döndümne zaman hamile olucaz yaaa yıllarca bekleyenlere Allah nasıl sabır vermiş 1.5 yılda çöktüm ben yaa
Canım merhaba kaç kere yaptırdın bende düşünüyorum ama sanırım çok olumlu sonuç alan yok asilamadaKızlarr napıyosunuz bizim aşılama tutmadı yine sahalara döndümne zaman hamile olucaz yaaa yıllarca bekleyenlere Allah nasıl sabır vermiş 1.5 yılda çöktüm ben yaa
Şuana kadar aşılaması tutan C charlottes gördüm. O da kimyasal oldu..Canım merhaba kaç kere yaptırdın bende düşünüyorum ama sanırım çok olumlu sonuç alan yok asilamada
Şuana kadar aşılaması tutan C charlottes gördüm. O da kimyasal oldu..
Çok şükür ki kendi halinde pozitif gördü
Ewet tüp bebeğe adım adım yaklaşıyoruz… eşimde sperm ileri hareket 0 morfoloji 0 . Benimde yumurtam tam oluşup çatlamıyo.Ümidini kaybetmeden yola tekrardan durmadan revan oluyoruz
İyi tarafından bak tüp bebek raporu almana 1 aşılama kaldı…
Sizde sorun neydi?
Ben sebepsiz inanmıyorum artık
İlk aşılamamdı . Eğer yaptıracaksan aşılamayla ilgili olumsuz yorumları okuyup etkileme kendini .Canım merhaba kaç kere yaptırdın bende düşünüyorum ama sanırım çok olumlu sonuç alan yok asilamada
Evet canım ama artık sabır kalmiyor gerçekten 6.yilima döndüm halen yok bebişİlk aşılamamdı . Eğer yaptıracaksan aşılamayla ilgili olumsuz yorumları okuyup etkileme kendini .
Şöyle düşün herşey yolundaysa bile doğal yolla bile %100 başarı denen bişey yok .
Ewet hemde doktorun yumurtan küçük aşılama yapmayalım bu ay dediği ay tek ilişkiyle hamile kaldıŞuana kadar aşılaması tutan C charlottes gördüm. O da kimyasal oldu..
Çok şükür ki kendi halinde pozitif gördü
Aşılamanın olayı o zaten.. Sperm ile yumurtayı yan yana getirmek :) Ama benim anladığım sperm konsantrasyonu ve yüzücü sperm oranı yüksek olmalı...Ya bnde bugün negatif sonuç aldım da bı sonraki ay kist yoksa aşılama düşünüyorum ama çokta sanmıyorum tutacağını zaten yumurtaların buyuyo catliyo iğne ilaçla ama nasıl oluyorsa bulusamiyorlar spermle
Hiç aşılama tüp bebek denemediniz mi ? Olmama sebebi ne bide yıkılma niye yıkılıyosun bi sonraki ay bi sonraki yıl ama bi gün olacakEvet canım ama artık sabır kalmiyor gerçekten 6.yilima döndüm halen yok bebişyine negatifleri görürsem aşılamada da daha çok yikilcam korkuyorum o yüzden