Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne güzel detaylı anlatmışsın benim rahmimde yapışıklı ve darlık var o yüzden direk tüp bebek yapmıyolar 2 aşılama rahim ameliyatı sonra tüp bebek dedi doktor.
Aşılamada oran çok çok düşük biliyorum ama şuan tüp bebek yaptıramayız en azından aşılama deneyelim dedik.
Süreç uzun yorucu ve yıpratıcı . İnşallah bi gün kavuşuruz bebeğimize
Senin için çok sevindim umarım hakkındaki en hayırlısı olur Devlette mi yaptırdın özel demi

Hayırlısı olsun inş.. Aynen rahimde sorun varsa süreç daha da uzuyor.. İnş en kısa sürede tüp bebeğe geçebilrisiniz... Genelde tüp bebekte yumurta toplandıktan sonra rahim ameliyatları yapıyrolar.
Rahim ameliyatlarında da 2-3 ay spiral takılarak rahim dinlendiriliyor.. Önce ameliyat sonra tüp bebek yaparsan 2-3 ay kaybın oluyor...
Ben özelde yaptırdı. Devlette bana hak çıkmıyordu. Bana da üroloji doktoru aşılama için rapor yazarım dedi. Başlatacaktım işlemleri ama bir tahlil listesi verdiler toparlamam 2-3 ayı alır. Sırada beklerken hastalarla konuştum 2 aşılama arası 1.5 sene... Gün vermiyorlar hemen..
Yani niye vakit kaybedicem. Zaman ve para arasında seçim yaptım bende... Çalışırız kazanırız dedik... Bakalım inş aceleci davrandığımıza değer :)
İnş sende daha fazla beklemezsin...
Ama rahim için araştır en iyi doktora gitmeye çalış... Sonuçta mudahale yapılacak..

Transfer sonrası ilaçlarla 30 bini geçer bütçeyi ona göre ayarlamak lazım yani 50-60 bini gözden çıkarmamız lazım
Yok kuzum bizim şuana kadar 20 bin tuttu zaten. Piezo herkese yapılmıyor.. Rahim ameliyatları da 5-7 bin civarı..
Gözünde korkutma öyle..

Devlet hastanesi bizim aklımızda da hiç yok orada süreç çok uzun dediğin gibi zaman kaybı …
Aşılamadan olumsuz sonuç alınca hazmetmeye çalışıyoruz sonra oturup ne yapacağımıza karar vereceğiz . Ben gün içerisinde sürekli fikir değişiyorum şuan sağlıklı düşünebildiğimi sanmıyorum. Farkında olmadan aşılamaya çok ümit bağlamışım oysa “yoo hiç aklıma bile gelmiyo” modundaydım.
Adetimde başlamadı oda başlasın sonra bakalım önümüzdeki hangi maceralar bizi bekliyo …

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah çok beklemeszsin umarm
Kuzum bu karşılıklı istenecek bir şey. Hemen gözyaşlarını silip toparlan bakayım, oturup konuşun güzelce. Herkes neden istediğini ve neden istemediğimi söylesin bir tartın bakalım
Mutlucum kağan kocatepeye birisi bağlanmıştı, aynı senin yaşadıkların vardı. O da sen doğuracaksın güven bana demişti
Kızlarr napıyosunuz bizim aşılama tutmadı yine sahalara döndüm ne zaman hamile olucaz yaaa yıllarca bekleyenlere Allah nasıl sabır vermiş 1.5 yılda çöktüm ben yaa
Hemen sakin oluyorsun ve kendini toparlıyorsun. Olacak inş Hepimiz direk tüpe girelim bence,
Yaş kaç canım? Hayıt otu iyi geliyor diye biliyorum.
Çoook silik bir çizgi görür gibi oldum ama gecikme olduğu için daha net çıkmalıydı. Geç mi döllendi acaba? İki gün sonra tekrar test yap

Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 18 mm yumurta var cuma iğne vurucaz dedi. Bir de kan verdim enfeksiyon değerlerim ne durumda diye, sonuçlar kötü maalesef crp 75 çıkmış yine. Benim ağrılar yumurtlama değil enfeksiyon ağrısındanmış. Bakalım ne olacak, bu ay muhtemelen iğne yapmaktan vazgeçer doktor.

Benim de kasim ayinda enfeksiyon vardi. Hic boyle bir bel ve kasik agrisi cekmemistim daha once . anlayamadim da ne oldugunu , heralde hamileyim farketmedim dusuk yapiylrum gene fln sanmistim
Acil sifalar diliyorum

Canım bende senin gbi düşündüm acaba aşıdan mı yoksa geç döllenmemi die ama aklım ermez oldu bide 22 sinde yumurta akı gbi şeffaf baya yoğun bi akıntım olmuştu acaba geç yumurtlama oldu ondan mı hiç bilmiyorum ilk defa o kadar yoğun bi akıntım olmuştu bi sefer oldu zaten öyle

Aynen canm küçüktü elbetteki büyüğü eminim çok daha zor
Ben 3.de kalbini duyup kaybettiğimde çok daha kötü olmuştu
İntralip serumla ilerleyebilir misin acaba cd56 testi var anne bebeği yabancı madde olarak görüyorsa eğer serumlarla destekliyolarmjş
Ya da erken doğum rahim açılmasına da serklaj ile falan müdahale oluyormuş
Nasip işte olmayınca ne yapsan olmuyor da insan vazgeçemiyor

Patoloji boş Bi işlem hiç bişey çıkmıyor
3.yü genetiğe de gönderdik 5 6 kromozom bakılmış diğerlerine bakılamamş ama temizdi

Keske akışına birakalim desw.. oyle kararlı bir reddediski..
Oysa ozaman görmüştüm yüzündeki mutluluğu gözündeki parlamayi..
Insallah tesekkur ederim iyi geldi mesajiniz

Kızlar günaydın 11 ocakta adet olmam lazım gecen sefer hamileliğimi çok erken öğrenmiştim ama yumurtam pik olduğu gün çatlama olmuştu bu sefer 2 gün sonra çatladı yine dedim erkenden test yapayım 2 gündür artı med testte baya belirgin kuruma çizigisi var hadi dedim bir tanede var 2.de neden var bu sabah bebetime test yaptım ne kadr güvenilir yada ben mi gözlerimden sallayarak çizgi görüyorum sizce çizgi var mı ben evde ışığa tuttuğumda pembeliğini gördüm ama korkuyorumda bir sağlıksız gebelik olunca sizde görüyor musunuz çok silik olarak

Sen bunları devlette mi yapıyorsun canım?

Aynen biliyorum biliyorum onu=) soruyorum da aklıma geldikçe =)
Valla ne kadar sürecek bilmiyorum kuzu bakalım uzun sürmemesini tercih ederim tabi tanışalım ama şöyle zaman sıkıntım olmadan geldiğim bigün =)
İnsallahh hepimis güzel sonuçlar alırıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…