- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aynen eşimde öyle pdeogojik yaklaşıyor.. Başarılı ve sistematik bir eğitim modeli var.. Hatta şimdi eğitim modelini başka bir kurs sistemine adapte ederek noter onayını aldı.. Bestecilik atölyesi açtı...O zaman eşini kızdırayım piyano eğitimi vermek için pedagojik eğitim almak gerekir
Piyano çalmak var piyano eğitimi vermek var
Aslında şöyle bence her kademe için farklı öğretmenler olmalı. Biz de mesela İngilizce öğrenmede de bir yaşa göre öğretmen yok. Ama her yaş grubuna o öğretmen nasıl beceri kazandıracak hepsinin ihtiyacı farklıNeyse bu durum sistemden ötürü …
Canım ben lugol kullanmak istemedim hatta herkese mutlaka ölçtürün diyorum. Endokrin doktoru vermese kullanmam idrar iyot az çıktı benim ama iyi hissettirdiğini sanmıyorum ben
Yok t3-t4 üzerinden ilerlemiyorlar.. Ben o mantığı çözemedim.. Fazlası vücuttan atıldığı için birikim yapmıyor diye bi idaaaları da var.. Bende ona karşıyım.. Bilmiyorum =)Benim tsh düşük gelmiyor pek aslında düşürür diyorlar ama 2.73 geldi bu sabah genelde de 1.6 ve 2.7 arasındat3 ve t4 normal hatta t3 düşük olmadığı için metabolizma sorunum yok yapısal herhalde
Canm merhaba
Bi de ben varım
Kayıpların için çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlı evlatlar kavuştursun
Ben de 4 defa kürtaj oldum Bir de kimyasal geçirdim 5 kaybım var
İlk ikisinde 7-8 haftalık tı hiç kalp atışı olmadı gelişmedi kürtaj.
Sonra genetiğe gittik iki gende pıhtılaşmam çıktı
3.de 4000 lik oksapar progestan coraspirin d vit folik asit kullandım 6.haftada kalbini duyduk 9+2 kontrolde bebek 6.haftada kalbi gelişimi durmuş yine kürtaj
Bir yıl sonra kimyasal geçirdim
2 ay sonrasında 4.ye gebe kaldm
Oksapar 6000 + progestan +ecopirin 150 mg +prednol kullandm
6+4 te kalbini tam duyamadk
Yine 9 haftalıkken gelişimi 6 hafta içinde kalmıştı yine kürtaj
Hiç bir çare bulamadık
Seninkiler daha ileri haftaymış çok daha zor Rabbim sabr versin
Canım sen neden kendine eşine ve kızlarına bu işkenceyi yapysn ki rabbim 2 kere vermiş yine verir korunmayın olursa olur olmazsa Allah’ın takdiri lütfen yanlış anlama ama böyle yaparak kızlarındanda çalıyorsun enerjik ol kendini bırak bnce o zaman olcak bizler o zamn yatak döşek yatalım hiç çocuğumuz yok olcak mı olmck mı bilmyrz 2 senedir bekleye bekleye helak olduk ama yine umudumuz varBenim esim istemiyor.. gecen ay cok üzüldüm ikna ettim 1 at deneyelim dedik.. Bir var bir yok gittik 28. Gunde regl oldum
Simdi istemiyorum diyor yine iki kızımız var yeter Allah korusun diyor.. iki gündür ağlamaktan yuzum gözüm şişti alerjim azdi
Ben ne yapacağım ya böyle acı ceke ceke
Malesef canım bugün de 10cikti düşmeye başladı değerim iğnenin etkisiymisDün E Efnannnnnnnnnnnnnm görmüştü bir şeyler.. Var mı hsber?
Yaaaa, çok üzüldüm kuzumMalesef canım bugün de 10cikti düşmeye başladı değerim iğnenin etkisiymis
Anlıyorum sizi..Canım sen neden kendine eşine ve kızlarına bu işkenceyi yapysn ki rabbim 2 kere vermiş yine verir korunmayın olursa olur olmazsa Allah’ın takdiri lütfen yanlış anlama ama böyle yaparak kızlarındanda çalıyorsun enerjik ol kendini bırak bnce o zaman olcak bizler o zamn yatak döşek yatalım hiç çocuğumuz yok olcak mı olmck mı bilmyrz 2 senedir bekleye bekleye helak olduk ama yine umudumuz var
Çok şükür iki dünya tatlısı kızın var neden üzüyorsun kendini..Benim esim istemiyor.. gecen ay cok üzüldüm ikna ettim 1 at deneyelim dedik.. Bir var bir yok gittik 28. Gunde regl oldum
Simdi istemiyorum diyor yine iki kızımız var yeter Allah korusun diyor.. iki gündür ağlamaktan yuzum gözüm şişti alerjim azdi
Ben ne yapacağım ya böyle acı ceke ceke
Evet balım zaten anlamıştım insan hissediyor olup olmadığını başka bahara kaldı benim umutlar kendiliğinden hamile kalamiyorum ben tüp bebek gozukuyor bizeYaaaa, çok üzüldüm kuzum
VazmigeceyimÇok şükür iki dünya tatlısı kızın var neden üzüyorsun kendini..
Onları sağlıkla büyüt
Sen bana özelden yaz inceleyim kuzumAynen eşimde öyle pdeogojik yaklaşıyor.. Başarılı ve sistematik bir eğitim modeli var.. Hatta şimdi eğitim modelini başka bir kurs sistemine adapte ederek noter onayını aldı.. Bestecilik atölyesi açtı...
Onunda dediği durum aynı.. 4 yaşındaki çocugun öğrenme süreci ile 6 yaşındaki çocuğun öğrenme süreci farklı.. 4 yaşındaki öğrenci bile kendi içinde farklı metodlar ile öğreniyor..
Eşimde senin ile aynı düşünüyor.. Ama aldığı öğrenciler hep ya oyun oynatmışlar ya nota ezberletmişler ya da renkler ile öğrenmişler.. Çocuk aslında öğrenmemiş oynamış
Tanısan ne demek istediğimi anlardın :) İnstagramdan bakabilirsin..
Bnce şuan çok baskıdan sıkılmıştır erkekler bizim gibi değil biz çok anaç olduğumuz İçin böyle düşünüyoruz bi süre konuyu kapatıp daha sonra sakinleşince gündeme getirirseniz eminim eşinizde ister üzmeyin kendiniziAnlıyorum sizi..
Ama dusukten sonra cok yıprandım, oyke hayalini kurdum ki.. eşim istemiyor sorun orda.. zamana bırakalım dese ben gönlümü ferahlatırim..
Gözümün önünden gitmiyor herseyi oluşmuş minicik oğlum onume dustubazen çıldıracak gibi oluyorum üzülme bizde üzülüyoruz diyor ama gerçekten acimi anlasa ferahlatmak için tekrar deneriz derdi degil mi
Vazgeçme tabi ama demek istediğim üzülme lütfenVazmigeceyim
Kizlar da cok istiyor deli gibi sevinmislerdi
Devam edemiyorum.. o istemiyorum dedikçe takıldım kaldım.. görüyor aslında deli gibi acı çektiğimi.. bilmiyorum bu isin sonu iyi görünmüyor.. sarıp saçmalıyor uykuya daliyor ben acilar içindeVazgeçme tabi ama demek istediğim üzülme lütfenAllah başka dert vermesin gönlündekini versin ne mutlu sana benim de keşke iki kızım olsa dünyalar benim olur
Rabbim en kısa zamanda nasip etsinVazgeçme tabi ama demek istediğim üzülme lütfenAllah başka dert vermesin gönlündekini versin ne mutlu sana benim de keşke iki kızım olsa dünyalar benim olur
İnşallahRabbim en kısa zamanda nasip etsin
Allahim dileyen herkese bekletmeden versin..
Eltimle aramızda 4 ay vardi doğurdu onu sevip sariyorum ama içim yanıyor
Neden bu kadar acı çekiyorsunuz ki çok şükür tatmissiniz o duyguyu tamam yine istemenizİ anlıyorum ama bu kadar kendinizi heba edecek bı durum yok bence.Bu kadar üzmeyin kendiniziDevam edemiyorum.. o istemiyorum dedikçe takıldım kaldım.. görüyor aslında deli gibi acı çektiğimi.. bilmiyorum bu isin sonu iyi görünmüyor.. sarıp saçmalıyor uykuya daliyor ben acilar içinde
Evet canım katiliyorum sana Ben bı tane olması için neler vermezdim ya şuan bı tane olsn sağlıklı olsun negatifleri gördükçe hayattan vaz geçiyorum Kahroluyorum bende 3tane kaybettim hareketlerini gördüm onların kalp atışlarını duydum ama cennete gittiler gerçekten ben ölüyüm ozamanCanım sen neden kendine eşine ve kızlarına bu işkenceyi yapysn ki rabbim 2 kere vermiş yine verir korunmayın olursa olur olmazsa Allah’ın takdiri lütfen yanlış anlama ama böyle yaparak kızlarındanda çalıyorsun enerjik ol kendini bırak bnce o zaman olcak bizler o zamn yatak döşek yatalım hiç çocuğumuz yok olcak mı olmck mı bilmyrz 2 senedir bekleye bekleye helak olduk ama yine umudumuz var
İnşallah bizde tadıcaz bu duyguları Bnde heray negatif görmekten bıktım ama yine de hep umudum var asla vazgeçmedim vazgeçmem ne gerekirse yapmaya çalışıyorum elimden ne gelirseEvet canım katiliyorum sana Ben bı tane olması için neler vermezdim ya şuan bı tane olsn sağlıklı olsun negatifleri gördükçe hayattan vaz geçiyorum Kahroluyorum bende 3tane kaybettim hareketlerini gördüm onların kalp atışlarını duydum ama cennete gittiler gerçekten ben ölüyüm ozaman