Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman eşini kızdırayım piyano eğitimi vermek için pedagojik eğitim almak gerekir 😁
Piyano çalmak var piyano eğitimi vermek var 😁
Aslında şöyle bence her kademe için farklı öğretmenler olmalı. Biz de mesela İngilizce öğrenmede de bir yaşa göre öğretmen yok. Ama her yaş grubuna o öğretmen nasıl beceri kazandıracak hepsinin ihtiyacı farklı 🤷‍♀️ Neyse bu durum sistemden ötürü …

Canım ben lugol kullanmak istemedim hatta herkese mutlaka ölçtürün diyorum. Endokrin doktoru vermese kullanmam idrar iyot az çıktı benim ama iyi hissettirdiğini sanmıyorum ben 😁
Aynen eşimde öyle pdeogojik yaklaşıyor.. Başarılı ve sistematik bir eğitim modeli var.. Hatta şimdi eğitim modelini başka bir kurs sistemine adapte ederek noter onayını aldı.. Bestecilik atölyesi açtı...
Onunda dediği durum aynı.. 4 yaşındaki çocugun öğrenme süreci ile 6 yaşındaki çocuğun öğrenme süreci farklı.. 4 yaşındaki öğrenci bile kendi içinde farklı metodlar ile öğreniyor..
Eşimde senin ile aynı düşünüyor.. Ama aldığı öğrenciler hep ya oyun oynatmışlar ya nota ezberletmişler ya da renkler ile öğrenmişler.. Çocuk aslında öğrenmemiş oynamış :KK70:
Tanısan ne demek istediğimi anlardın :) İnstagramdan bakabilirsin..

Benim tsh düşük gelmiyor pek aslında düşürür diyorlar ama 2.73 geldi bu sabah genelde de 1.6 ve 2.7 arasında 🙄 t3 ve t4 normal hatta t3 düşük olmadığı için metabolizma sorunum yok yapısal herhalde 🤷‍♀️
Yok t3-t4 üzerinden ilerlemiyorlar.. Ben o mantığı çözemedim.. Fazlası vücuttan atıldığı için birikim yapmıyor diye bi idaaaları da var.. Bende ona karşıyım.. Bilmiyorum =)

Benim esim istemiyor.. gecen ay cok üzüldüm ikna ettim 1 at deneyelim dedik.. Bir var bir yok gittik 28. Gunde regl oldum :KK43:
Simdi istemiyorum diyor yine iki kızımız var yeter Allah korusun diyor.. iki gündür ağlamaktan yuzum gözüm şişti alerjim azdi :KK43:
Ben ne yapacağım ya böyle acı ceke ceke :KK43:

Canm merhaba
Bi de ben varım🙋🏻‍♀️
Kayıpların için çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlı evlatlar kavuştursun
Ben de 4 defa kürtaj oldum Bir de kimyasal geçirdim 5 kaybım var
İlk ikisinde 7-8 haftalık tı hiç kalp atışı olmadı gelişmedi kürtaj.

Sonra genetiğe gittik iki gende pıhtılaşmam çıktı
3.de 4000 lik oksapar progestan coraspirin d vit folik asit kullandım 6.haftada kalbini duyduk 9+2 kontrolde bebek 6.haftada kalbi gelişimi durmuş yine kürtaj
Bir yıl sonra kimyasal geçirdim
2 ay sonrasında 4.ye gebe kaldm
Oksapar 6000 + progestan +ecopirin 150 mg +prednol kullandm
6+4 te kalbini tam duyamadk
Yine 9 haftalıkken gelişimi 6 hafta içinde kalmıştı yine kürtaj
Hiç bir çare bulamadık

Seninkiler daha ileri haftaymış çok daha zor Rabbim sabr versin😥

Merhabalar canım aminnnnn insAllah 🤲 gönlümüze göre olsun seninde benimde 🍋 isteyen bu durumda olan herkesin.

Seninde kayıplarin olmuş insAllah sondur ve birdahaki gebeliğin sağlıkla ilerler canım senin iki gende pıhtılaşma çıkmış ama iğne ilaç kullandığın halde gene olumsuz olmuş üzüldüm çok zor gercekren rabbim düşmanıma bile vermesin derler ya inan kimseye vermesin seninkiler küçükmus canım gerçi herkes kendi acısını bilir yaşar ama inan büyük çok zor oluyor seninkiler birde hep kalp atışları duymadan yada duyarken sanırım gelismiyor patolojik sonuclarin ne çıkıyor peki?

Benim durum kanda pıhtılaşma bende çok az denecek kadar hatta Dr hani dışarıdan bir insan cagirsam kanını alsam sıradan biri aynısı ondada çıkar dedi ama hamileliklerimde verdi sırf benim içim rahat etsin diye gerçi fayda da etmedi zaten benim sorunum şu canım bende her şey güzel ilerliyor 4 5 aya geliyoruz bebekte hiç bir problem yok bı anda sancım geliyor sonra leke sonrası kanama sancılarım artıyor ve v bebeklerim durmuyor kimyasal da geçirdim bu arada vardır vakit saat inanıyorum ben olacak yani her şeyi denedim gerçi ama bi lenfosit aşısı var onu araştırıyorum sanırım benim vücudum bebeği yabancı madde olarak algılıyor ve atıyor vücuttan

Benim esim istemiyor.. gecen ay cok üzüldüm ikna ettim 1 at deneyelim dedik.. Bir var bir yok gittik 28. Gunde regl oldum :KK43:
Simdi istemiyorum diyor yine iki kızımız var yeter Allah korusun diyor.. iki gündür ağlamaktan yuzum gözüm şişti alerjim azdi :KK43:
Canım sen neden kendine eşine ve kızlarına bu işkenceyi yapysn ki rabbim 2 kere vermiş yine verir korunmayın olursa olur olmazsa Allah’ın takdiri lütfen yanlış anlama ama böyle yaparak kızlarındanda çalıyorsun enerjik ol kendini bırak bnce o zaman olcak bizler o zamn yatak döşek yatalım hiç çocuğumuz yok olcak mı olmck mı bilmyrz 2 senedir bekleye bekleye helak olduk ama yine umudumuz var

Canım sen neden kendine eşine ve kızlarına bu işkenceyi yapysn ki rabbim 2 kere vermiş yine verir korunmayın olursa olur olmazsa Allah’ın takdiri lütfen yanlış anlama ama böyle yaparak kızlarındanda çalıyorsun enerjik ol kendini bırak bnce o zaman olcak bizler o zamn yatak döşek yatalım hiç çocuğumuz yok olcak mı olmck mı bilmyrz 2 senedir bekleye bekleye helak olduk ama yine umudumuz var
Anlıyorum sizi..
Ama dusukten sonra cok yıprandım, oyke hayalini kurdum ki.. eşim istemiyor sorun orda.. zamana bırakalım dese ben gönlümü ferahlatırim..
Gözümün önünden gitmiyor herseyi oluşmuş minicik oğlum onume dustu 🤧 bazen çıldıracak gibi oluyorum üzülme bizde üzülüyoruz diyor ama gerçekten acimi anlasa ferahlatmak için tekrar deneriz derdi degil mi :KK43:

Çok şükür iki dünya tatlısı kızın var neden üzüyorsun kendini..
Onları sağlıkla büyüt 🙏🏻

Aynen eşimde öyle pdeogojik yaklaşıyor.. Başarılı ve sistematik bir eğitim modeli var.. Hatta şimdi eğitim modelini başka bir kurs sistemine adapte ederek noter onayını aldı.. Bestecilik atölyesi açtı...
Onunda dediği durum aynı.. 4 yaşındaki çocugun öğrenme süreci ile 6 yaşındaki çocuğun öğrenme süreci farklı.. 4 yaşındaki öğrenci bile kendi içinde farklı metodlar ile öğreniyor..
Eşimde senin ile aynı düşünüyor.. Ama aldığı öğrenciler hep ya oyun oynatmışlar ya nota ezberletmişler ya da renkler ile öğrenmişler.. Çocuk aslında öğrenmemiş oynamış :KK70:
Tanısan ne demek istediğimi anlardın :) İnstagramdan bakabilirsin..
Sen bana özelden yaz inceleyim kuzum 🥰
Tebrik ederim ayrıca ne mutlu size 🎉

Anlıyorum sizi..
Ama dusukten sonra cok yıprandım, oyke hayalini kurdum ki.. eşim istemiyor sorun orda.. zamana bırakalım dese ben gönlümü ferahlatırim..
Gözümün önünden gitmiyor herseyi oluşmuş minicik oğlum onume dustu 🤧 bazen çıldıracak gibi oluyorum üzülme bizde üzülüyoruz diyor ama gerçekten acimi anlasa ferahlatmak için tekrar deneriz derdi degil mi :KK43:
Bnce şuan çok baskıdan sıkılmıştır erkekler bizim gibi değil biz çok anaç olduğumuz İçin böyle düşünüyoruz bi süre konuyu kapatıp daha sonra sakinleşince gündeme getirirseniz eminim eşinizde ister üzmeyin kendinizi

Vazgeçme tabi ama demek istediğim üzülme lütfen 🙏🏻 Allah başka dert vermesin gönlündekini versin ne mutlu sana benim de keşke iki kızım olsa dünyalar benim olur 🙏🏻
Devam edemiyorum.. o istemiyorum dedikçe takıldım kaldım.. görüyor aslında deli gibi acı çektiğimi.. bilmiyorum bu isin sonu iyi görünmüyor.. sarıp saçmalıyor uykuya daliyor ben acilar içinde

Vazgeçme tabi ama demek istediğim üzülme lütfen 🙏🏻 Allah başka dert vermesin gönlündekini versin ne mutlu sana benim de keşke iki kızım olsa dünyalar benim olur 🙏🏻
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin🙏
Allahim dileyen herkese bekletmeden versin..
Eltimle aramızda 4 ay vardi doğurdu onu sevip sariyorum ama içim yanıyor

Devam edemiyorum.. o istemiyorum dedikçe takıldım kaldım.. görüyor aslında deli gibi acı çektiğimi.. bilmiyorum bu isin sonu iyi görünmüyor.. sarıp saçmalıyor uykuya daliyor ben acilar içinde
Neden bu kadar acı çekiyorsunuz ki çok şükür tatmissiniz o duyguyu tamam yine istemenizİ anlıyorum ama bu kadar kendinizi heba edecek bı durum yok bence.Bu kadar üzmeyin kendinizi

Evet canım katiliyorum sana Ben bı tane olması için neler vermezdim ya şuan bı tane olsn sağlıklı olsun negatifleri gördükçe hayattan vaz geçiyorum Kahroluyorum bende 3tane kaybettim hareketlerini gördüm onların kalp atışlarını duydum ama cennete gittiler gerçekten ben ölüyüm ozaman

Evet canım katiliyorum sana Ben bı tane olması için neler vermezdim ya şuan bı tane olsn sağlıklı olsun negatifleri gördükçe hayattan vaz geçiyorum Kahroluyorum bende 3tane kaybettim hareketlerini gördüm onların kalp atışlarını duydum ama cennete gittiler gerçekten ben ölüyüm ozaman
İnşallah bizde tadıcaz bu duyguları Bnde heray negatif görmekten bıktım ama yine de hep umudum var asla vazgeçmedim vazgeçmem ne gerekirse yapmaya çalışıyorum elimden ne gelirse

X