- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aynen eşimde öyle pdeogojik yaklaşıyor.. Başarılı ve sistematik bir eğitim modeli var.. Hatta şimdi eğitim modelini başka bir kurs sistemine adapte ederek noter onayını aldı.. Bestecilik atölyesi açtı...O zaman eşini kızdırayım piyano eğitimi vermek için pedagojik eğitim almak gerekir
Piyano çalmak var piyano eğitimi vermek var
Aslında şöyle bence her kademe için farklı öğretmenler olmalı. Biz de mesela İngilizce öğrenmede de bir yaşa göre öğretmen yok. Ama her yaş grubuna o öğretmen nasıl beceri kazandıracak hepsinin ihtiyacı farklı Neyse bu durum sistemden ötürü …
Canım ben lugol kullanmak istemedim hatta herkese mutlaka ölçtürün diyorum. Endokrin doktoru vermese kullanmam idrar iyot az çıktı benim ama iyi hissettirdiğini sanmıyorum ben
Onunda dediği durum aynı.. 4 yaşındaki çocugun öğrenme süreci ile 6 yaşındaki çocuğun öğrenme süreci farklı.. 4 yaşındaki öğrenci bile kendi içinde farklı metodlar ile öğreniyor..
Eşimde senin ile aynı düşünüyor.. Ama aldığı öğrenciler hep ya oyun oynatmışlar ya nota ezberletmişler ya da renkler ile öğrenmişler.. Çocuk aslında öğrenmemiş oynamış
Tanısan ne demek istediğimi anlardın :) İnstagramdan bakabilirsin..