Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi öyle kk da gezerken gördüm… 2022 ekim kasım aralık anneleri açılmamış..
İçimde son tren kalkıyor.. Yetişen yok mu diye biri konuştu sanki😁

Güzel müjdeyi bu yılda alıp bu yılda doğurmak nasip olsun🙂

Dusuk yapmasaydim sanirim bu kadar takılmazdim.. yarim kalmis hissediyorum..
Çok normal kuzum.. Ama eşinde bence istemesine rağmen senin bu halini görüp denemek istemiyor.. Olmazsa daha çok yıpranacak gibisin..
Bizim givi değilsin.. Vücudun alışık.. Bedenen ve zihnen rahatladığında zaten olacak….
Hatırlıyorum gebelik testini bilerek yapmamıştın.. Yıl dönümünü bekliyordun ve sakindin.. Çünkü zaten annesin ve hissedebiliyorsun..
Kızlarınla vakit geçir.. Onlara zaman ayır.. Hikayen yarım kalmayacak ki sen ve eşin olur dediğinizde zaten tamamlanacak🙂

Valla arkadaş istanbul un göbeğinde gebeliği riskli diye kendi doktoru tarafından doğuma alınmadı. Gitti devlette yaptı.
Başka bi arkadaşta pandemiden dolayı düzenli doktora gitmemiş diye devlette doğum yaptı..
Yani sen ne kadar düşünsn de planlar senin dediğin gibi ilerlemiyor.
Bi dur daha gebe kalmadın. Bi kalda sonra düşünürsun :KK70:
Bak ben transfer olucam kafamda doktor yok.. Olaki pozitif olursa hangi doktor bana bakar bilmiyorum :KK70:
Ay haklısın evdeki hesap çarşıya ne zaman uymuş
Geçen ay bi denedim stresi heyecanı hoşuma da gitti vallah bilmiyorum kafam çok karışık yaşım da geçiyor😆 hayırlısı artık
Ayy teşekkür ederim.. Ben 3 yıl sonra korunmayı bıraktım. 4-5.ayda tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendim. 6. ay tüp bebeğe başladım. Şimdi tünelin sonunda ışık var mı onu anlamaya çalışıyorum :KK70:
İyi doktor yok.. Ben net anladım..
Bütün kötü ama iyi olan doktorlar gebe takibi yapıyor.. Bizi anlayan doktor yok :işsiz::işsiz:
kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış... Bizim doktorda beni tüp bebek annesi yaptırdı :KK70:
Evelynn Evelynn bende senin gibi bekleyeydim bak yıl sonu bitti yeni yıl başladı hala yerimde sayardım :KK70:
Ama böyle diyen arkadaşımda hemen ilk aydan gebe kaldı :KK70:
🤣🤣 inşallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırız belkim beraber doğururuz kim bilir 🤣
Çok plan yapma, yapıştır gitsin. Hemen olmuyor zaten, şimdi başlasan nisanda tutsa ohoooo 9 ay da karında 😅😅 Gel tabi kapımız açık ❤️❤️
Ayy teşekkür ederim 😍

Ay haklısın evdeki hesap çarşıya ne zaman uymuş
Geçen ay bi denedim stresi heyecanı hoşuma da gitti vallah bilmiyorum kafam çok karışık yaşım da geçiyor😆 hayırlısı artık

🤣🤣 inşallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırız belkim beraber doğururuz kim bilir 🤣

Ayy teşekkür ederim 😍
Aynen.. Sen üstünde baskı hissetmeden şimdiki gibi istemiyorum diyerek korunmadan devam et.. Olursa ne ala.. Olmazsa umut yitirmeden devam🙂

Merhaba hanımlar, 2022 hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah 🐥
Bi kaç ay önceye kadar tüp bebeğin bile teknik olarak ne olduğunu bilmezken, son haftalarda kendimi rahim filmi çektirirken, çatlatma iğnesi yaptırırken buldum 😁 yaştan dolayı hızlandırılmış bir tedavi sürecine girdim ve sanırım çok da zamanım yok.. hormon testlerimde prolaktin 32 çıktı, ancak doktor ilaç verilcek kadar yüksek değil dedi.. peki düşürmek için bildiğiniz doğal bir çözüm var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim 🥰🥰

Kızlarr napıyosunuz bizim aşılama tutmadı yine sahalara döndüm 🙈 ne zaman hamile olucaz yaaa yıllarca bekleyenlere Allah nasıl sabır vermiş 1.5 yılda çöktüm ben yaa
Ümidini kaybetmeden yola tekrardan durmadan revan oluyoruz🙂
İyi tarafından bak tüp bebek raporu almana 1 aşılama kaldı…
Sizde sorun neydi?
Ben sebepsiz inanmıyorum artık🙂

Şuana kadar aşılaması tutan C charlottes gördüm. O da kimyasal oldu..
Çok şükür ki kendi halinde pozitif gördü😄
😁Ya bnde bugün negatif sonuç aldım da bı sonraki ay kist yoksa aşılama düşünüyorum ama çokta sanmıyorum tutacağını zaten yumurtaların buyuyo catliyo iğne ilaçla ama nasıl oluyorsa bulusamiyorlar spermle 🙄

Ümidini kaybetmeden yola tekrardan durmadan revan oluyoruz🙂
İyi tarafından bak tüp bebek raporu almana 1 aşılama kaldı…
Sizde sorun neydi?
Ben sebepsiz inanmıyorum artık🙂
Ewet tüp bebeğe adım adım yaklaşıyoruz… eşimde sperm ileri hareket 0 morfoloji 0 . Benimde yumurtam tam oluşup çatlamıyo.

Tedaviye devam ediyim mi akışına mı bırakıyım onuda bilmiyorum….

İlk aşılamamdı . Eğer yaptıracaksan aşılamayla ilgili olumsuz yorumları okuyup etkileme kendini .
Şöyle düşün herşey yolundaysa bile doğal yolla bile %100 başarı denen bişey yok .
Evet canım ama artık sabır kalmiyor gerçekten 6.yilima döndüm halen yok bebiş 😞yine negatifleri görürsem aşılamada da daha çok yikilcam korkuyorum o yüzden

😁Ya bnde bugün negatif sonuç aldım da bı sonraki ay kist yoksa aşılama düşünüyorum ama çokta sanmıyorum tutacağını zaten yumurtaların buyuyo catliyo iğne ilaçla ama nasıl oluyorsa bulusamiyorlar spermle 🙄
Aşılamanın olayı o zaten.. Sperm ile yumurtayı yan yana getirmek :) Ama benim anladığım sperm konsantrasyonu ve yüzücü sperm oranı yüksek olmalı...

Evet canım ama artık sabır kalmiyor gerçekten 6.yilima döndüm halen yok bebiş 😞yine negatifleri görürsem aşılamada da daha çok yikilcam korkuyorum o yüzden
Hiç aşılama tüp bebek denemediniz mi ? Olmama sebebi ne bide yıkılma niye yıkılıyosun bi sonraki ay bi sonraki yıl ama bi gün olacak 💜

X