Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben de inşallah önümüzdeki ay korunmayı bırakacağım geçen hamileliğimde hemen kalmıştım ama geçen nisan ayında 21 haftalıkken kaybettim sonra bir de smear testinde hpv çıkınca iyice çöktüm derken ancak kendimi hazır hissediyorum yarın diş tedavime başlayacağım o biter bitmez bebiş çalışmalarına başlayacağım inşallah🥰 herkes bir an önce güzel haber alsın inşallah 🙏🙏🙏

Aaa çok iyi.. Benim eşimde sana solfej dersi verebilir..
İlerleyip devam etme kararı alırsan bunu konuşalım.
Piyanist eşiyim :KK70:
Aaaa gerçekten mi?
Ben de hiç nota yok ama ban 2 parça öğrendim çalıyorum ama hep ezbere sor bak bu nota ne de bilemem, öyle ezberlemişim :)))))

Ya o da çok enteresan.
Gerçekten bu işin matematiği yok, benim de hiç olmayacak ayda yumurta kafam kadar olmuş 32 mm doktor adet olunca gel dedi hamile kaldım o ay.
Böyle düşününce ne yaparsak yapalım boş diyorum bazen kendime.
Bak işte.. Kist olmasın bari diyerek kafanı dağıtınca geldi bebiş...
Sen zihin dağıt :)

Yaa ona bende çok şaşırdım..
Karaca'nın ki seninkine yakında gebelik oldu..
Ben çok ümitliyi hala senden..
Sanada bi plasebo ilaç yapıcam :)
Yapsana 🙏🏻 İçerim ben ama bir ay kadar sonra kullandığım çoğu takviyeyi (d vit ve folik hariç bir de omega 😁 ) bırakacağım biraz bünye dinlensin kan değerlerim şaha kalkmış hmg 13.1 bir kadın için ve yıllardır kansız benim için dünya rekoru 😁😁

Merhaba kızlar ben de inşallah önümüzdeki ay korunmayı bırakacağım geçen hamileliğimde hemen kalmıştım ama geçen nisan ayında 21 haftalıkken kaybettim sonra bir de smear testinde hpv çıkınca iyice çöktüm derken ancak kendimi hazır hissediyorum yarın diş tedavime başlayacağım o biter bitmez bebiş çalışmalarına başlayacağım inşallah🥰 herkes bir an önce güzel haber alsın inşallah 🙏🙏🙏
Canım hpv isen.. Eşine de bakıldı mı? Nasıl oldu ki..

Hakkınızda en güzeli olsun hemen gebelik haberi alın inşallah sağlıkla 🌿

Sabırlar diliyorum sana canım🙏

Ben 9. Haftada kaybettiğim halde epey etkilendim o dönem, hala çözmem gereken bir travmadır benim için.

Güzel enerjilerimizi yollayalım birbirimize. Hpv hakkında bir bilgim olmadığı İçin o konuda yorum yapamıyorum. Sağlıkla gelsin bebekler:)

Yapsana 🙏🏻 İçerim ben ama bir ay kadar sonra kullandığım çoğu takviyeyi (d vit ve folik hariç bir de omega 😁 ) bırakacağım biraz bünye dinlensin kan değerlerim şaha kalkmış hmg 13.1 bir kadın için ve yıllardır kansız benim için dünya rekoru 😁😁
:KK70: ferritine bak.. Depoların dolu ise aynen kullanmana gerek yok..
Ben hepsini bırakıyorum. Bi demir, b-12 bir de vejetaryan oldugum için omega-3 bırakmadım.
Doktor depolar dolsun sonra bırakmayı konuşuruz dedi :)

:KK70: ferritine bak.. Depoların dolu ise aynen kullanmana gerek yok..
Ben hepsini bırakıyorum. Bi demir, b-12 bir de vejetaryan oldugum için omega-3 bırakmadım.
Doktor depolar dolsun sonra bırakmayı konuşuruz dedi :)
Ferritin kötü benim 3 ile başladım şu an 12 ye çıktı b12 fazla 900 civarı geldi. 🥳

Tahmin etmiştim. Ünilere bile gitmenden :) Ama eşim müzik öğretmenlerini sevmiyor :KK70: Çok garip bizim doktorları sevmememiz gibi.. Muadili olunca hemen pis kaka oluyor :KK70:
Ama ikisi çok farklı aslında aynı görmemek gerekiyor bir icra alanında uzman biri de eğitim alanında. Pedagojik anlamda müzik bilmek ve icracı anlamında müzik bilmek aslında çok farklı bu yüzden bence her ikisini de ihtiyaç var. Bizim ülkede herkesin işini herkes yapınca herkesin mesleği tu ka ka olabiliyor biraz yani bunu hepimize söylüyorum ben ☺️

Bana doktor işte bu ferritinle nasıl olacak her an depo boşalmaya musait dedi. 25 çıkarmaya çalışıyorum bende :)
Ben de canım bu ay sonu ferritin baktıracağım gene bu arada endokrin doktoru bana iyot başladı idrar iyot değerlerime göre onu da içiyorum 🙄

Ama ikisi çok farklı aslında aynı görmemek gerekiyor bir icra alanında uzman biri de eğitim alanında. Pedagojik anlamda müzik bilmek ve icracı anlamında müzik bilmek aslında çok farklı bu yüzden bence her ikisini de ihtiyaç var. Bizim ülkede herkesin işini herkes yapınca herkesin mesleği tu ka ka olabiliyor biraz yani bunu hepimize söylüyorum ben ☺️
Aynen öyle... Eşimde aynen senin gibi düşünüyor.. Ama müzik öğretmeninden piyano dersi almış öğrenci gelince çıldırıyor :KK70:
Eşimde senin dediğin gibi düşünüyor... Bırak biz ilk öğrenimini verelim sonra sen doldur içini.. Öğrenci temelsiz geliyor ...

Ben de canım bu ay sonu ferritin baktıracağım gene bu arada endokrin doktoru bana iyot başladı idrar iyot değerlerime göre onu da içiyorum 🙄
Lugol çözeltisi çok popüler oldu ya :) İçme diyemiyorum artık kimseye :) Zihinsel ve bedensel olarak insanlar iyi hissediyor :)

Aynen öyle... Eşimde aynen senin gibi düşünüyor.. Ama müzik öğretmeninden piyano dersi almış öğrenci gelince çıldırıyor :KK70:
Eşimde senin dediğin gibi düşünüyor... Bırak biz ilk öğrenimini verelim sonra sen doldur içini.. Öğrenci temelsiz geliyor ...
O zaman eşini kızdırayım piyano eğitimi vermek için pedagojik eğitim almak gerekir 😁
Piyano çalmak var piyano eğitimi vermek var 😁
Aslında şöyle bence her kademe için farklı öğretmenler olmalı. Biz de mesela İngilizce öğrenmede de bir yaşa göre öğretmen yok. Ama her yaş grubuna o öğretmen nasıl beceri kazandıracak hepsinin ihtiyacı farklı 🤷‍♀️ Neyse bu durum sistemden ötürü …

Canım ben lugol kullanmak istemedim hatta herkese mutlaka ölçtürün diyorum. Endokrin doktoru vermese kullanmam idrar iyot az çıktı benim ama iyi hissettirdiğini sanmıyorum ben 😁

Lugol çözeltisi çok popüler oldu ya :) İçme diyemiyorum artık kimseye :) Zihinsel ve bedensel olarak insanlar iyi hissediyor :)
Benim tsh düşük gelmiyor pek aslında düşürür diyorlar ama 2.73 geldi bu sabah genelde de 1.6 ve 2.7 arasında 🙄 t3 ve t4 normal hatta t3 düşük olmadığı için metabolizma sorunum yok yapısal herhalde 🤷‍♀️

X